Nerazzurri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους Όπως είδατε από τον τίτλο με ενδιαφέρει η αγορά ενός κινητού ( Για 2ο και να είναι iPhone ) με προσπάθεια εύρεσης του μέσω eBay σε περίπτωση που βρεθεί τιμή ευκαιρίας και να αξίζει η διαφορά από το να αγοραζόταν από Ελλάδα μεταχειρισμένο. Α) Προτιμότερος τρόπος είναι η εύρεση τιμών Buy Now ώστε να κάνεις offer αλλά και να ρυθμίσεις τυχόν διαδικαστικά της αγοράς/αποστολής καλύτερα έχοντας χρόνο; Ή κυνηγάς και τα Auction που απ'ότι βλέπω παίζουν αρκετά καλά deal; Β) Κατά την επιλογή ενός κινητού, απαιτείται επιβεβαίωση του αριθμού IMEI από τον πωλητή προς εμένα ώστε να ελέγξω προτού σταλεί; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να τσεκάρω; Γ) Αναφορικά με τα δίκτυα, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι Unlocked σίγουρα και έπειτα να υποστηρίζει GSM; ΥΓ Σε περίπτωση που αναφέρει 'Vodafone' κλειδωμένο ( από χώρα της Αγγλίας ή άλλης χώρας της Ευρώπης ) θα λειτουργεί και στην Ελληνική βόνταφον ( με ελληνική sim ) αντίστοιχα; Δ) Για την αποστολή του πακέτου, τα μεταφορικά είναι αυτά που αναγράφονται κάτω από τη τιμή στις πληροφορίες, σαν εκτιμώμενο κόστος που δίνει το ebay; Μέσω αυτού του τρόπου για παράδειγμα αναφέρει Royal Mail International Shipping. Σε αυτή τη περίπτωση έρχεται σπίτι το δέμα η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dinos1973 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Έχω κάνει άπειρες αγορές μέσω του αγγλικού eBay. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ακόμα και σε disputes πάντα δικαιώθηκα, αλλά πρόσεξε τα παρακάτω: 1. Προτιμούσα πάντα τα auction, με την τελική προσφορά να την κάνω 8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. 2. Οι πωλητές να είναι πάντα με πάνω από 80 reviews. 3. Πρόσεξε το description διότι αναφέρει εάν η συσκευή / προϊόν έχει κάποιο θέμα, εάν δεν το κάνει και το ανακαλύψεις όταν το παραλάβεις τις περισσότερες φορές θα κερδίσεις την επιστροφή των χρημάτων σου (έως τώρα πάντα μου επιστράφηκαν τα χρήματα και χρέωσα την επιστροφή του στον πωλητή) 4. κλειδωμένη σε network συσκευή δεν δουλεύει εκτός από την χώρα τις, δεν έχει σημασία εάν είναι Vodafone είναι διαφορετικές εταιρίες ! 1 1
Nerazzurri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Έχω κάνει άπειρες αγορές μέσω του αγγλικού eBay. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ακόμα και σε disputes πάντα δικαιώθηκα, αλλά πρόσεξε τα παρακάτω: 1. Προτιμούσα πάντα τα auction, με την τελική προσφορά να την κάνω 8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. 2. Οι πωλητές να είναι πάντα με πάνω από 80 reviews. 3. Πρόσεξε το description διότι αναφέρει εάν η συσκευή / προϊόν έχει κάποιο θέμα, εάν δεν το κάνει και το ανακαλύψεις όταν το παραλάβεις τις περισσότερες φορές θα κερδίσεις την επιστροφή των χρημάτων σου (έως τώρα πάντα μου επιστράφηκαν τα χρήματα και χρέωσα την επιστροφή του στον πωλητή) 4. κλειδωμένη σε network συσκευή δεν δουλεύει εκτός από την χώρα τις, δεν έχει σημασία εάν είναι Vodafone είναι διαφορετικές εταιρίες ! Καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου Εφόσον κάνεις ένα bid τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα π.χ. ανανεώνεται και ο χρόνος λίγο; Γιατί για παράδειγμα μπορεί εσύ να ήσουν ο προ-τελευταίος.
Dinos1973 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Nerazzurri είπε Καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου Εφόσον κάνεις ένα bid τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα π.χ. ανανεώνεται και ο χρόνος λίγο; Γιατί για παράδειγμα μπορεί εσύ να ήσουν ο προ-τελευταίος. 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του auction, δεν ανανεώνεται ο χρόνος αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.
Nerazzurri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του auction, δεν ανανεώνεται ο χρόνος αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Το λες με την έννοια ότι ενδεχομένως δεν θα πάρει 'πρέφα' ο άλλος τελευταία στιγμή και θα το τσιμπήσω ασπούμε; Ή δεν θα ασχοληθεί καν τελευταία στιγμή αν π.χ. δεν το θέλει υπερβολικά πολύ και μπιντάρει παντού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα