alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχετε καποα προταση για προγραμμα που να κλειδωνει φακελους στα windows ? Δεν με ενδιαφερει να τους κρυβει, απλα να μην ανοιγουν τα αρχεια τους Να ειναι free και να μην ειναι για λιγες μερες μονο Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από alfeios
GeorgeR1_700 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 https://www.pcsteps.gr/1399-κλείδωμα-φακέλου-απόκρυψη-φακέλων/ Δοκίμασε αυτά που λέει εδώ, αλλά για να το μάθεις κλείδωσε έναν σκέτο φάκελο για να μην γίνει καμία στραβή και μετά δεν μπορείς να το ανοίξεις. 1
alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε https://www.pcsteps.gr/1399-κλείδωμα-φακέλου-απόκρυψη-φακέλων/ Δοκίμασε αυτά που λέει εδώ, αλλά για να το μάθεις κλείδωσε έναν σκέτο φάκελο για να μην γίνει καμία στραβή και μετά δεν μπορείς να το ανοίξεις. Με καλύπτει το πρωτο. Το δοκιμασα, ειμαι ενταξει. Σε ευχαριστω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, alfeios είπε Με καλύπτει το πρωτο. Το δοκιμασα, ειμαι ενταξει. Σε ευχαριστω To είχα δοκιμάσει και εγώ παλιότερα, πληροφοριακά μετά από ένα χρόνο χρήσης που δεν είχα κανένα θέμα, πήγα και μετέφερα τον κλειδωμένο φάκελο σε ένα στικακι, όταν το πήγα σε ένα άλλο pc ή δεν μπορούσα να το ανοίξω μέσα από το στικάκι ή μου κατέστρεψε τα αρχεία, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά στο pc δεν είχα κάποιο θέμα, λειτουργούσε ρολόι η εφαρμογή για 2-3 χρόνια που το είχα.
alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε To είχα δοκιμάσει και εγώ παλιότερα, πληροφοριακά μετά από ένα χρόνο χρήσης που δεν είχα κανένα θέμα, πήγα και μετέφερα τον κλειδωμένο φάκελο σε ένα στικακι, όταν το πήγα σε ένα άλλο pc ή δεν μπορούσα να το ανοίξω μέσα από το στικάκι ή μου κατέστρεψε τα αρχεία, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά στο pc δεν είχα κάποιο θέμα, λειτουργούσε ρολόι η εφαρμογή για 2-3 χρόνια που το είχα. Θα δειξει. Αυτα τα excelakia που κλειδωσα τα αντιγραφω καθημερινα και σε εξωτερικο δισκο. Οποατε αν χαθουν τα αρχικα, θα εχω τα αντιγραφα, εκτος απο τις αλλαγες της τελευταιας μερα. Μικρό το κακό
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Αν εν είναι πολλά τα αρχεία και με μεγάλο μέγεθος θα μπορούσες συμπιέσεις και να κλειδώσεις των φάκελο με το winrar ή το 7zip. Έτσι δε σε περιορίζει το αν θα ανοίγει μόνο στο pc που δημιουργήθηκε. Θα το ανοίγεις απευθείας χωρίς αποσυμπίεση, θα δουλεύεις στο αρχείο που θέλεις και όταν κλείνεις π.χ. το excel και αποθηκεύσεις τις αλλαγές θα σε ρωτάει αν θέλεις να ενημερώσεις το συμπιεσμένο αρχείο και πατώντας ΝΑΙ θα στο αποθηκεύει ενημερωμένο μέσα στο rar/zip/7zip αρχείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα