Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, AMSTERIS said:

Φυσικά όλα είνα θέμα υπομονων και κυρίως των μαμάδων....

Μονο που τα παιδιά δεν ειναι μονο των μαναδων...it takes two to tango λενε. Κανενας γονέας δεν πρέπει να απουσιαζει απο την διαπαιδαγώγηση των παιδιων του. (Μην με παρεξηγησεις, γενικό το σχολιο. Διοτι δεν ειναι ρολος μονο ουτε κυριως της μανας...)

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα είναι 8 ο μεγάλος κ 5 η μικρή, η γυναίκα δουλεύει οπότε δεν υπάρχει πρόγραμμα... Γίνεται ο χαμός. 

Άντε να ανοίξουν τα σχολεία να ηρεμήσω, πιο πολύ γίνονται πτώμα έτσι με αυτήν την κατάσταση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Εμένα 11 η μικρή.

Της αγόρασα κινητό , playstation να ησυχάσει το κεφάλι μου από το βαριέμαι που έλεγε συνέχεια

Τι λέξεις είναι αυτές που έχουν μάθει όντως... Βαριέμαι και βαριέμαι... Τους εξηγείς και τίποτα το δικό τους. 

Νέα γενιά δύσκολη προβλέπεται. 

Τα δικά μας μόλις ξύπνησαν... 

" τι θα κάνουμε τώρα" 

Αυτό λένε πρωί πρωί!!! 

• Confused 3
Δημοσ.

Εμενα ειναι 15 μηνων. Ξυπναει 5-6 το πρωι και κοιματε το πολυ μιση ωρα μεσα στη μερα. Δε ξερω πως τα καταφερνουν αλλοι και εχουν χρονο για διαβασμα και χομπυ με παιδια αυτης της ηλικιας χωρις βοηθεια αυτες τις μερες. Ολη μερα ασχολουμαι μαζι του και με δουλειες του σπιτιου. Ακομα και να κατσω μιση ωρα να κανω τιποτα για δουλεια να μη μεινουμε στο δρομο παρεξηγειτε η γυναικα. Τις καθημερινές που δουλευω απο το απο το σπιτι κυνηγαω το ποντικι και το πληκτρολογιο που το εχει κανει παιχνιδι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _kos_tas_ είπε

Εμένα κοιμάται 2-3 το βράδυ.

11 θα ξυπνήσει

Ευτυχώς λόγω ότι έχω συνηθίσει από την δουλειά ξυπνάω πολύ νωρίς και τότε έχω την απόλυτη ησυχία για καφέ.

Ησυχία; το από τις 8 γίνεται πανικός δδω μόνο αυτό σου λέω..... 

Δημοσ.

Εμάς η κόρη μας είναι 2μιση.

Έχει βρεί την απόλυτη χαρά της με την καραντίνα. Παιχνίδι με τους γονείς όλη μέρα, κάθε μέρα. Ευτυχώς κοιμάται νωρίς, 9 το βράδυ έχει κοιμηθεί, οπότε έχουμε ένα δυωράκι για εμάς πρίν κοιμηθούμε, αλλά ξυπνάει και πολύ πρωί, 6μιση είναι στο πόδι.

Βέβαια ξανακοιμάται 11 το πρωί για κάνα δύωρο, οπότε έχουμε συνολικά 4 ώρες την ημέρα για να πάρουμε ανάσα. Αυτά το ΣΚ, διότι καθημερινές είναι μόνο η γυναίκα μου σπίτι με ειδική άδεια γονέα. Εγώ δουλειά.

Θα έχουμε δυσκολίες όταν θα πρέπει να ξαναπάει βρεφονηπιακό. Αν και είναι πάρα πολύ κοινωνικό μωρό, μόλις της αναφέρουμε το σχολείο αντιδρά άσχημα.

Συνολικά βλέπει περίπου 1μιση ώρα παιδικά την ημέρα, όταν τρώει τα 7-8 γεύματά της. Όλη την υπόλοιπη ώρα τρέξιμο στο σπίτι, κυνηγητό, κρυφτό, τραμπολίνο στο μεγάλο κρεβάτι.

Είπα σήμερα να την ξεγελάσω για να κάνω λίγη δουλειά. Της έβαλα στην TV να δεί ότι ήθελε, έκατσα δίπλα της και χρησιμοποίησα το τάμπλετ ώς οθόνη υπολογιστή για να κάνω τα δικά μου. Είδε ότι ήμουν και δεν ήμουν μαζί της, μου είπε να κλείσω το τάμπλετ, το έβαλα παρα δίπλα να ψευτοκρύβεται, το είδε, οπότε παράτησε την TV με πήρε από το χέρι και μας έβγαλε στη βεράντα για κυνηγητό.

Δημοσ.

To θετικό είναι ότι το παιδί έμεινε μακριά από τα γλυκά των παππούδων.

Αδυνατώ να καταλάβω για ποιό λόγο η αγάπη των παππούδων πρέπει να μεταφράζεται σε σοκολάτες και γλυκά. Όσο και να τους το εξηγείς, δεν συμμορφώνονται.

Το μωρό είναι ένα μήνα μακριά από τους παππούδες και δεν γύρεψε ούτε μία φορά τις χαζομάρες που του δίνουν.

Μόνη παρασπονδία που έπεσε με τα μούτρα στα τσουρέκια που έφτιαξα και τα ξετίναξε. Παρασκευή έκανα 4 τσουρέκια, τώρα που μιλάμε έμεινε 1. Τσουρέκι για πρωινό, τσουρέκι για σνάκ πρίν το φαγητό, τσουρέκι μετά το φαγητό, τσουρέκι για σνάκ πρίν το βραδινό......

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι επίσημες οδηγίες είναι καθόλου οθόνες οπτικής απεικόνισης (TV, tablets, smartphones κλπ) πριν κλείσει το παιδί τα 2 του πρώτα χρόνια, και ακολούθως όχι παραπάνω από 1 ώρα την ημέρα.  

Στους γονείς που θα καταφέρουν το παραπάνω τους δίνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. 

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Οι επίσημες οδηγίες είναι καθόλου οθόνες οπτικής απεικόνισης (TV, tablets, smartphones κλπ) πριν κλείσει το παιδί τα 2 του πρώτα χρόνια, και ακολούθως όχι παραπάνω από 1 ώρα την ημέρα.  

Στους γονείς που θα καταφέρουν το παραπάνω τους δίνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. 

Ξέρω έναν στην Λάρισα... Στα μέρη μου δεν ξέρω κανέναν. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, panther_512 είπε

OK, είχα την εντύπωση ότι είναι από τα 3 και πάνω. Με τον μεγάλο που έχει περάσει πια τα 4, καταφέραμε να ξεκινήσουμε το βίντεο όταν είχε πατήσει τα 3 και μέχρι την αρχή της καραντίνας βλέπαμε μέχρι 30-50 λεπτά την εβδομάδα, αποκλειστικά τα σαββατοκύριακα. Η είσοδος έγινε σταδιακά, στην αρχή δηλαδή έβλεπε κάθε 15 μέρες 7-10 λέπτα μέχρι που έφτασε να βλέπει 20-25 λεπτά το Σάββατο και την Κυριακή.

Ίσως σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι και δεν ανοίγαμε λάπτοπ και τάμπλετ μπροστά του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...