Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eloy είπε

Εχουν μπει τώρα όλοι οι νουμπάδες που δεν έχουν που να πάνε και με τι ν'ασχοληθούν, και ποστάρουν αβέρτα στο internet... Μου κλέβουν το bandwidth οι μπαγάσες... :)

Και τι θες να κάνουν δηλαδή; Αφού τους έκλεισε το κράτος μέσα; Ολοι ψάχνουν τρόπους με τι να ασχοληθούν. 

Δημοσ.

Σαν συστηματικός χρήστης του ΦΒ επιβεβαιώνω ότι παρατήρησα να "ενεργοποιούνται" πολλοί κοιμισμένοι λογαριασμοί και οι ενεργοί έγιναν ακόμα πιο ενεργοί (και λογικό).

Αρα δεν ξόφλησε το ΦΒ όπως προέβλεπαν κάποιοι ειδικοί. Αντίθετα ζει μια δεύτερη ακμή/νεότητα που πριν λίγο καιρό δεν μπορούσες να προβλέψεις (όπως πολλά πράγματα δεν μπορούσες να προβλέψεις). 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ένα καλό που θα μείνει από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι ο κόσμος θα μάθει καλύτερα την χρήση κάποιων εργαλείων για να δουλεύει από το σπίτι, μαζί με ένα σωρό υπηρεσίες που γίνονται ψηφιακές, καθώς και την αντίστοιχη ενίσχυση των υποδομών. πχ οι εκπαιδευτικοί μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το eclass (και μαζί τον υπολογιστή) και το υπουργείο αναγκάζεται να ενισχύσει το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο.

Ένα ακόμη καλύτερο είναι ότι ο πλανήτης πραγματικά ίσως ανασάνει και λίγο. Δε ξέρω αν φτάνει ο χρόνος βέβαια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hiimFred είπε

Ένα ακόμη καλύτερο είναι ότι ο πλανήτης πραγματικά ίσως ανασάνει και λίγο. Δε ξέρω αν φτάνει ο χρόνος βέβαια.

Σωστός

Να και ένα καταπληκτικό βίντεο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ασχετο αλλα μολις μου ενεργοποιηθηκε η καινουρια προβολη του facebook

ειναι λεει γρηγοροτερη απλουστερη και εχει και night(dark) mode

το εκανε σε κανεναν αλλο?

ειμαι με mozilla firefox

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannislas είπε

Ασχετο αλλα μολις μου ενεργοποιηθηκε η καινουρια προβολη του facebook

ειναι λεει γρηγοροτερη απλουστερη και εχει και night(dark) mode

το εκανε σε κανεναν αλλο?

ειμαι με mozilla firefox

Το έχω πολύ καιρό σε δοκιμαστικό... Είναι πολύ καλυτερο

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GooFysGR είπε

Πάνω που αναρωτιόμουν αν αυτό το "σκαρίφημα" είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε διάγραμμα!

Μια χαρά είναι . Δείχνει το x10 στα group calls. Το 3 και 3.1 που έβαλε ο άλλος φίλος δεν θα μπορούσε να αφορά αυτό το διάγραμμα. 

Δημοσ.

Εγώ φταίω. Έμπαινα μια φορά το μήνα, και τώρα μπαίνω μια φορά τη βδομάδα. Θα το μειώσω πάλι.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, GooFysGR είπε

Πάνω που αναρωτιόμουν αν αυτό το "σκαρίφημα" είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε διάγραμμα!

Να γίνεις καθηγητής σε Τ.Ε.Ι. πρώτο εξάμηνο. Εμένα κάτι φοιτητικά χρόνια θυμίζει το διάγραμμα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lefi είπε

Να γίνεις καθηγητής σε Τ.Ε.Ι. πρώτο εξάμηνο. Εμένα κάτι φοιτητικά χρόνια θυμίζει το διάγραμμα.

Oυτε και εγω σε ΤΕΙ σπουδαζα τετοιο γραφημα δεν ειδα ποτε ουτε απο φοιτητες που εκατσαν για ενα εξαμηνο...

Δεν προσεξα καν βασικα τι ηθελε να μας υποδειξει το διαγραμμα. Σαν σκουπιδι το θεωρησα και spam!

Δημοσ.

Φίλοι καλημέρα, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο fb καθώς σε σελίδα με περιεχόμενο και συνδέσμους δεν ανεβαίνουν στο χρονολόγιο ενώ έχουν χαθεί αναρτήσεις, δεν ξέρω αν το έχουν όλοι αλλά δείχνει να υπολειτουργεί από χθές βράδυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...