Προς το περιεχόμενο

Η καλύτερη δημιουργία του David Lynch είναι... ;

paredwse

Ποιά δημιουργία του David Lynch σας άρεσε πιο πολύ;  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά δημιουργία του David Lynch σας άρεσε πιο πολύ;

• Eraserhead (1977)
    • Elephant Man (1980)
    • Dune (1984)
    • Blue Velvet (1986)
    • Twin Peaks [TV series] (1990)
    • Wild At Heart (1990)
    • Twin Peaks: Fire Walk With Me (1992)
    • Lost Highway (1997)
    • The Straight Story (1999)
    • Mullholland Drive (2001)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lost Highway fysika.

Akoma kai na mhn mou arese toso polu , mono kai mono pou exei Rammstein sto soundtrack auth 8a htan h agaphmenh mou :D

Man sieht ihn um die Kirche schleichen

seit einem Jahr ist er allein

die Trauer nahm ihm alle Sinne

schläft jede Nacht bei ihrem Stein

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lost Highway

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIATELIA TELIA TELIA TELIA TELIA

Δημοσ.

LOST HIGHWAY φυσικά

απορώ πως και δεν είναι πρώτο στο poll αφού βλέπω ότι έχει πολλούς φανατικος οπαδούς

μπαίνω στον πειρασμό να ξαναψηφίσω αλλά δεν θα το κάνω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδή, συγγνώμη, αλλά ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ έχουν δει ΟΛΕΣ τις παραπάνω ταινίες;! :shock: :?

Θεωρώ ότι λείπει ένας συντελεστής βάρους.

:idea: Δηλαδή πχ. λείπει στη φόρμα μια επιπλέον θέση για 'ticks' που θα δείχνει τις υποψήφιες ταινίες για κάθε χρήστη. Δηλαδή θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο στήλες με τετραγωνάκια έτοιμα να δέχονται ticks. Στην πρώτη στήλη κάθε χρήστης θα όριζε τις ταινίες που έχει δει θέτωντας μόνο αυτές εντιμέτωπες. Στη δεύτερη στήλη θα tickαρε φυσικά αυτή που του άρεσε περισσότερο εξ αυτών. Έτσι δε θα μειώνονται σε κατάταξη όλες όσες δεν είδε, κάτι που είναι άδικο και αποπροσανατολιστικό. :roll: :wink:

ΥΓ : Από την άλλη θα μου πείτε τι κολλήματα είναι τώρα αυτά... :P

Anyway. Καλό το topic έτσι κι αλλιώς. Μου έδωσε και την αφορμή για να δω μπόλικες από David Lynch μιας και μου αρέσει το στυλ του..

• Super Moderators
Δημοσ.

@ CyberWalker: Δεν έχεις άδικο στην σκέψη σου άλλα δυστυχώς το software του forum δεν επιτρέπει την εφαρμογή της πρότασής σου. :(

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένα απλό poll, τελείως ανεπίσημο. Απευθύνεται στα μέλη του forum (κλειστή ομάδα) και μάλιστα σε αυτούς που επισκέπτονται το forum του Κινηματογράφου (ακόμα πιο μικρή ομάδα) και δη σε αυτούς που έχουν δει έστω και ΜΙΑ ταινία του David Lynch (εκεί να δεις πόσο μικρή ομάδα).

Για να σου απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, ναι, έχω δει όλες τις παραπάνω ταινίες ΠΛΗΝ του Straight Story (το οποίο έχω σε VHS και βαριέμαι να το δω...).

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...