Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/3/2020 στις 3:30 ΜΜ, AntoMast είπε

Καλησπερα παιδια,

Μενω περιπου 8 χιλιομετρα απο το κεντρο, και αυτην την στιγμη εχω 24αρι. Ωστοστο, απο τα 24 πιανω τα 1.6. Δηλαδη απο 24mbps παει 1.6mpbs, ή αλλιως 200kb/s. Οπως καταλαβαινετε η ταχυτητα αυτη ειναι αθλια, με το ζορι βλεπεις βιντεο σε 480p, ας μην μιλησω για gaming κτλπ. Ουσιαστικα δεν μπορεις να παιξεις τιποτα online.

Μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε πως δεν μπορουν να κανουν κατι γι αυτο, πως ειμαι μακρια απο τον παροχο (αμα 8 χιλιομετρα ειναι μακρια τοτε τι να πω) και πως δεν εχω ουτε διαθεσιμοτητα οπτικων ινων. Επισης ζητησα τουλαχιστον να μειωθει το ποσο καθως πληρωνω γυρω στα 40 το διμηνο για να πιανω ουτε το 10% της αναγραφομενης ταχυτητας, αλλα μου ειπαν ουτε αυτο μπορει να γινει.

Ετσι μου προτειναν speed booster, το οποιο λενε ειναι 6.5 ευρω το μηνα, καπου εκει. 

Αξιζει κατα την γνωμη σας; Στο σπιτι μεσα το σημα 3G/4G ειναι πολλες φορες ανυπαρκτο/αδυναμο (απο το κινητο), αυτο σημαινει οτι θα εχω παλι θεμα ακομα και αμα βαλω αυτο το πακετο; Μονο εξω απο το σπιτι υπαρχει καλο σημα.

Ατομα που το εχουν βαλει/ειχαν βαλει, ειστε/ησασταν ικανοποιημενοι; Επισης μου ειπαν οτι ειναι 100gb χρησης αλλα δεν ξερω αμα αυτο ειναι αρκετο..

Αν έχεις καλό 4G ναι αξίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, solution1 είπε

Ποιο κινητό χρησιμοποιείς;

Το Huawei P Smart εχω

Πάντως ρε μάγκες πολύ δισταγμός.. Έχω διαβάσει τοσα..

άλλοι λένε πως το ping είναι high (άρα no gaming), αλλοι λένε πως πολλές φορές δεν ενεργοποίειται από μόνο του αν και το bandwidth είναι φορτωμένο, άλλοι λένε πως από θέμα ταχύτητας είναι πολύ χαμηλό, άλλοι λένε ότι αντί να αυξηθεί η ταχυτητα πολλές φορές πέφτει πιο κάτω και από αυτή του ADSL, και μετά υπάρχουν αυτοί που είναι φουλ ικανοποιημενοι. 

Πραγματικά δεν είμαι σίγουρος. Τουλάχιστον ξέρει κανείς αμα έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω για κάνα δυο βδομάδες δωρεάν; Έτσι ώστε να ξέρω άμα αξίζει πρώτου κάνω συμβόλαιο και με δέσουν; 

Επεξ/σία από AntoMast
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μένω Περαμα. VDSL δε πρόκειται να δούμε στα επόμενα 10 χρόνια. Πληρώνω 24αρα και πιάνω μαξ 4.8. Στο κινητό έχω φουλ σήμα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το speedboster. Υπάρχουν 2 τηλεοράσεις 3 κινητά 1 PC στο σπίτι. Με τα νετφλιξ κλπ κλπ τα γίγα θα φεύγουν αέρα. Αξίζει λέτε;🤔

Δημοσ.

Αξιζει ετσι και αλλιως γιατι τα πρωτα 100gb ειναι με τη μεγιστη ταχυτητα και τα υπολοιπα πανω απο αυτα περιοριζονται στα 15mbps , οποτε 3 x οτι πιανεις τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχετε καταφερει να το παρετε σε τιμη καλυτερη του 6.8E? Επισης, αν γνωριζετε, αν το συμβολαιο σταθερης μου ληξει σε τρεις μηνες και υπαρχει ακομα σε ισχυ του booster, τοτε τι γινεται; Μπορει να δουλεψει χωρις σταθερο αφου ληξει το συμβολαιο σταθερης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...