Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε ένα τμήμα στο πανεπιστήμιο και εχω ενα λογαριασμό οπως ολοι για το eclass.Ομως δεν μπορώ να μπω σε αλλο τμήμα του ίδιου Πανεπιστημίου για να δω τι ανεβάζουν εκεί απο τον δικο μου λογαριασμό.Υπαρχει τρόπος να μπω με τους κωδικούς μου στο αλλο τμημα και αν ναι πως;;

Δημοσ.

Ε λογικό να μη μπορείς να μπεις. Σου έχουν δώσει πρόσβαση μόνο για το δικό σου μαθημα.

Σα να μου λες έχω e-banking  αλλά δε μπορώ να δω τους λογαριασμούς άλλων.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Ε λογικό να μη μπορείς να μπεις. Σου έχουν δώσει πρόσβαση μόνο για το δικό σου μαθημα.

Ενταξει το ίδιο δεν είναι γιατί το πανεπιστήμιο ειναι ανοιχτό για όλα τα τμήματα δεδομένου οτι μπορείς να πας να παρακολουθήσεις οποίο τμήμα θες χωρις να σου πει κανενας τίποτα.. δηλαδή δεν γίνεται απο οσο ξερεις;;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Καλά λογικό δεν ειναι να κλειδώνεις κάποιον απο δωρεάν πόρους πουν δεν θα στοιχίσουν τίποτα στο να τους δει κάποιος φοιτητής του ίδιου του πανεπιστημίου μάλιστα.. περισσότερο χαζό θα το έλεγα. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GrNaou1998 είπε

Ενταξει το ίδιο δεν είναι γιατί το πανεπιστήμιο ειναι ανοιχτό για όλα τα τμήματα δεδομένου οτι μπορείς να πας να παρακολουθήσεις οποίο τμήμα θες χωρις να σου πει κανενας τίποτα.. δηλαδή δεν γίνεται απο οσο ξερεις;;

Όλοι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Ο καθένας έχει πρόσβαση μόνο στα μαθήματα που έχει γραφτεί.

Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο μάθημα άσχετο, δε ξέρω τι θα γίνει αν ζητήσεις πρόσβαση, Μπορεί και να σου τη δώσουν. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πρόσβαση σε όλους για όλα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Καλά λογικό δεν ειναι να κλειδώνεις κάποιον απο δωρεάν πόρους πουν δεν θα στοιχίσουν τίποτα στο να τους δει κάποιος φοιτητής του ίδιου του πανεπιστημίου μάλιστα.. περισσότερο χαζό θα το έλεγα. 

Ακριβώς

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Όλοι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Ο καθένας έχει πρόσβαση μόνο στα μαθήματα που έχει γραφτεί.

Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο μάθημα άσχετο, δε ξέρω τι θα γίνει αν ζητήσεις πρόσβαση, Μπορεί και να σου τη δώσουν. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πρόσβαση σε όλους για όλα

Και στην Ινδία όλοι μπορούν νόμιμα να χέσουν έξω στο πεζοδρόμιο.. αν ένας Ινδός πει "αυτό είναι χαζο" και πάρει απάντηση απο τον συμπολίτη του "όλοι έτσι κάνουν" εσύ πως θα το χαρακτήριζες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Και στην Ινδία όλοι μπορούν νόμιμα να χέσουν έξω στο πεζοδρόμιο.. αν ένας Ινδός πει "αυτό είναι χαζο" και πάρει απάντηση απο τον συμπολίτη του "όλοι έτσι κάνουν" εσύ πως θα το χαρακτήριζες; 

δε σχολιάζω αν είναι σωστό ή όχι ή αν μου αρέσει.

Αναφέρω μια πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας.

Μπορεί να μη θέλουν να γίνεται χαμός και να έχουν τον έλεγχο των εγγεγραμμένων στο μάθημα. Μπορεί για άλλους λόγους....

Πολλοί καθηγητές επίσης δε θέλουν οι σημειώσεις τους να κυκλοφορούν έξω. Θα μου πεις ένας από αυτούς που παρακολουθούν να τις πάρει μπορεί να τις βγάλει στο νετ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Αναφέρω μια πραγματικότητα

και ότι στην Ινδία μπορείς να χέσεις στο πεζοδρόμιο (και που συνήθως συμβαίνει) πραγματικότητα είναι 

1585142094086

children-od.jpg

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

δε σχολιάζω αν είναι σωστό ή όχι ή αν μου αρέσει.

Αναφέρω μια πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας.

Μπορεί να μη θέλουν να γίνεται χαμός και να έχουν τον έλεγχο των εγγεγραμμένων στο μάθημα. Μπορεί για άλλους λόγους....

Πολλοί καθηγητές επίσης δε θέλουν οι σημειώσεις τους να κυκλοφορούν έξω. Θα μου πεις ένας από αυτούς που παρακολουθούν να τις πάρει μπορεί να τις βγάλει στο νετ..

Προφανώς αυτό που ειπες στο τέλος ισχύει οποτε δεν υπάρχει νόημα να το κάνεις ιδιωτικό..τελος πάντων δεν γίνεται να μπει οποίος θέλει οποτε τι συζητάμε

4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

και ότι στην Ινδία μπορείς να χέσεις στο πεζοδρόμιο (και που συνήθως συμβαίνει) πραγματικότητα είναι 

1585142094086

children-od.jpg

Πάντως παράλογο ειναι που δεν αφήνουν να μπει οποίος θελει εφόσον ειναι φοιτητής του Πανεπιστημίου..αλλα τι να πεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Κοίτα, έτσι όπως το θέτεις έχεις ένα point

όμως

σε τέτοιες πλατφορμες κυρίως συνοτντίζονται τα πιο "διαδικαστικά" των μαθημάτων, πχ αναρτούνται οι εργασίες, φέρουν το τρόπο να ανεβάζεις τα παραδωτέα σου, αναρτούνται οι εργασίες των άλλων για να κάνεις peer-review κλπ

Το αντίστοιχο της "ανοικτής ακρόασης" ενός μαθήματος υπάρχει σε άλλη ανοικτή πλατφόρμα που ανεβαίνουν ανοικτά μαθήματα ή παραδώσεις άλλων μαθημάτων

https://opencourses.gr/   

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση ως Guest με μειωμένη πρόσβαση σε λειτουργίες (Σημειώσεις κτλ.), αλλά δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο και ως εκ τούτου δεν προσφέρεται.

Τόσο απλό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση ως Guest με μειωμένη πρόσβαση σε λειτουργίες (Σημειώσεις κτλ.), αλλά δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο και ως εκ τούτου δεν προσφέρεται.

Τόσο απλό.

Οκ

Δημοσ.

Στο open eclass (τουλάχιστον στο δικό μας πανεπιστήμιο) έχει 3 κατηγορίες μαθημάτων:

• Ανοικτά μαθήματα (σε αυτά μπορείς να δεις το υλικό ελεύθερα, χωρίς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου)
  • Απαιτούν εγγραφή (πρέπει να συνδεθείς και να το προσθέσεις στα μαθήματά σου)
  • Κλειστά μαθήματα (πρέπει να σε προσθέσει ο καθηγητής ή να βάλεις κάποιο password για να το προσθέσεις στη λίστα σου)

Για τις 2 πρώτες κατηγορίες μια χαρά μπορώ να προσθέσω μαθήματα και από άλλο τμήμα του ίδιου πανεπιστημίου.

Στο κεντρικό μενού στο χαρτοφυλάκιο χρήστη, έχει μία επιλογή μαθήματα. Από εκεί μπορώ να δω τα μαθήματα από τα υπόλοιπα τμήματα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ioankav είπε

Στο open eclass (τουλάχιστον στο δικό μας πανεπιστήμιο) έχει 3 κατηγορίες μαθημάτων:

• Ανοικτά μαθήματα (σε αυτά μπορείς να δεις το υλικό ελεύθερα, χωρίς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου)
  • Απαιτούν εγγραφή (πρέπει να συνδεθείς και να το προσθέσεις στα μαθήματά σου)
  • Κλειστά μαθήματα (πρέπει να σε προσθέσει ο καθηγητής ή να βάλεις κάποιο password για να το προσθέσεις στη λίστα σου)

Για τις 2 πρώτες κατηγορίες μια χαρά μπορώ να προσθέσω μαθήματα και από άλλο τμήμα του ίδιου πανεπιστημίου.

Στο κεντρικό μενού στο χαρτοφυλάκιο χρήστη, έχει μία επιλογή μαθήματα. Από εκεί μπορώ να δω τα μαθήματα από τα υπόλοιπα τμήματα.

Ναι και σε μενα ειναι ετσι αλλα δυστυχώς έχει ανοικτά μαθήματα μονο απο ενα τμήμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...