gunman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Θα ήθελα την βοήθειά σας αν μπορείτε για επιλογή εκτυπωτή laser. Σκέφτομαι να είναι έγχρωμος, με wifi, εκτύπωση duplex και να παίρνει φθηνά συμβατά toner για οικονομία. Με μία αναζήτηση βλέπω αυτούς τους τρεις: LEXMARK C3224DW WIFI LEXMARK C2535DW WIFI SAMSUNG PROXPRESS SL-C2620DW WIFI Και θα ήθελα να ρωτήσω, αν τελειώσουν τα έγχρωμα toner, και θέλω να συνεχίσω να εκτυπώνω μόνο σε ασπρόμαυρο, μπορώ να αντικαταστήσω μόνο το μαύρο ή για να λειτουργούν θέλουν αλλαγεί και τα τέσσερα toner? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Γειά σου gunman, κατέληξες τελικά σε κάποιον από τους τρείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulis16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 3:30 ΜΜ, gunman είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Θα ήθελα την βοήθειά σας αν μπορείτε για επιλογή εκτυπωτή laser. Σκέφτομαι να είναι έγχρωμος, με wifi, εκτύπωση duplex και να παίρνει φθηνά συμβατά toner για οικονομία. Με μία αναζήτηση βλέπω αυτούς τους τρεις: LEXMARK C3224DW WIFI LEXMARK C2535DW WIFI SAMSUNG PROXPRESS SL-C2620DW WIFI Και θα ήθελα να ρωτήσω, αν τελειώσουν τα έγχρωμα toner, και θέλω να συνεχίσω να εκτυπώνω μόνο σε ασπρόμαυρο, μπορώ να αντικαταστήσω μόνο το μαύρο ή για να λειτουργούν θέλουν αλλαγεί και τα τέσσερα toner? ευχαριστώ! Για τους 2 Lexmark που θες δεν έχουν βγάλει ακόμα συμβατά μελάνια, και μάλλον θα καθυστερησουν να το κάνουν ο samsung έχει συμβατά μελάνια.. Γενικά οπότε κάνετε έρευνα αγοράς το πρώτο πράγμα πάντα θα είναι τα μελάνια μπορεί να την πατήσεις πολύ εύκολα σε αυτό τον τομέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) #soulis16 βλέπω είσαι πολύ ενημερωμένος για τα μελάνια... μήπως ξέρεις τίποτα και για τον Oki c542dn; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulis16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2020 στις 12:55 ΠΜ, zoranb είπε #soulis16 βλέπω είσαι πολύ ενημερωμένος για τα μελάνια... μήπως ξέρεις τίποτα και για τον Oki c542dn; Είναι ο τομέας μου βασικά γι αυτό προσπαθώ να βοηθαω όσο μπορώ.. 😉 Τώρα για τα μελάνια C532/C542 σε συμβατά είναι λίγο περιεργα τα πράγματα κ δεν τα συνιστώ στους πελάτες μου δημιουργούν κάποιες φόρες πρόβλημα στο drum... Εγώ θα σου πρωτινά να βρεις ένα αξιόπιστο μαγαζί που κάνει ανακατασκευάσει γνήσια μελάνια κ να σου τα ανακατασκευη μπορεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω άλλα θα είσαι σε εισαγωγικά ποιο save A υπό τον όρο αυτός που θα κάνει την ανακατασκευή να τα γνωρίζει τα μελάνια κ να σου δίνει μια προφορική εγγύηση ποιότητας.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από soulis16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 τελικά αγόρασα kyocera 5021cdn :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Πώς κι έτσι; Τί σε κέρδισε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 τον πήρα 100 ευρώ και με άλλα 10 που πήρα ένα tplink router τον έκανα και wifi. Και έχει και φτηνά αναλώσιμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gunman είπε τον πήρα 100 ευρώ και με άλλα 10 που πήρα ένα tplink router τον έκανα και wifi. Πολύ ενδιαφέρον... πώς το έκανες αυτό; Μπορείς να πείς περισσότερα; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Εγώ έχω έναν Lexmark B2236DW και είμαι πολύ ευχαριστημένος. @soulis16με τόνερ σε αυτόν τι κάνεις; γεμίζει το ίδιο; υπάρχει after market? Πόσο κοστίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, zoranb είπε Πολύ ενδιαφέρον... πώς το έκανες αυτό; Μπορείς να πείς περισσότερα; Ο εκτυπωτής μπορεί να μην έχει wifi ο ίδιος αλλά αν τον σετάρεις δικτυακό πάνω σε router μια χαρά τυπώνεις ασύρματα, έχει και εφαρμογή η Kyocera Ακόμα και τώρα παραμένει vfm, πρίν 1 χρόνο τον είχα πάρει 90 €! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 λάθος θυμώμουν, 20 ευρώ, αλλά και πάλι αξίζει https://www.websupplies.gr/router-tp-link-nano-wr802n-v2-300mbps κουμπώνεις αυτό στο ethernet του εκτυπωτή και σετάρετε αμέσως αυτόματα το mode κατεβάζεις και την εφαρμογή της kyocera και κάθε φορά που συνδέεσαι στο wifi δίκτυο του tp link θα μπορείς να εκτυπώνεις ασύρματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulis16 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 12:07 ΠΜ, thanasisxask είπε Εγώ έχω έναν Lexmark B2236DW και είμαι πολύ ευχαριστημένος. @soulis16με τόνερ σε αυτόν τι κάνεις; γεμίζει το ίδιο; υπάρχει after market? Πόσο κοστίζει; Ακόμα είμαστε σε αναμονή δεν έχουν βγάλει ούτε συμβατό ούτε chip κ σκόνη για ανακατασκευη, κ εγω πιστεύω πως θα καθηστερίσουν αρκετά... υπάρχουν εκτυπωτες lexmark που έχουν κυκλοφορήσει εδώ κ 2 χρονιά κ δεν ειπαρχουν ακόμα συμβατά τόνερ... Να είστε αρκετά προσεχτική παιδιά 😥 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα