Προς το περιεχόμενο

.npsk Ιος

NoRz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα

Εχει αντιμετωπισει κανεις ή ξερει πως μπορω να αντιμετωπισω .npsk ιο χωρις πολλες απωλειες?

Αυτο που εχει γινει αυτη τι στιγμη στο υπολογιστη μου ειναι οτι ολα τα αρχεια εχουν καταληξη .npsk και δεν μπορω να κανω κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, NoRz είπε

Καλημερα

Εχει αντιμετωπισει κανεις ή ξερει πως μπορω να αντιμετωπισω .npsk ιο χωρις πολλες απωλειες?

Αυτο που εχει γινει αυτη τι στιγμη στο υπολογιστη μου ειναι οτι ολα τα αρχεια εχουν καταληξη .npsk και δεν μπορω να κανω κατι.

Το ψαχνω εδω κ ωρες τι να κανω.το επαθα κ γω το απογευμα κ μιλαμε για χιλιαδες φωτογραφιες

Επισκέπτης

Δοκιμάστε εδώ:

https://www.nomoreransom.org/el/index.html

Δεν το λέω για να προσβάλω προς θεού, απλά από καθαρή περιέργεια. Πως κολλάτε τόσα Ransomware τελευταία ? 

Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, μην πάθω τίποτα παρόμοιο :D . Αλλά είμαι πραγματικά περίεργος

Εγω το έπαθα από email που άνοιξε η δικιά μου νομίζοντας είναι είναι εμαιλ της apple και το είχα πει τόσες φορές να μην το κάνει αν δεν το δω. Τωρα εχω δοκιμάσει τα πάντα, έχει κλειδώσει όλα τα αρχεία στους 2 από τους 3 σκληρούς. Δλδ ο σκληρός για το λειτουργικό δεν έχει πάθει κάτι ούτε και τα αρχεία. Αλλά οι άλλοι δυο δυστυχώς ότι υπάρχει μέσα είναι κλειδωμένα. Στην δίκη μου περίπτωση από αυτά που είδα και διάβασα είναι κρυπτογραφημένα με online key δλδ μόνο ο χάκερ μπορεί να το ξεκλειδώσει. 

Επισκέπτης

Κατάλαβα.. το κλασικό email με την Ψευτικη Apple ερχεται και στους δικους μου καμια φορά και δεν εχουνε καν apple εν τω μεταξυ χαχα

Ελεγξε αν το email της δικιας σου εχει διαρρευσει σε κανενα hack γιαυτο την στελνουν τοσα spam.

Αυτό μπορείς να το δεις γράφοντας το email εδώ: https://haveibeenpwned.com/ 

Είναι ασφαλές και δεν το αποθηκεύει πουθενά, μην αγχώνεσαι.

2 ώρες πριν, NoRz είπε

είναι κρυπτογραφημένα με online key δλδ μόνο ο χάκερ μπορεί να το ξεκλειδώσει. 

αν δε το βιάζεσαι και δεν ειχε τρομερα χρησιμα αρχεια μεσα, κατσε λιγο καιρό μπορεί να βγαλουνε decryption key στο internet.

2 ώρες πριν, zernex201 είπε

Κατάλαβα.. το κλασικό email με την Ψευτικη Apple ερχεται και στους δικους μου καμια φορά και δεν εχουνε καν apple εν τω μεταξυ χαχα

Ελεγξε αν το email της δικιας σου εχει διαρρευσει σε κανενα hack γιαυτο την στελνουν τοσα spam.

Αυτό μπορείς να το δεις γράφοντας το email εδώ: https://haveibeenpwned.com/ 

Είναι ασφαλές και δεν το αποθηκεύει πουθενά, μην αγχώνεσαι.

αν δε το βιάζεσαι και δεν ειχε τρομερα χρησιμα αρχεια μεσα, κατσε λιγο καιρό μπορεί να βγαλουνε decryption key στο internet.

Αναγκαστικά πρέπει να περιμένω ότι εχω ψάξει κτλ δεν δουλεύει το μόνο που μπορω να κανω είναι να παρω back up τα αρχεία τα κλειδωμένα και να περιμένω να βγει κάτι. Ευτυχώς δε είναι αρχεία δουλειάς αλλά είναι προσωπικά πολλών χρόνων και αυτο με στεναχωρεί τα προγράμματα και τα παιχνίδια που κλειδώθηκαν δεν με νοιάζουν. Μακάρι να βρει κάποιος κάτι.

10 λεπτά πριν, NoRz είπε

Αναγκαστικά πρέπει να περιμένω ότι εχω ψάξει κτλ δεν δουλεύει το μόνο που μπορω να κανω είναι να παρω back up τα αρχεία τα κλειδωμένα και να περιμένω να βγει κάτι. Ευτυχώς δε είναι αρχεία δουλειάς αλλά είναι προσωπικά πολλών χρόνων και αυτο με στεναχωρεί τα προγράμματα και τα παιχνίδια που κλειδώθηκαν δεν με νοιάζουν. Μακάρι να βρει κάποιος κάτι.

Δεν μου ακούγεται τόσο σωστό να πάρεις backup,βγάλε όλο το δίσκο εκτός λειτουργίας  αλλιώς κινδυνευεις να μολύνεις και άλλους δίσκους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φταίει το email φταίει ότι δεν είχες antivirus απλά και κατανοητά. Το άνοιξα ένα mail δεν λέει κάτι. Aν είχες antivirus δεν θα πάθαινες τίποτα. Εχει γεμίσει το insomnia με pc γεμάτα ransomware . θα σας πω ένα απλο και καλο κόλπο που κανω εδω και 25 χρονια για να μην κολλάτε τιποτα μα τιποτα. Το πράγμα είναι απλό. Ο  τρόπος να μην κολλήσεις ransomware η καπιο virus είναι να βάλετε antivirus. Και όταν λέω antivirus εννοώ antivirus. Προς το παρόν 2 είναι αυτά που προστατεύουν πολύ καλά εδω και παρα πολλα χρονια. Ενα ειναι το bitdefender και ένα ειναι το kaspersky. Από την στιγμή που κολλήσατε ransomware  τα αρχεία σας δεν τα παίρνετε πίσω με την καμια. Αλλιώς linux άμα δεν είστε του antivirus.

Στις 26/3/2020 στις 3:46 ΠΜ, zernex201 είπε

Δοκιμάστε εδώ:

https://www.nomoreransom.org/el/index.html

Δεν το λέω για να προσβάλω προς θεού, απλά από καθαρή περιέργεια. Πως κολλάτε τόσα Ransomware τελευταία ? 

Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, μην πάθω τίποτα παρόμοιο :D . Αλλά είμαι πραγματικά περίεργος

Αφού δεν βάζουν antivirus γιατί ειναι κόσμος είναι τις άποψης δεν το χρειάζομαι τι να το κανω. Κανέναν που έχει ένα καλο antivirus δεν έχω δει ποτε να λέει κόλλησα κάτι. Ποσο μάλλον ransomware. Tο 90% είναι χωρίς antivirus.

Επεξ/σία από abAeterno
  • Like 1

18 ώρες πριν, abAeterno είπε

Δεν φταίει το email φταίει ότι δεν είχες antivirus απλά και κατανοητά. Το άνοιξα ένα mail δεν λέει κάτι. Aν είχες antivirus δεν θα πάθαινες τίποτα. Εχει γεμίσει το insomnia με pc γεμάτα ransomware . θα σας πω ένα απλο και καλο κόλπο που κανω εδω και 25 χρονια για να μην κολλάτε τιποτα μα τιποτα. Το πράγμα είναι απλό. Ο  τρόπος να μην κολλήσεις ransomware η καπιο virus είναι να βάλετε antivirus. Και όταν λέω antivirus εννοώ antivirus. Προς το παρόν 2 είναι αυτά που προστατεύουν πολύ καλά εδω και παρα πολλα χρονια. Ενα ειναι το bitdefender και ένα ειναι το kaspersky. Από την στιγμή που κολλήσατε ransomware  τα αρχεία σας δεν τα παίρνετε πίσω με την καμια. Αλλιώς linux άμα δεν είστε του antivirus.

Αφού δεν βάζουν antivirus γιατί ειναι κόσμος είναι τις άποψης δεν το χρειάζομαι τι να το κανω. Κανέναν που έχει ένα καλο antivirus δεν έχω δει ποτε να λέει κόλλησα κάτι. Ποσο μάλλον ransomware. Tο 90% είναι χωρίς antivirus.

θα πεσουν πολοι να πουνε οτι εγω δεν εχω καποια προστασια και δεν εχω κολησει 10 χρονια τωρα και ο λογος ειναι απλός.

PEBCAK

Εαν ο χρήστης κατεβαζεισ crack , activator για windows, και παταει yes και install σε οτι του έρχεται με εμαιλ και απο το facebook τότε απλα το γυρνας πίσω στο μαγαζί και λες παιδια σορρυ αλλα είμαι χαζός για να έχω υπολογιστή.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα τόσα threats που λένε για ransomware οτι κόλησα και τους ρωτας πως, να μωρε ενα crack για το παιχνίδι κατέβασα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...