tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, mp123 είπε Θα σου έλεγα το νέο corsa κάτω από 17000 έχει 130 άλογα αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία τωρα τι λέει. Φρέσκο μοντέλο καλή τιμή αλλά το θέμα είναι η αξιοπιστία. Αυτό έμπαινα να γράψω αν ξέρει κάποιος τι εγγύηση δίνει
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό έμπαινα να γράψω αν ξέρει κάποιος τι εγγύηση δίνει Περσυ που πήρα το Σουίφτ πέρασα από οπελ για το κορσα Πέντε χρόνια δίνει. επειδη άλλαζε μοντέλο σε κάποιους μήνες μου το άφηνε φουλ έξτρα αυτόματο 14500με το κλειδί στο χέρι.πολυ ωραίο μέσα αλλά χάλαγε την γυναίκα εξωτερικά. Τωρα βλέπω το έχουν κάνει πολύ ωραίο έξω. Εσωτερικά ήταν ωραίο με μαλακα υλικά στο ταμπλό.σιγουρα και το καινούριο θα είναι καλύτερο. Δεν χάνεις τίποτα να το δεις.μια φορά από τιμή είναι σούπερ καλή για ότι προσφέρει. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από mp123 1
mechpanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Θα αφήσει το Leon ο άνθρωπος να πάει σε Corsa? Να ήταν Astra τουλάχιστον, να πω ναι...
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, mechpanos είπε Θα αφήσει το Leon ο άνθρωπος να πάει σε Corsa? Να ήταν Astra τουλάχιστον, να πω ναι... Και εγώ το σκέφτομαι , είπα να πάω σε κάποιο μικρότερο , ανάγκες για χώρους έχω πλέον μία φορά τον χρόνο που πάω διακοπές , οπότε βάζω μπαγκαζίερα. Καρότσια κτλ δεν χρειάζομαι πλέον έχουν μεγαλώσει τα παιδιά , οπότε σκέφτομαι για κάτι μικρότερο να το βολεύω μέσα στην πόλη 46 λεπτά πριν, Madlef86 είπε Kia Stonic ίσως . . ; Crossovers , SUVs δεν μου αρέσουν Αν και δεν είναι άσχημο το συγκεκριμένο αλλά είχα διαβάσει κάπου ότι δεν τα είχε πάει καλά σε crash test νομίζω Edit: Το βρήκα 3 αστέρια https://www.euroncap.com/en/results/kia/stonic/29604 Το δικό μου έχει 5 https://www.euroncap.com/en/results/seat/leon/10946 Είναι και αυτό σημαντικό να το κοιτάς ειδικά με οικογένεια Επίσης δεν μου αρέσει η ψηλή θέση οδήγησης ( ή δεν μου άρεσε δεν ξέρω αν έχω αλλάξει γούστα σε αυτό) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από tsofras 1
mechpanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Και εγώ το σκέφτομαι , είπα να πάω σε κάποιο μικρότερο , ανάγκες για χώρους έχω πλέον μία φορά τον χρόνο που πάω διακοπές , οπότε βάζω μπαγκαζίερα. Καρότσια κτλ δεν χρειάζομαι πλέον έχουν μεγαλώσει τα παιδιά , οπότε σκέφτομαι για κάτι μικρότερο να το βολεύω μέσα στην πόλη Θα μεγαλώσουν κιάλλο! Ξανασκέψου το
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, mechpanos είπε Θα μεγαλώσουν κιάλλο! Ξανασκέψου το Για κάνε μία ανάλυση Γιατί έγω σκέφτομαι όταν μεγαλώσουν να πάρω επιτέλους κάμπριο 1 ώρα πριν, mp123 είπε Περσυ που πήρα το Σουίφτ πέρασα από οπελ για το κορσα Πέντε χρόνια δίνει. επειδη άλλαζε μοντέλο σε κάποιους μήνες μου το άφηνε φουλ έξτρα αυτόματο 14500με το κλειδί στο χέρι.πολυ ωραίο μέσα αλλά χάλαγε την γυναίκα εξωτερικά. Τωρα βλέπω το έχουν κάνει πολύ ωραίο έξω. Εσωτερικά ήταν ωραίο με μαλακα υλικά στο ταμπλό.σιγουρα και το καινούριο θα είναι καλύτερο. Δεν χάνεις τίποτα να το δεις.μια φορά από τιμή είναι σούπερ καλή για ότι προσφέρει. 5 χρόνια εργοστασιακή? Γιατί αν θυμάμαι καλά από τα προηγούμενα 3 Όπελ που είχα ήταν στα 4 χρόνια , 2 εργοστασιακή + 2 για κινητήρα , εγκέφαλο , σαζμαν αν θυμάμαι καλά. Οπότε δεν κάλυπτε τα πάντα μόνο τα 2 πρώτα χρόνια 1
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Για κάνε μία ανάλυση Γιατί έγω σκέφτομαι όταν μεγαλώσουν να πάρω επιτέλους κάμπριο Όχι μόνο καμπριο αλλά και διθέσιο μην σου πω εγω το έχω σκεφτεί για τότε.. Σοβαρά μιλάω τωρα.Οταν μεγαλώσουν και έχουν τα παιδιά δικό τους αυτοκίνητο τι να το κανεί κανείς το τετραθέσιο.διθεσιο αυστηρά τότε.
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι μόνο καμπριο αλλά και διθέσιο μην σου πω εγω το έχω σκεφτεί για τότε.. Σοβαρά μιλάω τωρα.Οταν μεγαλώσουν και έχουν τα παιδιά δικό τους αυτοκίνητο τι να το κανεί κανείς το τετραθέσιο.διθεσιο αυστηρά τότε. ακριβώς και στα παιδιά θα πάρουμε 5πορτο αν χρειαστεί να μας πάνε νοσοκομείο
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tsofras είπε ακριβώς και στα παιδιά θα πάρουμε 5πορτο αν χρειαστεί να μας πάνε νοσοκομείο Όχι μην ακούω τέτοια. Και διθέσιο και μηχανές θα έχουμε . Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από mp123
mechpanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλά φανταστείτε εγώ πριν πάρω το Golf σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάρω το MX-5 (1ο δικό μου αυτοκίνητο)...τελικά σκέφτηκα παιδιά οικογένεια αργότερα, δεν παίρνεις εύκολα αμάξι κάθε ημέρα, και πήγα στο Golf...μέχρι να έρθει η παραγγελία (4 μήνες) μάθαμε ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος Οπότε το έχω κι εγώ άχτι για όταν μεγαλώσουν! Αλλά όταν μεγαλώσουν ΠΟΛΥ. Γιατί τώρα με σχολεία, δραστηριότητες κλπ είμαστε συνέχεια μπες-βγες στο αμάξι, πήγαινε από εδώ πήγαινε από 'κει, χαμός! Και θέλουν και τα παιδιά τον χώρο τους στα πίσω τα καθίσματα...μην σκεφτόμαστε μόνο εμάς...και καλά σε καμία σύντομη απόσταση, στο ταξίδι.... -αν και έχουν μεγαλώσει και τα τωρινά σούπερ μίνι κοντεύουν να φτάσουν τα παλιότερα μικρομεσαία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα