Jake07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Θα σας παραθέσω το πρόβλημα μου όσο πιο αναλυτικά γινεται Είχα πάει στην hyundai αρχή του χρόνου και μου είχανε δώσει προσφορά για το hyundai kona 1.6 136hp diesel αυτοματο στα 22700 με το κλειδί στο χέρι. Πήγα στα μέσα Φλεβάρη να το παραγγείλω και μου λέει άλλαξε ο τιμοκατάλογο για το 2020 edition και είναι πλέον στα 23.999 συν έξοδα κλπ στα 24700 το κλειδί στο χέρι αλλά αν θέλω μπορούμε να το δεσμεύσουμε το αυτοκίνητο που ήταν έτοιμο παραδοτέο και να κάνουμε μια χρηματοδότηση στα 23000 διότι από μέρα σε μέρα θα ψηφιζοταν η μείωση των τελών ταξινόμησης και θα έβγαινε τελικά 23000 με το κλειδί στο χέρι. Με τα πολλά δώσαμε τα χέρια και 3000 προκαταβολή και είμαι στο περίμενε από τότε. Περνώντας ο καιρός δέχτηκα μια προσφορά στο email μου καθώς είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον πριν το κονα, για το crossland x 2020 edition 1,5 120hp diesel αυτοματο επίσης, από 22400 στα 20550 με το κλειδί στο χέρι λόγω προωθητικής ενέργειας έκπτωση 1870 ευρώ. Στα δια ταύτα, ο αντιπρόσωπος της hyundai σε ένα προβληματισμό μου που του είχα εκφράσει στο οτι μπορεί να μας τραβήξει πχ μέχρι και τέλος του χρόνου ώστε τελικά να ψηφιστεί, μου είχε πει ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου γυρίζει την προκαταβολή. Πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω την κίνηση να ζητήσω προκαταβολή πίσω και να πάω για το crossland? Μεταξύ των δύο δλδ ποιο αμάξι πιστεύετε θα ήταν πιο αξιόπιστο?
kalmik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Oι στατιστικές και όλες οι έρευνες αγοράς λένε ότι τα Hyundai είναι σαφώς πιο αξιόπιστα. Από κει και πέρα τα ρίσκα είναι δικά σου λόγω της "περίεργης" κατάστασης στην αγορά. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Το συμφωνητικό που φτιάξατε λέει ότι σου επιστρέφει την προκαταβολή;Γιατι η προκαταβολή χάνεται αν αλλάξεις γνώμη
Jake07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το συμφωνητικό που φτιάξατε λέει ότι σου επιστρέφει την προκαταβολή;Γιατι η προκαταβολή χάνεται αν αλλάξεις γνώμη Ναι το έχω καλύψει αυτό. Απλά το σκέφτηκα το opel λόγω τιμής πλέον, αλλά από την άλλη και εγώ νομίζω τα hyundai είναι αξιόπιστα. Λίγες γνώμες κατόχων opel θα ήταν κατατοπιστικες.
thanasisxask Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μην σε τρώει η αξιοπιστία, σου αρέσει; τέλος! Κανείς την συντήρηση που προβλέπεται και όλα καλά. Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς! 3 1
tutuyo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η τελική διάφορα μεταξύ των 2 ειναι 4.200 - δεν ειναι και λιγα, ειναι το 1/4 της τελικης τιμης Το ερώτημα ειναι τα δικαιολογείς εσυ? Τα δίνεις?Τι "αγοράζεις" με αυτά? Αν το Hyundai σου αρεσει τοσο και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα τοτε δεν υπαρχει θεμα. Καλως να το δεχτεις. Απο την αλλη το Crossland είναι πολύ δελεαστικό σε αυτην την τιμη και με αυτον τον εξοπλισμο. Όσο αφορά στην αξιοπιστία, ειναι πάντα και θεμα οδήγησης. Τα Hyndai εχουν μεγαλη εγγυηση και πλεον πολυ καλη κατασκευη αλλα σε μερικους τομεις βγαζουν μια κορεατιλα (πχ εσωτερικα πλαστικά και συναρμολόγηση) Η Opel σου δεινει μια τιμια προταση με φυσιολογικη εγγυηση, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,χαμηλοτερη τιμη αλλα neutral σχεδιασμο
stefan123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Όποιο σου αρέσει πιο πολύ...Όλα τα αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα πλέον...Μην κολλάς στα ονόματα.. Καινούργιο αυτοκίνητο παίρνεις
gbras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Εγω θα ελεγα να παρεις πισω την προκαταβολη και να περιμενεις. Δεν σε βλεπω να παιρνεις τιποτα... 2
xsterg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 τι να το κανεις το αυτοκινητο? εδω παμε σε αποκλεισμο τελειως στο σπιτι.
Jake07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, gbras είπε Εγω θα ελεγα να παρεις πισω την προκαταβολη και να περιμενεις. Δεν σε βλεπω να παιρνεις τιποτα... 8 ώρες πριν, xsterg είπε τι να το κανεις το αυτοκινητο? εδω παμε σε αποκλεισμο τελειως στο σπιτι. Ωραία, αρχίσαμε τις εξυπνάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις