Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω εκτός από το αυτόματο σκέφτομαι πλέον και πόσα λεφτά αξίζει να επενδύσω σε ένα αυτοκίνητο. Μεγάλωσα άλλαξαν οι προτεραιότητες και κάνω 4.000-5.000 χλμ μαξ τον χρόνο

Αξίζει να δώσω 22.000€ για τόσα χλμ? Αξίζει να ασχολούμαι αν μου αρέσει εμφανισιακά εσωτερικά και εξωτερικά για 2-3 ταξίδια τον χρόνο και 10 χλμ που κάνω καθημερινά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νοείται επένδυση σε αυτοκίνητο, επένγδυση ναι! (μην πεταχτεί κανάς εξυπνάκιας και γράψει για Royce, ferrari κλπ)

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει από τον Δεκέμβρη ένα Peugeot 208 (το καινούριο μοντέλο) με EAT8 (Aisin). Τώρα με τον κWλοϊό δεν έχω ιδέα πότε θα παραλάβω, αλλά στο test drive αν κάτι μου έκανε την καλύτερη εντύπωση (γιατί αυτό το αυτοκίνητο έχει ένα σωρό λόγους να σε εντυπωσιάσει, δεν βγήκε τυχαία COTY GR και COTY EU κι ας λενε ότι είναι ακριβό), αυτό ηταν το αυτόματο κιβώτιο.

ΠΑΡΑ πολυ ομαλή λειτουργία, έχει και paddles. Όλες οι σχέσεις έμπαιναν βελούδινα, κατέβαζε γρήγορα (οκ όχι σαν οτιδήποτε γρήγορο dual clutch), ενώ με τέρμα γκάζι κάποιες φορές κατέβασε και 2-3 σχέσεις. Πρώτη εν κινήσει με paddle? Κανένα πρόβλημα επίσης! Στο 208 βάζει 8η στα 110km/h περίπου αν δε το ζορίζεις. Την πρώτη ακόμα και τέρμα γκάζι να πατάς δεν την τερματίζει ποτέ, μέχρι 4000rpm τη φτάνει και αλλάζει.

Δες ποια αυτοκίνητα το φοράνε (γιατί το 208 μάλλον σου πέφτει μικρό εφ' όσον θες οικογενειακό) και αν είναι κάτι εντός budget σου.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Έχω παραγγείλει από τον Δεκέμβρη ένα Peugeot 208 (το καινούριο μοντέλο) με EAT8 (Aisin). Τώρα με τον κWλοϊό δεν έχω ιδέα πότε θα παραλάβω, αλλά στο test drive αν κάτι μου έκανε την καλύτερη εντύπωση (γιατί αυτό το αυτοκίνητο έχει ένα σωρό λόγους να σε εντυπωσιάσει, δεν βγήκε τυχαία COTY GR και COTY EU κι ας λενε ότι είναι ακριβό), αυτό ηταν το αυτόματο κιβώτιο.

ΠΑΡΑ πολυ ομαλή λειτουργία, έχει και paddles. Όλες οι σχέσεις έμπαιναν βελούδινα, κατέβαζε γρήγορα (οκ όχι σαν οτιδήποτε γρήγορο dual clutch), ενώ με τέρμα γκάζι κάποιες φορές κατέβασε και 2-3 σχέσεις. Πρώτη εν κινήσει με paddle? Κανένα πρόβλημα επίσης! Στο 208 βάζει 8η στα 110km/h περίπου αν δε το ζορίζεις.

Δες ποια αυτοκίνητα το φοράνε (γιατί το 208 μάλλον σου πέφτει μικρό εφ' όσον θες οικογενειακό) και αν είναι κάτι εντός budget σου.

Και το παρεις μεχρι ιουνιο μονος σου θα μπορεις να εισα δεν επιτρεπεται δευτερο ατομο και που να το πας να στρωσει...

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ΠάρηςΓ said:

Και το παρεις μεχρι ιουνιο μονος σου θα μπορεις να εισα δεν επιτρεπεται δευτερο ατομο και που να το πας να στρωσει...

Έτσι κι αλλιώς κατά 90% μόνος μου μετακινούμαι, δε θα μου λείψει αυτό. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θεμα? :D 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Έτσι κι αλλιώς κατά 90% μόνος μου μετακινούμαι, δε θα μου λείψει αυτό. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θεμα? :D 

καμια μαλλον απλα το ανεφερες

• Moderators
Δημοσ.
Just now, ΠάρηςΓ said:

καμια μαλλον απλα το ανεφερες

Ναι ήταν μια πληροφορία από τις 50 του ποστ μου και πιαστηκες μονο σε αυτη. Έχεις κάτι άλλο χρήσιμο να σχολιάσεις;

Δημοσ.
Στις 31/3/2020 στις 1:42 ΜΜ, tsofras είπε

Δεν ξέρω εκτός από το αυτόματο σκέφτομαι πλέον και πόσα λεφτά αξίζει να επενδύσω σε ένα αυτοκίνητο. Μεγάλωσα άλλαξαν οι προτεραιότητες και κάνω 4.000-5.000 χλμ μαξ τον χρόνο

Αξίζει να δώσω 22.000€ για τόσα χλμ? Αξίζει να ασχολούμαι αν μου αρέσει εμφανισιακά εσωτερικά και εξωτερικά για 2-3 ταξίδια τον χρόνο και 10 χλμ που κάνω καθημερινά?

Όχι δεν αξίζει.ακριβως τα ίδια και εγω. Ακριβά αυτοκίνητα τέλος.δυο ταξίδια τον χρόνο μόνο καλοκαίρι για διακοπεσ, τον άλλο καιρό μέσα στην πόλη Το πολύ 7000 χλμ τον χρόνο.Με ένα παιδί στην οικογένεια. 15000 ευρώ .για αυτοκίνητο και πολλά είναι.  φυσικα αυτόματο. Δεν παθαίνει τίποτα.

Suzuki swift suto 14800 ευρώ μεσαία έκδοση. 7 χρόνια  εγγύηση. Βολικό μέσα στην πόλη και ένα ταξιδάκι μια χαρά το βγάζει για 3 άτομα.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως άμα μένεις σε πόλη (όπως εγώ) δεν θα άλλαζα με τίποτα τις διαστάσεις του Suzuki Swift. Πάρα πολύ βολικό μέσα στην πόλη και σίγουρα θα βρεις να παρκάρεις με το μέγεθος που έχει . .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Madlef86 είπε

Η αλήθεια είναι πως άμα μένεις σε πόλη (όπως εγώ) δεν θα άλλαζα με τίποτα τις διαστάσεις του Suzuki Swift. Πάρα πολύ βολικό μέσα στην πόλη και σίγουρα θα βρεις να παρκάρεις με το μέγεθος που έχει . .

Εμείς είμαστε 4 , ωραίο το Swift και από Suzuki  έχω πολύ καλές εμπειρίες αλλά είναι αρκετά μικρό για εμένα πιστεύω , πόσα λίτρα Πορτ μπαγκαζ έχει?

Το σκέφτομαι σοβαρά πάντως δεν χρειάζεται να δώσω πάνω από 15000€

Edit: το βρήκα 265 λίτρα , μικρό είναι ας είχε τουλάχιστον 300€ σαν το c3 της γυναίκας μου, μπαγκαζιερα παίρνει με ράγες? ( Δεν βάζω την άλλη με τα μπράτσα μου έκανε βαθουλώματα στο δικό μου)

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Όχι τότε, λογικά δεν θα σας κάνει με 4 άτομα . . Εμείς είμαστε 3 άτομα και είμαστε οριακά (με πράγματα παντού όταν πάμε διακοπές...). Έχει πολύ μικρό πορτπαγκάζ όντως . .

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Εμείς είμαστε 4 , ωραίο το Swift και από Suzuki  έχω πολύ καλές εμπειρίες αλλά είναι αρκετά μικρό για εμένα πιστεύω , πόσα λίτρα Πορτ μπαγκαζ έχει?

Το σκέφτομαι σοβαρά πάντως δεν χρειάζεται να δώσω πάνω από 15000€

Edit: το βρήκα 265 λίτρα , μικρό είναι ας είχε τουλάχιστον 300€ σαν το c3 της γυναίκας μου, μπαγκαζιερα παίρνει με ράγες? ( Δεν βάζω την άλλη με τα μπράτσα μου έκανε βαθουλώματα στο δικό μου)

Για 4 όχι δεν κάνει δυστυχώς. Και εμείς 3 είμαστε. μας κάνει μια χαρά.
πορπαγκαζ για την πόλη σούπερ μάρκετ κλπ άνετα χωράει 1 καρότσι Φούλ γεμάτο. Για ταξίδι όχι δεν κάνει.για τρία άτομα είναι μαζί με τις βαλίτσες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία θα ξεκινήσω αναζήτηση με κριτήρια

Ασφάλεια

Εγγύηση

Τουλάχιστον 300λτρ Πορτ μπαγκαζ

Μέχρι 18.000€

Υ.γ. ο τίτλος του τοπικ θα έπρεπε να αλλάξει 🤣

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα σου έλεγα το νέο corsa  κάτω από 17000 έχει 130 άλογα αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία τωρα τι λέει. Φρέσκο μοντέλο καλή τιμή αλλά το θέμα είναι η αξιοπιστία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...