ALMPANIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ ,ο πατέρας μου έχει κόλλημα με αυτό το μηχανάκι,βρήκαμε ένα με 600 ευρώ σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση για τα χρόνια του,θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν αυτό το μηχανάκι τι προβλήματα τους έχει βγάλει και τι συντήρηση του κάνουν ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Anastazio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ALMPANIS said: Καλησπέρα στο φόρουμ ,ο πατέρας μου έχει κόλλημα με αυτό το μηχανάκι,βρήκαμε ένα με 600 ευρώ σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση για τα χρόνια του,θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν αυτό το μηχανάκι τι προβλήματα τους έχει βγάλει και τι συντήρηση του κάνουν ευχαριστώ εκ τον προτέρων Λαδι μοτερ,λαδι σασμαν,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερος,μπουζι,διακενα βαλβιδων ειναι τα πρωτα που θα πρεπε να κανεις,εχει και αλλα που ισως θα πρεπε να κοιταξεις αλλα θα γραφω μεχρι αυριο,βεβαια αν χρειαζεται ριμπιλτ παμε σε 4ψηφια νουμερα και αξιζει μονο αν σκοπευεις να το επαναφερεις πληρως... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Anastazio
ALMPANIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, Anastazio είπε Λαδι μοτερ,λαδι σασμαν,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερος,μπουζι,διακενα βαλβιδων ειναι τα πρωτα που θα πρεπε να κανεις,εχει και αλλα που ισως θα πρεπε να κοιταξεις αλλα θα γραφω μεχρι αυριο,βεβαια αν χρειαζεται ριμπιλτ παμε σε 4ψηφια νουμερα και αξιζει μονο αν σκοπευεις να το επαναφερεις πληρως... Γνωρίζεις αν είναι αξιόπιστο σαν μηχανή δηλαδή να μην βγάζει συνέχεια βλαβες με το που το πάρω θα του κάνουμε ένα γενικό σέρβις
thanasisxask Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να βγάλει βλάβες, τα χρόνια που έχει στην πλάτη του θα του δημιουργήσουν διαφορά προβλήματα. 1
ALMPANIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να βγάλει βλάβες, τα χρόνια που έχει στην πλάτη του θα του δημιουργήσουν διαφορά προβλήματα. Γνωρίζεις τι προβλήματα έβγαζε ,είμαι συνειδητοποιημένος με ότι κάτι θα ζητήσει απλός θα ήθελα να ξέρω αν ήταν ζημιαρικα σαν μηχανάκια το συγκεκριμένο έχει 40000 χλμ
bigoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 11:53 ΜΜ, ALMPANIS είπε θα ήθελα να ξέρω αν ήταν ζημιαρικα σαν μηχανάκια το συγκεκριμένο έχει 40000 χλμ Αν είναι συντηρημένο σωστά δεν είναι ζημιάρικο. Επίσης δεν έχει μόνο 40000χλμ, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης, που μπορεί όμως να οφείλεται σε μεγάλη περίοδο ακινησίας, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο. Επίσης και στη χρονιά γράφουν ότι να ναι. Αν πίσω έχει ταμπούρο είναι πρίν το 1991. Μακριά από XLX.
ALMPANIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, bigoulas είπε Αν είναι συντηρημένο σωστά δεν είναι ζημιάρικο. Επίσης δεν έχει μόνο 40000χλμ, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης, που μπορεί όμως να οφείλεται σε μεγάλη περίοδο ακινησίας, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο. Επίσης και στη χρονιά γράφουν ότι να ναι. Αν πίσω έχει ταμπούρο είναι πρίν το 1991. Μακριά από XLX. Τα χλμ είναι πραγματικά γιατί μένω και αυτό στο χωριό και δεν έκανε μακρινές απόσταση η άδεια πάνω λέει 2 του 96
bigoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αν το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο μπορεί να είναι πιο παλιό και το 96 να είναι η πρώτη άδεια στην Ελλάδα. Κάπου εκεί νομίζω άλλαξε και η ονομασία και πλέον όλα λέγονταν XR, καιXRR τα παλιά XR.
ALMPANIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, bigoulas είπε Αν το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο μπορεί να είναι πιο παλιό και το 96 να είναι η πρώτη άδεια στην Ελλάδα. Κάπου εκεί νομίζω άλλαξε και η ονομασία και πλέον όλα λέγονταν XR, καιXRR τα παλιά XR. Καινούργιο το είχε πάρει ,διαβάζω ότι έβγαζε θέματα με την κεφαλή θα πρέπει να με φοβίζει αυτό επίσης το σέρβις που πρέπει να κάνω τι να περιέχει
bigoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αξιόπιστα μηχανάκια ήταν. Απλός κινητήρας, φθηνά ανταλλακτικά, οικονομικά τα τυπικά του σέρβις(λάδια,μπουζί,βαλβίδες). Πριν το πάρεις καλό θα ήταν να το δει κάποιος μηχανικός, ότι είναι εντάξει και αν χρειάζεται τίποτα μαζέματα (αλυσογράναζα, λάστιχα, φρένα τακάκια-δισκόπλακες, ρουλεμάν κλπ). Με τα χρόνια παρουσιάζουν διαρροή λαδιού απ την κεφαλή, πολλά κυκλοφορούσαν έτσι. Κάνε μια βόλτα και απ τα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ, σίγουρα θα βρεις αρκετά θέματα για τα XLR. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω σε παλαιότερα μοντέλα ράγιζε η κεφαλή στην είσοδο του μπουζί, αλλά αυτό επισκευαζόταν.
bill_zaf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα βρεις στα στεφανια των τροχων, γραμματα κ αριθμους. Σε καποιο σημειο το DOT πχ 03 95 Σημαινει το ετος κατασκευης οτι ειναι 3ος του 1995. Αν η κατασκευη του περναει το 2ο εξαμηνο δλδ 9ος του 95 τοτε λογιζεται μοντελο του 96 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από bill_zaf
Ioannisto Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ προσεκτικος ελεγχος απο γνωστη μηχανικο, πριν το παρεις. Ειχα xlr 250 στα τελη των '80s κ μου εχει χαρισει πολλες ωρες ευχαριστησης, αλλα μου εχει τυχει να το σπρωξω κ πολλα χιλιομετρα καθως ενα καλοκαιρι μετα απο διακοπες, εσπασε ο αξονας μεταδοσης (αυτος που συνδεει το κιβωτιο ταχυτητων με το εμπρος γραναζι της αλυσιδας), δηλ ανοιγα το γκαζι κ δεν γυρναγε η αλυσιδα. Ανταλλακτικο δν υπηρχε (να ειναι καλα ο σαρακακης) κ ετσι ενας μηχανικος αποφασισε να μου κολλησει με οξυγονοκοληση τον αξονα και οσο κρατησει, μου ειχε πει! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Ioannisto
ALMPANIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Ioannisto είπε Πολυ προσεκτικος ελεγχος απο γνωστη μηχανικο, πριν το παρεις. Ειχα xlr 250 στα τελη των '80s κ μου εχει χαρισει πολλες ωρες ευχαριστησης, αλλα μου εχει τυχει να το σπρωξω κ πολλα χιλιομετρα καθως ενα καλοκαιρι μετα απο διακοπες, εσπασε ο αξονας μεταδοσης (αυτος που συνδεει το κιβωτιο ταχυτητων με το εμπρος γραναζι της αλυσιδας), δηλ ανοιγα το γκαζι κ δεν γυρναγε η αλυσιδα. Ανταλλακτικο δν υπηρχε (να ειναι καλα ο σαρακακης) κ ετσι ενας μηχανικος αποφασισε να μου κολλησει με οξυγονοκοληση τον αξονα και οσο κρατησει, μου ειχε πει! Να σε ρωτήσω τι σέρβις πρέπει να το κάνω τώρα που θα το πάρω η μηχανή έχει 40000 χλμ
Ioannisto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ο anastazio πιο πανω ειπε τι πρεπει να αλλαχθει για κυκλοφορεις με ασφαλεια, συν ελεγχοι στα φρενα, ντιζες, σωληνακια κτλ, ο μηχανικος θα ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα