MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω και εγώ επιστροφή ποσού (με ακρίβεια λεπτών του ευρώ) από Groupama Φοίνικα, λόγω πώλησης αυτοκινήτου. Η εμπειρία είναι πρόσφατη (10ος του 2019), για αυτό και το αναφέρω. Ίδια αντιμετώπιση και ο πεθερός μου με τη ίδια εταιρία και για τον ίδιο λόγο, έναν χρόνο πριν. Καμία κίνηση από μέρους μας, η διαδικασία εκκινήθηκε αυτόματα (από τον ασφαλιστή προφανώς). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό με την παράταση για ένα μήνα έχει σταματήσει ,αν δεν κάνω λάθος. Έτσι ξέρω και εγώ, από το 2014 κιόλας, παρόλα αυτά κάποιες ασφαλιστικές σε περίπτωση που ζητήσεις ακύρωση σου τρώνε τα ασφάλιστρα ενός μηνός με την αιτιολογία αυτή: "Σε περίπτωση πώλησης του οχήματος, θα πρέπει να στείλετε γραπτό αίτημα στην ασφαλιστική σας εταιρία, με το οποίο θα ζητάτε την ακύρωση του ασφαλιστηρίου σας. Από τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα παρακρατείται ένας μήνας, και το υπόλοιπο ποσό θα επιστραφεί στο τραπεζικό σας λογαριασμό!" https://mydirect.gr/blog/ean-poyliso-aytokinito-moy-ti-ginetai-me-asfalistirio-poy-eho-synapsei-gia-tin-kalypsi-tis
savvassfa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Η υποχρέωση πως ακριβώς προκύπτει? Έχεις να παραθέσεις κάποιο νόμο που το προβλέπει/τις υποχρεώνει, ή απλά έτσι νομίζεις? Αναφέρεται στους όρους της κάθε εταιρείας. Π.χ Ευρωπαϊκή Πίστη στην περίπτωση μεταβίβασης. Σελίδα 9 Άρθρο 10 Πολλές εταιρείες δεν κρατάνε αυτόν τον ένα μήνα γιατί ελέγχουν σε περίπτωση μεταβίβασης στην ΥΣΑΕ αν το αμάξι έχει ασφαλιστεί και αν ναι παύει και η ευθύνη της εταιρείας για αυτόν τον μήνα οπότε επιστρέφουν ολόκληρο το ποσό. Car terms - June 2019.pdf
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, savvassfa είπε Αναφέρεται στους όρους της κάθε εταιρείας. Π.χ Ευρωπαϊκή Πίστη στην περίπτωση μεταβίβασης. Σελίδα 9 Άρθρο 10 Πολλές εταιρείες δεν κρατάνε αυτόν τον ένα μήνα γιατί ελέγχουν σε περίπτωση μεταβίβασης στην ΥΣΑΕ αν το αμάξι έχει ασφαλιστεί και αν ναι παύει και η ευθύνη της εταιρείας για αυτόν τον μήνα οπότε επιστρέφουν ολόκληρο το ποσό. Car terms - June 2019.pdf 1 MB · 0 downloads Μην μπερδεύεσαι, είναι άλλο πράγμα το τι προβλέπουν οι όροι της κάθε εταιρείας, και άλλο το τι προβλέπει η νομοθεσία. Στο θέμα μας τώρα, από όσο ξέρω προσωρινά ούτε μεταβιβάσεις γίνονται ούτε προσωρινές ακινησίες, συνεπώς - προς το παρόν τουλάχιστον - από καμία ασφαλιστική δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Joshua21
ideal09 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Επιβεβαιώνω και εγώ επιστροφή ποσού (με ακρίβεια λεπτών του ευρώ) από Groupama Φοίνικα, λόγω πώλησης αυτοκινήτου. Η εμπειρία είναι πρόσφατη (10ος του 2019), για αυτό και το αναφέρω. Ίδια αντιμετώπιση και ο πεθερός μου με τη ίδια εταιρία και για τον ίδιο λόγο, έναν χρόνο πριν. Καμία κίνηση από μέρους μας, η διαδικασία εκκινήθηκε αυτόματα (από τον ασφαλιστή προφανώς). Συμπληρωνω και γω εμπειρία με Groupama αρχές 2018 επιστροφή όλου του ποσού χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα