tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δεν βλέπω κάτι απο το site της MSI , η γυναίκα μου που δούλευε στα public μου είπε infoquest ή braintrust https://infoquest.gr/el/node/240 http://www.braintrust.gr/ Ρίξε κανα τηλέφωνο να δείς
shyster Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 λοιπόν ενημέρωση για την εξέλιξη του προβλήματος το οποίο παραμένει αφου είδα και απόειδα το πήγα σε τεχνικούς ο 1ος τεχνικός αφού το πάλεψε 3-4 μέρες δεν κατάφερε να βγάλει άκρη αλλά μου είπε πως μάλλον είναι ο επεξεργαστής διότι η μητρική κάνει τσεκ αν πχ απουσιάζουν οι μνήμες βγάζει σφάλμα στις μνήμες, αλλά πάλι δεν είναι σίγουρος το παίρνω και πάω σε 2ο τεχνικο ο 2ος τεχνικός αφού το πάλεψε 4-5 μέρες μου είπε ότι παίζει να ειναι και η μητρική αλλά δεν είναι 100% σίγουρος και ότι θα δοκίμαζε σε άλλο setup me ryzen και μητρική που να δέχεται τον RYZEN 5 3600 στην δοκιμή που έκανε η μητρική μου αναγνώριζε άλλο επεξεργαστη (δεν θυμαμαι ποιος ήταν), ενώ ο δικός μου επεξεργαστής δεν έπαιζε στην άλλη μητρική, άρα λέμε πρόβλημα του επεξεργαστή ο επεξεργαστής είναι σε εγγύηση μιλάω με το σκρουτζομάγαζο από τον οποίο τον πήρα και του τον στέλνω. μετά από 10 περίπου μέρες και αφού τον έλαβαν και τον τεστάρανε με ενημερώσανε πως ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά. τι ακριβώς γίνεται??τι μπορώ να κάνω?? τι μπορεί να φταίει?? 1
shyster Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 συνέχεια της (Οδύσσειας) συγνωμη ενημέρωση για το πρόβλημα μετά από μέρες ήρθε ο επεξεργαστής τον κούμπωσα στην μητρική και voila λειτούργησε κανονικά, ίσως ήθελε ένα ταξιδάκι μέχρι την αθήνα να πάρει τον αέρα του τι να πω, ίσως επειδή ήταν μέρες εκτός μητρικής να αποφόρτισε τελείως και να ξανά λειτούργησε, τι να πω. κάνω ένα φορματ και βάζω ξανά τα windows έτσι για να τα έχω καθαρά πάνω, και λέω όλα κομπλέ, αμ δε, εδώ ήχος εκεί ήχος πουθενά ο ήχος βρε τι drivers έβαλα τι drivers έβγαλα τίποτα, ούτε μπρος ούτε πίσω μάλλον κάηκε η ενσωματωμένη κάρτα ήχου. και τώρα ψάχνομαι για αντικατάσταση, μείνετε συντονισμένοι σε κάνα μήνα θα ξέρω
silvano2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) φιλε μου ποιο φορμα χρησιμοποιεις για στους σκληρους σου? IDE H AHCI? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από silvano2
shyster Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Sorry φιλε μου αλλα δεν εχω ιδεα. παίζει κανα ρόλο??
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, shyster είπε Sorry φιλε μου αλλα δεν εχω ιδεα. παίζει κανα ρόλο?? Κυρίως σε ταχύτητα και συμβατότητα. Από προεπιλογή συνήθως είναι σε IDE.
Dark_Nightfall Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κυρίως σε ταχύτητα και συμβατότητα. Από προεπιλογή συνήθως είναι σε IDE. Ahci είναι by default στην συγκεκριμένη μητρική.
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Ahci είναι by default στην συγκεκριμένη μητρική. Οπότε δε προέρχεται από εκεί το πρόβλημα.
shyster Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 όντως η κάρτα ήχου κάηκε. σε επικοινωνία με την msi μου είπε να την στείλω Πολωνία για να την τεστάρουν, καλύπτουν ολόκληρη την εγγύηση αλλά 1ον αν μπορούν θα την επισκευάσουν και θα μου την ξαναστειλουν , πράγμα που δεν το θέλω γιατί μάλλον ήταν γενικά ελαττωματική και φοβάμαι πως μπορεί να μου βγάλει και άλλο πρόβλημα 2ον αν δεν επισκευάζεται θα δουν αν έχουν στοκ την συγκεκριμένη μητρική και θα μου στείλουν καινούρια, επιθυμητό και 3ον αν δεν μπορεί να επισκευασθεί και δεν έχουν στοκ την μητρική δέχονται να μου την αντικαταστήσουν με μία καινούρια ανώτερη από την tomahawk απλά πρέπει να πληρώσω την διαφορά, δεν έχω πρόβλημα απλά δεν ξέρω τι διαφορά θα μου ζητήσουν?? τι τιμή θα μου δώσουν?? ααααα τα μεταφορικά για Πολωνία τα χρεώνομαι εγώ είναι κοντά στα 20 ευρώ ενώ για επιστροφή τα χρεώνονται αυτοί τι προτείνεται??
duffyduck Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στειλε την να στην αλλαξουν. Δεν προκειται να καθισουν να την φτιαξουν. Απλα θα κανουν ελεγχο και μετα θα σου δωσουν ειτε καινουργια ειτε μια μεταχειρισμενη που να δουλευει. Οπως και να εχει θα σου στειλουν καλυτερη απο αυτη που εχεις (η οποια αρχισε να τα παιζει). Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από duffyduck
heros Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον αν την εχεις ακομη... βγαλε μνημες ...βαλε καρτα γραφικων συνδεσπυ σε vga/dvi αναψε την και εφοσον σφυριζει λογω ελλειψεις μνημων.... ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ stick....ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ... ΔΕΣ ΤΟ manual ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ..stick.... ΕΑΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ.. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΙΛΟΙΠΑ... ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ manual..... ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕΙ reboot ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Δοκιμασε και σε αλλη pcie την καρτα... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από heros
Coppermine Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ποτέ μητρικές από msi αλλά ΠΟΤΕ .........*%&@#*^%@(#%(!@ Δεν θα γράψω κατεβατό ούτε θα πιάσω συζήτηση του τύπου είχα αυτή και μου βγηκε οκ κλπ.....μετά από 100δες υπολογιστές σεταρισμένους μπορώ να πω ότι αν θέλεις την ψυχική σου υγεία δεν μπλέκεις με τέτοια σκουπίδια, αντίθετα οι κάρτες γραφικών τους είναι εξαιρετικές Υ.Γ. Ειδικά με το B540 tomahawk 5 μητρικές bricked η μια η max, αλλάχθηκαν είτε με giga είτε με asus και τα pc συνεχίζουν κανονικά.... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Coppermine
shyster Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, heros είπε Λοιπον αν την εχεις ακομη... βγαλε μνημες ...βαλε καρτα γραφικων συνδεσπυ σε vga/dvi αναψε την και εφοσον σφυριζει λογω ελλειψεις μνημων.... ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ stick....ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ... ΔΕΣ ΤΟ manual ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ..stick.... ΕΑΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ.. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΙΛΟΙΠΑ... ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ manual..... ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕΙ reboot ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Δοκιμασε και σε αλλη pcie την καρτα... για να δω τι με αυτο???
batstroke Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μητρικη MSI Gaming M7 Z170A την αγοραζω Αυγουστο του 16.Βαζω πανω της ολα τα καινουρια εξαρτηματα,ολα λειτουργουν ρολοι για κανα μηνα.Γυρω στα τελη Σεπτεμβριου εμφανιζει θεμα με την ενσωματωμένη καρτα ηχου της και ο,τι και αν δοκιμασα δεν καταφερα να φτιαξω το προβλημα.Τους την εστειλα πισω και μετα απο κανα 2μηνο μου εστειλαν ολοκαινουριο το ιδιο μοντελο το οποιο απο τοτε μεχρι και σημερα δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα.Δεν προκειται να μπουν στο κοπο να το φτιαξουν.99% θα σου στειλουν την ιδια μητρικη σε καινουρια.Δεν ξερω ομως ποσο καιρο θα σου παρει ολη αυτη η διαδικασια μεχρι να στειλουν την καινουρια λογω του ιου.Σκεψου εγω τοτε δεν τη παλευα να περιμενω 2 μηνες χωρις pc και πηγα αγορασα μια φθηνη μητρικη της asrock για να κανω τη δουλεια μου... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από batstroke
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα