Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας  και χρόνια πολλά 

Κοντοζυγώνει η ώρα για το πρώτο ετήσιο service.

Έχω ένα Peugeot 208 gt line, 1.2 110hp, αγορασμένο καινούριο από την automotivo στο Χαλάνδρι.

Σε ποια αντιπροσωπία θα μου προτείνατε να το πάω;

Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από Peugeot208
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xp-user είπε

Και γιατί να το πας σε αντιπροσωπεία? Δεν ειναι υποχρεωτικό πλέον για να μην χάσεις την εγγύηση.

Έχεις δίκιο.

Δεν το έθεσα σωστά.

Σε εξουσιοδοτημένο εννοούσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξουσιοδοτημένο = αντιπροσωπεία. 

Με τον όρο εξουσιοδοτημένο εννοούμε ότι το συνεργείο  ανήκει στο επίσημο δίκτυο της φίρμας

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Έχεις δίκιο.

Δεν το έθεσα σωστά.

Σε εξουσιοδοτημένο εννοούσα.

Ούτε το εξουσιοδοτημένο είναι υποχρεωτικό για να μην χάσεις την εγγύηση.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Με τον όρο εξουσιοδοτημένο εννοούμε ότι το συνεργείο  ανήκει στο επίσημο δίκτυο της φίρμας

Το εξουσιοδοτημένο δεν σημαίνει αντιπροσωπεία. Τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι σαν τον μπάρμπα Μήτσο που πολλά τα σφάζουν, έχουν συγκεκριμένες μάρκες που δουλεύουν και λογικά έχουν κάποιου είδους πιστοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@turbakiasss Aυτά  που περιγράφεις χαρακτηρίζονται ως εξειδικευμένα

Την εξειδίκευση μπορείς να την αποκτήσεις και μόνος σου. Την εξουσιοδότηση πρέπει οπωσδήποτε να στη δώσει κάποιος, στην περίπτωσή μας ο κεντρικός εισαγωγέας ή απευθείας το εργοστασιο

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Αυτό δεν ισχύει, το εξουσιοδοτημένο αφορά συνεργείο, ενώ η αντιπροσωπεία αφορά πρώτα από όλα έκθεση/πωλήσεις.

43 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Εδώ συμφωνώ απόλυτα.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.

Νομιζω το κουστουμακι των πρωτων service ειναι το ιδιο σε οποια αντιπροσωπεια Peugeot και να πας, κοινως τα ιδια λεφτα θα δωσεις πανω κατω.

Ναι πιθανως εαν πας σε ενα εξειδεκευμενο θα μπορουν να σου κανουν μια καλυτερη τιμη, αλλα ποσα να γλυτωσεις? Αν δλδ απο τα 130-140 πας στα 120 ε κλαιν

εχω ακουσει καλες αποψεις για Γκαλλο

Δημοσ.

Ρε συ @Joshua21  με τις λέξεις θα παίζουμε;   :D

Όποιος ανήκει στο επίσημο δίκτυο στην ουσία δεν αντιπροσωπεύει την φίρμα στο κομμάτι που του αναλογεί είτε είναι πωλήσεις είτε επισκευές είτε ανταλλακτικά ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nik0laus είπε

Ρε συ @Joshua21  με τις λέξεις θα παίζουμε;   :D

Όποιος ανήκει στο επίσημο δίκτυο στην ουσία δεν αντιπροσωπεύει την φίρμα στο κομμάτι που του αναλογεί είτε είναι πωλήσεις είτε επισκευές είτε ανταλλακτικά ;

Σου εξήγησα και παραπάνω ότι ο όρος "αντιπροσωπεία" αφορά πωλήσεις/έκθεση, όχι συνεργείο.

Μια και δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα:

Είσαι στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και σε ρωτάει ένας τύπος που είναι η κοντινότερη αντιπροσωπεία toyota, εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτό? Ότι του κάνει οτιδήποτε ανήκει στο επίσημο δίκτυο της toyota, άσχετα αν έχει έκθεση ή αν πουλάει ανταλλακτικά ή αν έχει συνεργείο ή φανοποιείο? Πιστεύεις πως αν τον στείλεις στην toyota Μεσογείων η οποία έχει μόνο σέρβις και ανταλλακτικά, δεν θα σε βρίζει μετά ο άνθρωπος?

Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι ψάχνει έκθεση/πωλήσεις οπότε θα τον στείλω στο polis Σταυρού, που παρόλο ότι είναι πιο μακριά διαθέτει έκθεση/πωλήσεις. Στη Μεσογείων θα τον έστελνα μόνο αν μου έλεγε πως ήθελε το κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Δημοσ.

Δεν είναι χρηματικό το θέμα.

Άλλωστε, στα χρόνια της εγγύησης είναι ψιλοστανταρ τα ετήσια service.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σου εξήγησα και παραπάνω ότι ο όρος "αντιπροσωπεία" αφορά πωλήσεις/έκθεση, όχι συνεργείο.

Μια και δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα:

Είσαι στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και σε ρωτάει ένας τύπος που είναι η κοντινότερη αντιπροσωπεία toyota, εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτό? Ότι του κάνει οτιδήποτε ανήκει στο επίσημο δίκτυο της toyota, άσχετα αν έχει έκθεση ή αν πουλάει ανταλλακτικά ή αν έχει συνεργείο ή φανοποιείο? Πιστεύεις πως αν τον στείλεις στην toyota Μεσογείων η οποία έχει μόνο σέρβις και ανταλλακτικά, δεν θα σε βρίζει μετά ο άνθρωπος?

Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι ψάχνει έκθεση/πωλήσεις οπότε θα τον στείλω στο polis Σταυρού, που παρόλο ότι είναι πιο μακριά διαθέτει έκθεση/πωλήσεις. Στη Μεσογείων θα τον έστελνα μόνο αν μου έλεγε πως ήθελε το κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Αν ήθελε απλά να αγοράσει ένα φίλτρο λαδιού θα τον έστελνες λάθος ... και θα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή...  :P

Το ίδιο ισχύει εάν ήθελε να δει ένα νέο μοντέλο   και εγώ τον έστελνα στη Μεσογείων ...

Και στις δύο περιπτώσεις θα έπρεπε να ερωτηθεί τι θέλει από την Τουότα σε περίπτωση που κοντά δεν βρίσκεται κάθετη μονάδα.

Αλήθεια η κάθετη μονάδα τι είναι αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nik0laus είπε

Αν ήθελε απλά να αγοράσει ένα φίλτρο λαδιού θα τον έστελνες λάθος ... και θα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή...  :P

Το ίδιο ισχύει εάν ήθελε να δει ένα νέο μοντέλο   και εγώ τον έστελνα στη Μεσογείων ...

Και στις δύο περιπτώσεις θα έπρεπε να ερωτηθεί τι θέλει από την Τουότα σε περίπτωση που κοντά δεν βρίσκεται κάθετη μονάδα.

Αλήθεια η κάθετη μονάδα τι είναι αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο ;

Αν ήθελε να αγοράσει ένα φίλτρο λαδιού τότε θα ρωτούσε για ανταλλακτικά, όχι για αντιπροσωπεία.

Τώρα αν άλλο ήθελε, άλλο ρώτησε, άλλο του απάντησες εσύ, και κατά τύχη πήγε στο σωστό μέρος, δεν μου λέει κάτι.

Κάθετη μονάδα είναι όταν στον ίδιο χώρο υπάρχει και αντιπροσωπεία (έκθεση πωλήσεις), και γνήσια ανταλλακτικά/αξεσουάρ, και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και εξουσιοδοτημένο φανοποιείο/βαφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...