Προς το περιεχόμενο

Samsung 9 Note vs Huawei P30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. Βρε παιδια δίνω το mate 20 pro που εχω γιατι το βαρεθηκα καπως. Μου ζητανε 2 παλικαρια να κανω ανταλαγη με τα εν λογω μοντελα που λεει ο τιτλος. Το note 9 να πω οτι ληγει η εγγυηση του τον Αυγουστο ενω το p30 ειναι σχεδον καινουργιο. Βασικα με ενδιαφερει η καμερα σε φωτο και βιντεο.Τη γνωμη σας, εαν ειναι ευκολο.Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

Το σχεδόν καινούργιο αφου είναι ανταλλαγή.

Με τις ζελατινες... συν 40 ευρω εκ μερους του. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pankass είπε

Ειδικά  σε ενδιαφέρει η καμερα πας σε p30 με κλειστά μάτια...

τι διαφορα εχει από το p30pro; Το ψηφιακο ζοομ μονο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pankass είπε

Ναι το p30 δεν έχει το ψηφιακό ζουμ

Κατά τα άλλα ίδια καμερα

Ας ακουσω και καμμια αλλη γνωμη και αποφασιζω. Να σε ρωτησω: αξιζει να κανω την ανταλαγη mate20pro  με το p30 η θα κοπαναω το κεφαλι μου.  

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες..Για μένα είναι πιο όμορφο απλά το mate  το p30 είναι πιο βολικό στο χέρι (στο λέω γιατί τα έχω δοκιμασει)φωτό νομίζω είναι λίγο πιο πάνω το p30 ...όπως κ στην μπαταρία. .μου κράταγε 2 μέρες για πλάκα.πανω κάτω διάφορες δεν πιστεύω ότι θα δεις.λεπτομερειες είναι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Νομιζω το προ οτι εχει και OIS στη καμερα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουν OIS στις καμερες. Ουτε σε χαμηλοτερη αναλυση; Τρίποδο ειναι το χέρι μας;

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Δεν μας είπες όμως αν σου δίνουνε ή σου ζητάνε χρήματα για την ανταλλαγή ή αν θα είναι μία ή άλλη! παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο

Είχα και το mate 20 pro και τωρα το Note 9. To πενάκι είναι όλα τα λεφτά και είναι και κάτι καινούριο για σένα, εκτός αν σου είναι αδιάφορο. 

Το p30 δεν το είχα, αλλά μάλλον θα το βαρεθείς γρήγορα αφού βαρέθηκες ήδη το mate 20 pro.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, samsunglife είπε

Δεν μας είπες όμως αν σου δίνουνε ή σου ζητάνε χρήματα για την ανταλλαγή ή αν θα είναι μία ή άλλη! παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο

Είχα και το mate 20 pro και τωρα το Note 9. To πενάκι είναι όλα τα λεφτά και είναι και κάτι καινούριο για σένα, εκτός αν σου είναι αδιάφορο. 

Το p30 δεν το είχα, αλλά μάλλον θα το βαρεθείς γρήγορα αφού βαρέθηκες ήδη το mate 20 pro.

Στο note 9 μία η άλλη. Στο p30 παιρνω και 40 ευρω. Και το note καλο μ αρεσει αλλα τελειωνει η εγγυηση του και βεβαια ειναι πιο παλιο μοντελο. Το πενάκι δε με ενδιαφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το P30 έχει OIS (μόνο) στον τηλεφακό. 
Τωρα βεβαια τι ακριβως σημαινει αυτό κι αν βοηθάει πραγματικά δεν εχω ιδεα...

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stark είπε

Το P30 έχει OIS (μόνο) στον τηλεφακό (periscope). 
Τωρα βεβαια τι ακριβως σημαινει αυτό κι αν βοηθάει πραγματικά δεν εχω ιδεα...

Ε απο το τιποτα. Τελικα παιδια εκλεισα να το ανταλάξω με το p30  +40 ευρω που θα λαβω. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...