VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Γεια σας..ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω υπολογιστή κομμάτι κομμάτι...αλλά υπάρχει ένας λόγος και πρέπει να αγοράσω έτοιμο pc.. ξέρετε αν αυτό το pc που βρήκα αξίζει : https://www.e-gate.gr/689892/e-gate-amd-swift-blue-typhon-ryzen-5-260016gb1tb240gbgeforce-gtx1660tino-os.( Δεν ξέρω αν έχει καλό τροφοδοτικό κτλ) ή αν έχετε να μου προτείνεται εσείς sites για να τα κοιτάξω.😊 https://www.e-gate.gr/689892/e-gate-amd-swift-blue-typhon-ryzen-5-260016gb1tb240gbgeforce-gtx1660tino-os το λινκ καλύτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Γιατι δεν κοιτας να παρεις κατι κομματι κομματι (΄που θα ναι πολυ καλυτερο και με μαρκα τροφοδοτικο και ραμ οχι no name οπως στα ετοιμα ) απο μαγαζια που στο συναρμολογουν αυτοι και ερχεται ετοιμο ;
VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Darkito είπε Γιατι δεν κοιτας να παρεις κατι κομματι κομματι (΄που θα ναι πολυ καλυτερο και με μαρκα τροφοδοτικο και ραμ οχι no name οπως στα ετοιμα ) απο μαγαζια που στο συναρμολογουν αυτοι και ερχεται ετοιμο ; Διότι υπάρχει πιθανότητα να τον πάρω χωρίς να πληρώσω το ΦΠΑ. Ενώ από όσο γνωρίζω κομμάτι κομμάτι πρέπει να πληρώσεις ΦΠΑ
Coolio_Sis_and_Bro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά δε θα πρότεινα αυτό το pc επειδή μπορεί να έχει κανένα φτηνιάρικο τροφοδοτικό και να σου κάψει το σύστημα και κανένα άχρηστο κουτί με φτηνιαρικα ανεμιστηρακια. Με αυτό το λινκ θα βρεις Αυτό που ψάχνειςς https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστη/ Τα κομμάτια θα είναι Από το κατάστημα Msystems με τροποποίηση στα μέτρα σου και με δωρεάν έξοδα αποστολής Για παραγγελίες άνω των 60 Ελπίζω να σε βοήθησα! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Coolio_Sis_and_Bro
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) φιλε μου δεν ξερω τι παιζει ακριβως με το ΦΠΑ και πως μπορεις να το γλυτωσεις τα ετοιμα pc απλα εχουν no name τροφοδοτικα και ραμς κατι που ειναι μεγαλο μειον για μενα . κοιτα πρωτα αν μπορεις να γλυτωσεις το φπα απο καταστηματα που σου συναρμολογουν το πσ αυτοι οπως eshop ,e god klp αλλιως για κατι σε ετοιμο περιμενε αλλον εγω δε παιρνω θεση Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Darkito είπε φιλε μου δεν ξερω τι παιζει ακριβως με το ΦΠΑ και πως μπορεις να το γλυτωσεις τα ετοιμα pc απλα εχουν no name τροφοδοτικα και ραμς κατ ιπου εινια μεγαλο μειον για μενα κοιτα πρωτα αν μπορεις να γλυτψσεις το φπα απο καταστηματα που σου συναρμολογουν το πσ αυτοι οπως eshop ,e god klp αλλιως για κατι σε ετοιμο περιμενε αλλον εγω δε παιρνω θεση Και εγώ από αυτή την μεριά είμαι να το πάρω κομμάτι κομμάτι απλά έμαθα ότι μπορώ να γλυτώσω το ΦΠΑ..και έψαξα λίγο και βρήκα ότι άμα θέλω ξεχωριστά πράγματα για το πσ πρέπει να πληρώσω ΦΠΑ. 5 λεπτά πριν, Coolio_Sis_and_Bro είπε Εγώ προσωπικά δε θα πρότεινα αυτό το pc επειδή μπορεί να έχει κανένα φτηνιάρικο τροφοδοτικό και να σου κάψει το σύστημα και κανένα άχρηστο κουτί με φτηνιαρικα ανεμιστηρακια. Με αυτό το λινκ θα βρεις Αυτό που ψάχνειςς https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστη/ Τα κομμάτια θα είναι Από το κατάστημα Msystems με τροποποίηση στα μέτρα σου και με δωρεάν έξοδα αποστολής Για παραγγελίες άνω των 60 Ελπίζω να σε βοήθησα! Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το ψάξω !
Coolio_Sis_and_Bro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημείωση: το Msystems σου δίνει τη δυνατότητα να σου το φέρουν συναρμολογημένο(το pc) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Coolio_Sis_and_Bro
VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Coolio_Sis_and_Bro είπε Σημείωση: το Msystems σου δίνει τη δυνατότητα να σου το φέρουν συναρμολογημένο(το pc) Αυτό με το ΦΠΑ που είπα δεν το γνωρίζεις όμως αν το παρέχουν όμως;
Coolio_Sis_and_Bro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Για εκτός Αττικής είναι: 3,50 € με Φ.Π.Α. 24% για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,00 € με Φ.Π.Α.24% για κάθε επιπλέον κιλό. Για εντός Αττικής δε γνωρίζω (σόρρυ) Εάν θες με αντικαταβολή έχεις 3€ χρέωση με ΦΠΑ 24%
Pstathece Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, VaggelisMalis είπε Αυτό με το ΦΠΑ που είπα δεν το γνωρίζεις όμως αν το παρέχουν όμως; Αν εχω καταλαβει καλα εννοεις το ειδικο καθεστώς που ισχυει σε λαπτοπ ταμπλετ κινητα?
VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Αν εχω καταλαβει καλα εννοεις το ειδικο καθεστώς που ισχυει σε λαπτοπ ταμπλετ κινητα? ναι φίλε !
Pstathece Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Απο οσο εχω ψαχτει μπορεις να παρεις και parts με αφαιρεση του ΦΠΑ βάσει των εσόδων-εξόδων της επιχείρησης αν πληρεί καποιες προϋποθέσεις. Καλο θα ηταν να ρωτησεις καποιον λογιστη για να σε κατατοπίσει επακριβώς, γιατι εμεις μπορει να σε μπερδεψουμε ακομα περισσοτερο. Παντως η απαντηση όλων μας οπως ειδες ηταν να πας σε κομματι κομματι bulid και οχι ετοιμο. Το pc που εβαλες στο link στο πρωτο ποστ κανει περι τα 660€ χωρις ΦΠΑ. Με τα ιδια λεφτα περιπου μπορεις άνετα να φτιαξεις pc με καλυτερα χαρακτηριστικα
VaggelisMalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Απο οσο εχω ψαχτει μπορεις να παρεις και parts με αφαιρεση του ΦΠΑ βάσει των εσόδων-εξόδων της επιχείρησης αν πληρεί καποιες προϋποθέσεις. Καλο θα ηταν να ρωτησεις καποιον λογιστη για να σε κατατοπίσει επακριβώς, γιατι εμεις μπορει να σε μπερδεψουμε ακομα περισσοτερο. Παντως η απαντηση όλων μας οπως ειδες ηταν να πας σε κομματι κομματι bulid και οχι ετοιμο. Το pc που εβαλες στο link στο πρωτο ποστ κανει περι τα 660€ χωρις ΦΠΑ. Με τα ιδια λεφτα περιπου μπορεις άνετα να φτιαξεις pc με καλυτερα χαρακτηριστικα Φίλε δες μια αυτό το Link : https://www.computron.gr/no_vat_conditions?gclid=EAIaIQobChMI0fyFvLK16AIVBtTeCh3YFgdmEAAYASAAEgIPSfD_BwE Γι' αυτό κόλλησα εκεί...Πες μου την γνώμη σου (και εγώ Parts ήθελα )
bill27 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Κατ'αρχην να αναφερω πως και εγω ειμαι της αποψης του κομματι-κομματι αλλα στην πραξη εχω διαψευστει πληρως και να αναφερω και τις εμπειριες μου,αγορα ετοιμου η/υ packard bell την 1/1/2008 απο κωτσο δουλευει αψογα μεχρι σημερα και με no name τροφοδοτικο,αγορα απο καταστημα απο Αθηνα το 2009 κομματι κομματι οπου μου το συναρμολογησανε οι ιδιοι μεσα σε 4,5 χρονια παει η μητρικη και το τροφοδοτικο,οποτε κατα την αποψη μου αν ειναι να συμβει το κακο θα συμβει
xristakos95 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Λοιπον επειδη πηρα προσφατα pc απο αυτο το μαγαζι να σου πω 2 πραγματα. Το τροφοδοτικο οντως ειναι μαπα αποτι μου ειπαν και εδω τα παιδια αλλα μπορεις να στειλεις email η να παρεις τηλ και να στο αλλαξουν σε ενα της επιλογης σου απτον καταλογο που εχουν και απλα θα ανεβει λιγο η τιμη. Το ιδιο ισχυει και για τις ραμ αν πιστευεις οτι δεν αξιζουν. Πιο συγκεκριμενα μπορεις να στειλει email και να ρωτησεις τι ακριβως εχει μεσα το pc για να δεις μαρκες κτλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα