tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, terry308 είπε Leon dsg tgi Octavia dsg tgi Φυσικό αέριο Αν παρατήρησες έχω leon dsg και έφτιαξα αυτό το τόπικ επειδή θέλω να φύγω απο το dsg και δεν θα ξαναπάρω ποτέ ευχαριστώ πάντως 19 ώρες πριν, turbakiasss είπε Της πεζω το ΕΑΤ8 έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό με μετατροπέα ροπής. Είναι ιαπωνικό της AISIN αν δεν κάνω λάθος Και αυτό θα έπρεπε να βγάλει κάποια χρόνια να δούμε πως πάει , καινούριο δεν είναι ή κάνω λάθος?
terry308 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν παρατήρησες έχω leon dsg και έφτιαξα αυτό το τόπικ επειδή θέλω να φύγω απο το dsg και δεν θα ξαναπάρω ποτέ ευχαριστώ πάντως Το είδα, 😉 Peugeot eat8 😎 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από terry308 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, mp123 είπε Suzuki Honda Kia hyundai. Κάποιο μοντέλο ? Το EDC της Renault τι λέει ? ( για το νέο renault clio 1.3 dynamic ρωτάω )
elise Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν παρατήρησες έχω leon dsg και έφτιαξα αυτό το τόπικ επειδή θέλω να φύγω απο το dsg και δεν θα ξαναπάρω ποτέ ευχαριστώ πάντως Και αυτό θα έπρεπε να βγάλει κάποια χρόνια να δούμε πως πάει , καινούριο δεν είναι ή κάνω λάθος? δεν σημαινει οτι το DSG που εχεις ειναι το ιιδιο με αυτο που κυκλοφορει. καταλαβαινω τι σημαινει να πληρωνεις αλλα μιλαμε για πολλα χρονια διαφορα αναμεσα τους. 2
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, elise είπε δεν σημαινει οτι το DSG που εχεις ειναι το ιιδιο με αυτο που κυκλοφορει. καταλαβαινω τι σημαινει να πληρωνεις αλλα μιλαμε για πολλα χρονια διαφορα αναμεσα τους. Συμφωνώ αλλά δεν θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω είναι η αλήθεια. Και αν είναι να έχουν αντίστοιχα θέματα του διπλού συμπλέκτη τότε προτιμώ να πάω σε CVT , αν βγάζει θέματα και αυτό τότε ας πάω σε μηχανικό
ideal09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μήπως ρε συ δεν έχει γίνει σωστή δουλεία στο κιβώτιο σου; Τοσες mechatronics ουτε τα polo GTI δεν βγαζανε που το ελεγε ξεκαθαρα η VW οτι εχουν ημερομηνια ληξης.
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, ideal09 είπε Μήπως ρε συ δεν έχει γίνει σωστή δουλεία στο κιβώτιο σου; Τοσες mechatronics ουτε τα polo GTI δεν βγαζανε που το ελεγε ξεκαθαρα η VW οτι εχουν ημερομηνια ληξης. Δεν είναι mechatronic τώρα είναι το σαζμαν
ideal09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Δεν είναι mechatronic τώρα είναι το σαζμαν Η είσαι άτυχος η δεν έγινε σωστή δουλειά. Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ ωραίο κιβώτιο. Άλλο πράμα οι αλλαγές και το dsg fart. Αν πας σε CVT θα ξενερώσεις τη ζωή σου.
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Η είσαι άτυχος η δεν έγινε σωστή δουλειά. Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ ωραίο κιβώτιο. Άλλο πράμα οι αλλαγές και το dsg fart. Αν πας σε CVT θα ξενερώσεις τη ζωή σου. Ναι δεν έχεις άδικο , τι να πώ. Τώρα με πήρε ο μηχανικός 600ε μου δίνει και εγγύηση 1 χρόνο ....
ideal09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι δεν έχεις άδικο , τι να πώ. Τώρα με πήρε ο μηχανικός 600ε μου δίνει και εγγύηση 1 χρόνο .... 600 ; Φουρκέτες σ' έβγαλε;
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, ideal09 είπε 600 ; Φουρκέτες σ' έβγαλε; Θα πάω σε λίγο να το πάρω και θα μάθω να σας πώ
Black Demis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) σε καινούργιο θα έλεγα το jazz αλλα θέλεις και άλογα 140 και πανω............ τότε δεν εχω κάποια πρόταση σε αυτά τα λεφτά (που να είναι και καλύτερο από αυτό που εχεις σαν αξιοπιστία) θα πρεπει να ανέβεις αρκετά (πάνω από 25κ ) πχ για το καινουργιο corolla Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Black Demis
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Black Demis είπε σε καινούργιο θα έλεγα το jazz αλλα θέλεις και άλογα 140 και πανω............ τότε δεν εχω κάποια πρόταση σε αυτά τα λεφτά (που να είναι και καλύτερο από αυτό που εχεις σαν αξιοπιστία) θα πρεπει να ανέβεις αρκετά (πάνω από 25κ ) πχ για το καινουργιο corolla Μέχρι 140 άλογα δεν θέλω παραπάνω , δεν τα κάνω κάτι πλέον απο όταν έκανα τα παιδιά 1 ώρα πριν, ideal09 είπε 600 ; Φουρκέτες σ' έβγαλε; Άλλαξε λέει κάτι μαγνητικές μπίλιες που κανονίζουν τις αλλαγές των ταχυτήτων. Είχε σπάσει η μία έμπαινε όπισθεν αντί για πρώτη π.χ. , καινούριες έβαλε 500ε + 100ε εργασία με 1 χρόνο εγγύηση. Οπότε είτε το κρατάω για άλλον 1 χρόνο και κάνω τον σταυρό μου είτε το διώχνω. Το κρίμα είναι ότι δεν μου αρέσει κάτι ιδιαίτερα και το συγκεκριμένο το αγαπάω πολύ , μετά απο 4 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει αυτό το έχω ερωτευτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα