Sotos9661 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μετα απο άπειρα παραπωνα δεν αλλαξε τιποτα.. Λοιπον χρειάζομαι ιντερνετ κατι απλο και φθηνο για χρηση κυριως απο το παιδάκι μου και σκέφτομαι για optiland ποια ειναι η γνωμη σας?
zx1234r Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η wind που κολλάει στο θέμα? Πάντως για μικρή χρήση ίσως συμφέρει και 4g 1
Sotos9661 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εχω συνδεση wind (συγνωμη που δεν το ανέφερα) αλλα τιποτα μονο ίντερνετ δεν εχω...
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η Wind έχει καλές τιμές γενικά, και καλές υπηρεσίες (όταν λειτουργούν σωστά). Αν όμως αντιμετωπίσεις τεχνικό πρόβλημα, πρέπει να οπλίσεις τον εαυτό σου με υπομονή και να προετοιμαστείς για σπάσιμο νεύρων γιατι έχουν τη χειρότερη τεχνική υποστήριξη. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου με customer service. Όσον αφορά την εταρεία που αναφέρεις, εγώ θα την δοκίμαζα. Καλές τιμές έχει και έχει και πακέτο χωρίς δέσμευση που μπορείς να διακόψεις οποτεδήποτε (ΟΙΚΙΑΚΟ PAY AS YOU GO). Συνεπώς διακότεις άμεσα αν κάτι δεν σου αρέσει. Με μικρές εταιρείες βρίσκεις γενικά πιο εύκολα άκρη. Έχω φίλο που έβαλε Inalan όταν πρωτοβγήκε, με μεγάλη διστακτικότητα, αλλά δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα. Πλήρωνε 30€ για 100/100Mbps + απεριόριστα τηλέφωνα όταν εγώ πλήρωνα 25€ μόνο για ADSL έως 24Mbps.
Sotos9661 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εντάξει καταλαβα ευχαριστώ πολυ.. Και πιστεύω οτι η αλλαγη θα μου κανει καλο τοσο στη τσέπη οσο και στα νευρα χαχαχα
trib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Sotos9661 είπε Εντάξει καταλαβα ευχαριστώ πολυ.. Και πιστεύω οτι η αλλαγη θα μου κανει καλο τοσο στη τσέπη οσο και στα νευρα χαχαχα Γνωρίζεις ότι για την ποιότητα του Internet δεν ευθύνεται μόνο η εταιρία; Αλλά: Πρωτίστως η περιοχή που βρίσκεσαι & η κάλυψη γενικότερα Δευτερευόντως η τεχνολογία γραμμής που έχεις (ADSL/VDSL) Η κατάσταση του καφάο (αν μιλάμε για παλιά ADSL) Αν παίρνεις από τοπικό καφάο της γειτονιάς ή Αστικό Κέντρο Το χαλκοκαλώδιο έως τον κατανεμητή/κουτάκι πλαστικό-χαλύβδινο του ΟΤΕ Το χαλκοκαλώδιο από τον κατανεμητή έως το διαμέρισμα Το χαλκοκαλώδιο έως την πρίζα Η ίδια η πρίζα Το router Με άλλα λόγια, κάποια πράγματα είναι στο δικό σου έλεγχο κάποια άλλα στον πάροχο και κάποια δεν αναβαθμίζονται (πχ το χαλκοκαλώδιο κάτω από την άσφαλτο αν είσαι τόσο άτυχος). Με γνώμονα τα παραπάνω λοιπόν, ακόμη κι αν αλλάξεις πάροχο, μπορεί να αντιμετωπίσεις τα ίδια προβλήματα.
Sotos9661 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι οκ εχεις απολυτο δικαιο.. Εγω παντως οοοολο το καλωδιο το εχω αλλαξει απο το καφαο μεχρι το router(δικα μου εξοδα) και αλλαξα και ποοοολλα σπλιτερ αλλα και router(δηλαδη "τεχνικος" και εξοδα δικα μου) τωρα με τη wind δεν βγαζω ακρη και παρο ολα αυτα δεν αλλαξε κατι και γιαυτό θελω να αλλαξω εταιρεία (νιωθω οτι απλα τζαμπα πληρωνω σε μια εταιρεία που λέγεται wind και δουλευει τις γραμμες του οτε)! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Sotos9661
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα