mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, tsofras είπε Κάποιο μοντέλο ? Το EDC της Renault τι λέει ? ( για το νέο renault clio 1.3 dynamic ρωτάω ) Στην τιμή που θέλεις και στα άλογα που θελεισ δεν υπάρχουν αυτόματα.Θα πρέπει να πας μια κατηγορία κάτω από το Leon. Φυσικα το ξέρεις αυτό δεν περιμένεις από εμένα να στο πω. Εκτός και πας στα 22 23κ. για το Clio επειδή είχα Ρενώ σου λέω μακρυά. Για εμένα επειδή βλέπω ότι σκέφτεστε σε αυτη την κατηγορία που είναι το Clio θα πήγαινα σε i20 χωρίς σκέψη.. κοντα στα 17κ η πλούσια έκδοση και τέλος.
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 51 λεπτά πριν, mp123 είπε Στην τιμή που θέλεις και στα άλογα που θελεισ δεν υπάρχουν αυτόματα.Θα πρέπει να πας μια κατηγορία κάτω από το Leon. Φυσικα το ξέρεις αυτό δεν περιμένεις από εμένα να στο πω. Εκτός και πας στα 22 23κ. για το Clio επειδή είχα Ρενώ σου λέω μακρυά. Για εμένα επειδή βλέπω ότι σκέφτεστε σε αυτη την κατηγορία που είναι το Clio θα πήγαινα σε i20 χωρίς σκέψη.. κοντα στα 17κ η πλούσια έκδοση και τέλος. Έτσι βλέπω , μπορεί να ανεβάσω το Budget κατά 2κ και να δω μήπως βγεί και καμιά προσφορά όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση και έχω άλλες επιλογές Για να πω την αλήθεια δεν έχω πρόβλημα με τις μάρκες αλλά είχα δεί πριν κάτι μήνες όλα τα αντίστοιχα Kia, Hyundai και μέσα δεν μου αρέσουν καθόλου Το νέο ford μου αρέσει επίσης αλλά δεν το έχω δεί απο κοντά 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, fk-decibel είπε BMW & DCT ΚΙΒΩΤΙΟ Η σειρά 1 ξεκινά από 26.000€ .... Το αυτόματο του νέου focus st line τι λέει? Ξέρουμε αν ισχύουν ακόμη τα 8 χρόνια εγγύηση? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από tsofras
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτσι βλέπω , μπορεί να ανεβάσω το Budget κατά 2κ και να δω μήπως βγεί και καμιά προσφορά όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση και έχω άλλες επιλογές Για να πω την αλήθεια δεν έχω πρόβλημα με τις μάρκες αλλά είχα δεί πριν κάτι μήνες όλα τα αντίστοιχα Kia, Hyundai και μέσα δεν μου αρέσουν καθόλου Το νέο ford μου αρέσει επίσης αλλά δεν το έχω δεί απο κοντά Άμα σου δίνει 8 χρόνια εγγύηση στο κιβώτιο και καλή τιμή γιατί όχι ; Το παν για εμένα που τα τελευταία 2 αυτοκίνητα τα παίρνω αυτόματα ήταν η εγγύηση. Τωρα περσυ με το swift έχω 7 χρόνια. υ.γ άμα μάθεις με αυτόματο ξεχνάς το μηχανικό κιβώτιο.πολυ καλή η επιλογή σου να πάρεις αυτόματο. 1 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Άμα σου δίνει 8 χρόνια εγγύηση στο κιβώτιο και καλή τιμή γιατί όχι ; Το παν για εμένα που τα τελευταία 2 αυτοκίνητα τα παίρνω αυτόματα ήταν η εγγύηση. Τωρα περσυ με το swift έχω 7 χρόνια. υ.γ άμα μάθεις με αυτόματο ξεχνάς το μηχανικό κιβώτιο.πολυ καλή η επιλογή σου να πάρεις αυτόματο. Βλέπω ότι επιτέλους μεγάλωσε και το πορτ μπαγκαζ , 443 λίτρα?
Madlef86 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Εάν θες αξιόπιστο θα πας σε CVT. Απλά τα cvt είναι τελείως "απλά" στην λειτουργία τους (καίνε πιο πολύ βενζίνη) και είναι φιλοσοφία σκούτερ. Εγώ έχω ένα Suzuki swift 2011 facelift και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Επίσης κι ένας γείτονας μου έχει μία Α class με CVT κιβώτιο με πάνω από 120.000 χιλιόμετρα κι εκείνος επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Τα αυτόματα είναι η εξέλιξη και σιγά σιγά όλα θα γίνουν έτσι. 1
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Madlef86 είπε Εάν θες αξιόπιστο θα πας σε CVT. Απλά τα cvt είναι τελείως "απλά" στην λειτουργία τους (καίνε πιο πολύ βενζίνη) και είναι φιλοσοφία σκούτερ. Εγώ έχω ένα Suzuki swift 2011 facelift και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Επίσης κι ένας γείτονας μου έχει μία Α class με CVT κιβώτιο με πάνω από 120.000 χιλιόμετρα κι εκείνος επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Τα αυτόματα είναι η εξέλιξη και σιγά σιγά όλα θα γίνουν έτσι. Εγω έχω στην γυναίκα το swift του 19. Ctv αυτόματο ( βασικά ήθελε το ignis αλλά δεν εβγαινε με Ctv ) το παίρνω το βάζω στο overdrive και το χαίρομε. Ένταξη δεν βάζει φωτιά στον δρόμο αλλά είναι παιχνιδιάρικο και έχει ωραία κρατήματα. 1
waroo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, mp123 είπε Στην τιμή που θέλεις και στα άλογα που θελεισ δεν υπάρχουν αυτόματα.Θα πρέπει να πας μια κατηγορία κάτω από το Leon. Φυσικα το ξέρεις αυτό δεν περιμένεις από εμένα να στο πω. Εκτός και πας στα 22 23κ. για το Clio επειδή είχα Ρενώ σου λέω μακρυά. Για εμένα επειδή βλέπω ότι σκέφτεστε σε αυτη την κατηγορία που είναι το Clio θα πήγαινα σε i20 χωρίς σκέψη.. κοντα στα 17κ η πλούσια έκδοση και τέλος. από περιέργεια, ποιο μοντέλο renault είχες?
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, waroo είπε από περιέργεια, ποιο μοντέλο renault είχες? 2015 captur. ok το καινούριο τωρα το έχουν βελτιώσει κατά πολύ στην ανάρτηση.
waroo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) σου έβγαλε κανένα θέμα με τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά; είχα megane του '04 και σε όσους με ρωτάνε για τη renault τους λέω το ίδιο: "μακρυα" αναρωτιέμαι αν μετά από 15 χρόνια αυτό έχει αλλάξει ή όχι... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από waroo
Black Demis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Madlef86 είπε Τα αυτόματα είναι η εξέλιξη και σιγά σιγά όλα θα γίνουν έτσι. σιγά σιγά κόβουν την εξέλιξη στα κιβώτια αυτά καθώς τα αυτοκίνητα πάνε όλα προς αμιγώς ηλεκτρικά και εκεί κιβώτιο δεν χρειάζεται και όπου χρειάζεται είναι μια απλή κατασκευη 2
nik0laus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Madlef86 είπε Εάν θες αξιόπιστο θα πας σε CVT. Απλά τα cvt είναι τελείως "απλά" στην λειτουργία τους (καίνε πιο πολύ βενζίνη) και είναι φιλοσοφία σκούτερ. Εγώ έχω ένα Suzuki swift 2011 facelift και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Επίσης κι ένας γείτονας μου έχει μία Α class με CVT κιβώτιο με πάνω από 120.000 χιλιόμετρα κι εκείνος επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Τα αυτόματα είναι η εξέλιξη και σιγά σιγά όλα θα γίνουν έτσι. +1 σχεδόν σε ολα Τα cvt είναι τα πιο οικονομικά καθώς λόγω σχεδιασμού έχουν άπειρες σχέσεις μετάδοσης με αποτέλεσμα να λειτουργεί ο κινητήρας στο αποδοτικότερο σημείο δηλαδή εκεί που αποδίδει τη μέγιστη ροπή. Τα τελευταία χρόνια η κατασκευή κλασσικών αυτόματων κιβωτίων (με μετατροπέα ροπής) με έξι και παραπάνω σχέσεις έχει αρχίσει να εκθρονιζει τα μηχανικά κιβώτια και για λόγους οικονομίας καυσίμου καθώς πλέον ο μετατροπέας ροπής εμπλέκεται ολοένα και λιγότερο στη λειτουργία του κιβωτίου. Ο λόγος που τα αυτόματα κιβώτια στο παρελθόν ανέβαζαν την κατανάλωση καυσίμου είναι ότι είχαν λίγες σχέσεις και ο μετατροπέας δούλευε υπερωρίες και ως γνωστόν στη φυσική/μηχανική κάθε μετατροπή έχει ένα μειονεκτημα που ακούει στο όνομα "βαθμός απόδοσης" και είναι ένας αριθμός μικρότερος του ένα δυστυχώς. 2
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, waroo είπε σου έβγαλε κανένα θέμα με τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά; είχα megane του '04 και σε όσους με ρωτάνε για τη renault τους λέω το ίδιο: "μακρυα" αναρωτιέμαι αν μετά από 15 χρόνια αυτό έχει αλλάξει ή όχι... Όχι γιατί το είχα ενάμιση χρόνο.αλλα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος οδηγικά.Γενικά μέσα ήταν φτηνό πλαστικά. Τωρα μην με ρωτάς πως το πηρα.το έκλεισα εξ αποστάσεως.δεν πειράζει έχασα 4000.πακι καλά που το έδωσα.νωρις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα