Προς το περιεχόμενο

AVG Internet Security 2020 [for PC] 1 Χρονος Free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, greengr21 είπε

https://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

Ενας χρονος για μια συσκευη δωρεαν,χρειαζεται email απο οτι βλεπω για να παρετε κωδικο.

Καλό αλλα εμένα έναν απλό οι που δημιουργεί συντομεύσεις παντού ακόμα και σε στικάκι δεν μπορούσε να το βρει. Και απο εδώ και πέρα έχω ένα άλλο απλο που ακόμα και σε stick κάνει scan και κρυφά αρχεία ιους ξεσκεπάζει 

Επεξ/σία από therion13
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greengr21 είπε

https://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

Ενας χρονος για μια συσκευη δωρεαν,χρειαζεται email απο οτι βλεπω για να παρετε κωδικο.

Είναι το πλήρες η το κλασικό που υπήρχε δωρεάν ούτως ή άλλως; 

Δημοσ.

Από τότε που αποκαλύφθηκε το spyware , έχασε κάθε αξία σαν προστασία.

Η Avast πουλάει λεπτομερή στοιχεία των χρηστών της για εκατομμύρια δολάρια σε άλλες εταιρείες

https://www.insomnia.gr/articles/various/security/avast-sales-detailed-user-data-for-millions-of-dollars-to-other-companies/

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρατε ολα κομπλέ ετσι; το κατεβάζεις και βάζεις τον κωδικο που σου στειλε στο email και εισαι ετοιμος για 1 χρονο;

Αν δε χρησιμοποιήσω το κανονικό email αλλα κανενα temporary που χάνετε μετά από λίγο πειράζει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, therion13 είπε

Καλό αλλα εμένα έναν απλό οι που δημιουργεί συντομεύσεις παντού ακόμα και σε στικάκι δεν μπορούσε να το βρει. Και απο εδώ και πέρα έχω ένα άλλο απλο που ακόμα και σε stick κάνει scan και κρυφά αρχεία ιους ξεσκεπάζει 

Αν μας έλεγες και ποιο είναι αυτό... Δεν φαντάζομαι να σε κατηγορήσει κανείς για διαφήμιση να μας πεις ποιο antivirus έχεις που τα ξεσκεπάζει όλα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

Αν μας έλεγες και ποιο είναι αυτό... Δεν φαντάζομαι να σε κατηγορήσει κανείς για διαφήμιση να μας πεις ποιο antivirus έχεις που τα ξεσκεπάζει όλα.

SmadAV βέβαια δεν είναι σαν το avg πλήρες. Δεν εχει firewall. Εχω αυτό μαζί με malwarebytes και 100% προστασία! Δεν το είπα γιατί την αλλη φορά με λέγαν που το βρήκα αυτό το αρχαίο κτλ. Εμένα είναι το αγαπημένο μου.

• Like 1
Δημοσ.

απο το τιποτα νομιζω ειναι καλυτερο.Τα windows δεν προσφερουν σχεδον καμια προστασια...

Και πλεον νομιζω εκει που εχουμε φτασει τα στοιχεια μας μπορουν να τα βρουν ολοι

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, darko1761 είπε

απο το τιποτα νομιζω ειναι καλυτερο.Τα windows δεν προσφερουν σχεδον καμια προστασια...

Και πλεον νομιζω εκει που εχουμε φτασει τα στοιχεια μας μπορουν να τα βρουν ολοι

Mια χαρα ειναι το windows defender πλεον,βαλε ενα καλο add-block στο browser συν malwarebytes και εισαι τζιτζι.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, greengr21 είπε

Mια χαρα ειναι το windows defender πλεον,βαλε ενα καλο add-block στο browser συν malwarebytes και εισαι τζιτζι.

add-block ποιο προτείνεις φιλε;

εκανα εγκατασταση και μου βγαζει εως το 2022 ;  πως εγινε τωρα αυτό ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...