Προς το περιεχόμενο

Nfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος mi9 lite..υπαρχει καποιος τρόπος να κανω ανεπαφες συνναλαγες με nfc..δεν εχω λογαριασμο στην alpha bank..μονο eurobank κ Πειραιώς..και το google pay απ οτι ειδα δεξ υποστηριζεται ελλαδα...

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι θέμα τράπεζας. Εγώ το έχω καταφέρει κατεβάζοντας google pay από apk site και φτιάχνοντας λογαριασμό στην dipocket που είναι αντίστοιχη της revolut. Μόλις η revolut υποστηρίξει και Ελλάδα , και υποστηρίξει και το google pay, θα μπορούν όλα να γίνουν χωρίς αλχημείες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δυστυχώς είναι θέμα τράπεζας. Εγώ το έχω καταφέρει κατεβάζοντας google pay από apk site και φτιάχνοντας λογαριασμό στην dipocket που είναι αντίστοιχη της revolut. Μόλις η revolut υποστηρίξει και Ελλάδα , και υποστηρίξει και το google pay, θα μπορούν όλα να γίνουν χωρίς αλχημείες.

Δηλαδη μετα απο χρονιααααα....καλα ημαστε

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Δηλαδη μετα απο χρονιααααα....καλα ημαστε

Μέσα στο 2019 θα ενεργοποιούνταν το google pay στην Ελλάδα λόγω συνεργασίας της google με τις ελληνικές τράπεζες. Δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είναι. Εγώ πάντως έχω βολευτει προσωρινά με το dipocket. Με έχει βολεψει πολύ γιατί μπορώ να κάνω topup και με χρέωση πιστωτικής, όχι μόνο χρεωστικής ή εμβάσματος.

Επίσης μπορείς και με monese να το κάνεις. Ή με revolut αρκεί να αλλάξεις διεύθυνση και να εκδόσεις μια virtual κάρτα. Εν ολίγης εχει σημασία η κάρτα που βάζεις να μην είναι εκδοθείσα στην Ελλάδα. Αν έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε χώρα που υποστηρίζει το google pay, είσαι οκ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μέσα στο 2019 θα ενεργοποιούνταν το google pay στην Ελλάδα λόγω συνεργασίας της google με τις ελληνικές τράπεζες. Δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είναι. Εγώ πάντως έχω βολευτει προσωρινά με το dipocket. Με έχει βολεψει πολύ γιατί μπορώ να κάνω topup και με χρέωση πιστωτικής, όχι μόνο χρεωστικής ή εμβάσματος.

Επίσης μπορείς και με monese να το κάνεις. Ή με revolut αρκεί να αλλάξεις διεύθυνση και να εκδόσεις μια virtual κάρτα. Εν ολίγης εχει σημασία η κάρτα που βάζεις να μην είναι εκδοθείσα στην Ελλάδα. Αν έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε χώρα που υποστηρίζει το google pay, είσαι οκ.

Στην Κυπρο υποστηριζεται ?

Δημοσ.

αυτό που παρατήρησα πρόσφατα είναι ότι η Revolut πλέον σου στέλνει μήνυμα στα Ελληνικά αν προσθέσεις κάρτα

gpay1.jpg.a066355f1c49b40a2c213fa973813dee.jpg

πλέον..

gpay2.jpg.8eb74c3c23b0bf36145e0a780d40ef45.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...