smask Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους (25η Μαρτιου) Εχω συνδεση 100mbps ,αλλα απο σημερα το πρωι το ρουτερ συγχρονιζεται σε upload και download με ακριβως 30% μειωση. Εχω τσεκαρει τα παντα απο καλωδια και φυσικα εχω κανει ρεστερτ το ρουτερ αλλα η συνδεση που επιτυγχανεται ειναι παντα στο 30% μειον.. Λετε να ειναι σημαδια των καιρων , λογω της γενικοτερης καταστασης;
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 αν συγχρονιζει λιγοτερο ειναι θεμα χαλκου αν κατεβαζεις λιγοτερο ειναι θεμα φορτου. 2 hours ago, smask said: Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους (25η Μαρτιου) Εχω συνδεση 100mbps ,αλλα απο σημερα το πρωι το ρουτερ συγχρονιζεται σε upload και download με ακριβως 30% μειωση. Εχω τσεκαρει τα παντα απο καλωδια και φυσικα εχω κανει ρεστερτ το ρουτερ αλλα η συνδεση που επιτυγχανεται ειναι παντα στο 30% μειον.. Λετε να ειναι σημαδια των καιρων , λογω της γενικοτερης καταστασης; 1 1
anemoni38 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Γεια σας. Έχω Nova VDSL50. Έπιανα 36 γραμμή. Εδώ και 2 ,5 βδομάδες απο τις 18.00 και μετά η ταχύτητα πάει στο 3mb και 60ms. Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία και δεν μπορούν να κάνουν κάτι λένε είναι λογο φορτωμένων γραμμών. Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρία και να μην πληρώσω διακοπή λόγο μη τήρησης των όρων συμβολαίου? Η αδερφή μου στο πιο πάνω όροφο έχει ΟΤΕ και την ίδια χρονική στιγμη έχει 32mb ταχύτητα και 15ms.
giorgos_76 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, anemoni38 είπε Γεια σας. Έχω Nova VDSL50. Έπιανα 36 γραμμή. Εδώ και 2 ,5 βδομάδες απο τις 18.00 και μετά η ταχύτητα πάει στο 3mb και 60ms. Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία και δεν μπορούν να κάνουν κάτι λένε είναι λογο φορτωμένων γραμμών. Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρία και να μην πληρώσω διακοπή λόγο μη τήρησης των όρων συμβολαίου? Η αδερφή μου στο πιο πάνω όροφο έχει ΟΤΕ και την ίδια χρονική στιγμη έχει 32mb ταχύτητα και 15ms. Γνώμη μου είναι να μείνεις γιατί θα πληρώσεις πρόστιμο...Οι ταχύτητες θα φτιάξουν κάποια στιγμή
anemoni38 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ. Το θέμα είναι πόσο καιρό θα είναι έτσι, τσάμπα τα λεφτά που δίνω για VDSL.
smask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Τελικα υπηρχε προβλημα και με το τηλεφωνο , το οποιο δεν ειχα παρει ειδηση.. προσπαθησα να επικοινωνησω με το τεχνικο τμημα της forthnet αλλα η αναμονη ηταν πολυ μεγαλη με αποτελεσμα να πεφτει η γραμμη οποτε και εστειλα μηνυμα μεσω του myaccount δηλωνοντας βλαβη .. Γιανα δουμε την εξελιξη και το πως θα ανταποκριθουν.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 26/03/2020 at 22:39, smask said: Τελικα υπηρχε προβλημα και με το τηλεφωνο , το οποιο δεν ειχα παρει ειδηση.. προσπαθησα να επικοινωνησω με το τεχνικο τμημα της forthnet αλλα η αναμονη ηταν πολυ μεγαλη με αποτελεσμα να πεφτει η γραμμη οποτε και εστειλα μηνυμα μεσω του myaccount δηλωνοντας βλαβη .. Γιανα δουμε την εξελιξη και το πως θα ανταποκριθουν. γραψες μας ταχυτητα συγχρονισμου.οτι δεν παιζει το τηλεφωνο μπορει να σημαινει μονοπολο οποτε συγχρονιζεις λιγοτερο μπορει να ειναι αλλο θεμα και ο συγχρονισμος να ειναι σωστος και απλα να ειναι λογω του πιταρισματος που υπαρχει(corona virus)= ολοι σπιτι. δες το συγχρονισμο μεσα απο το modem router. 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 On 26/03/2020 at 22:02, anemoni38 said: Γεια σας. Έχω Nova VDSL50. Έπιανα 36 γραμμή. Εδώ και 2 ,5 βδομάδες απο τις 18.00 και μετά η ταχύτητα πάει στο 3mb και 60ms. Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία και δεν μπορούν να κάνουν κάτι λένε είναι λογο φορτωμένων γραμμών. Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρία και να μην πληρώσω διακοπή λόγο μη τήρησης των όρων συμβολαίου? Η αδερφή μου στο πιο πάνω όροφο έχει ΟΤΕ και την ίδια χρονική στιγμη έχει 32mb ταχύτητα και 15ms. θα ψιλοστρωσουν αυτα.σιγα σιγα οι παροχοι κανουν αναβαθμισεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Εγώ αγανάκτησα και έφυγα. Αγανάκτησα, πλήρωνα 100αρα και δεν μπορούσα να κάνω βασικά πράγματα. Το τηλέφωνο, από την πρώτη μέρα κουδούνι, απερίγραπτη κατάσταση, παράσιτα, διακοπές, να σε παίρνουν τηλέφωνο την ώρα που μιλάς και να τους βγάζει "αδύνατη η σύνδεση λόγω τεχνικής βλάβης" ή ότι χτυπούσε κανονικά και δεν το σήκωνα. Τηλεφωνήματα επί τηλεφωνημάτων, κάτι "έφτιαξαν", τα παράσιτα μειώθηκαν αρκετά αλλά συνέχιζαν (στην αρχή ήταν αδύνατο να συνεννοηθείς), ενώ η ονομαστικά 100αρα, παρά τις καλές τιμές που έδειχνε το ρούτερ, στην πράξη σερνόταν. Και καλά όταν σερνόταν και δεν μπορούσα να έχω ανοιχτό δεύτερο κανάλι στο Twitch γιατί μετατρέπονταν και τα δύο σε pixel art μέσα σε 10 λεπτά το πολύ. Οκ, μου χαλούσε η διασκέδαση, ας πούμε πως "λόγω των ημερών" το δέχεσαι και πας παρακάτω. Τι κάνεις, όμως, όταν είσαι κλεισμένος σε σπίτι, έχεις τηλεδιάσκεψη με πελάτες, εκδότη στην Ελλάδα και ατζέντη στο Λονδίνο, και βλέπεις αντί για πρόσωπα τετράγωνα; Εντωμεταξύ, εκεί που έφαγα φρίκη και βεβαιώθηκα πως καλά έκανα κι έφυγα, ήταν όταν, μετά από τη νιοστή επικοινωνία μέσω chat (γραμμή δεν πιάνεις ούτε για πλάκα, και να αποφασίσεις να το παίξεις αργόσχολος και να περιμένεις μία ώρα, πέφτει η γραμμή στα δέκα-δεκαπέντε λεπτά), και αντιμέτωπος διαρκώς με απαντήσεις κονσέρβα που συμπυκνώνονταν στο "φόρτος", "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε", "η γραμμή σας είναι εντάξει" αποφάσισα να φύγω. Κάνω αίτηση φορητότητας και με παίρνουν για να μείνω. Πρώτα μου έκοψαν πέντε ευρώ το μήνα "λόγω των θεμάτων που έχω". Ευχαρίστησα αλλά επέμεινα να φύγω, οπότε με ξαναπήραν. Δέκα ευρώ έκπτωση αυτή τη φορά, "και να φτιάξουμε τη γραμμή". "Ποια γραμμή να φτιάξετε, αυτή που μου λέτε εδώ και μήνες πως είναι εντάξει;" Κι εκεί ήταν η φρίκη: η κυρία με την οποία μίλησα, μου λέει "Μα εγώ βλέπω πως τελευταία φορά μιλήσατε τον Ιανουάριο με το τεχνικό τμήμα". Μη σας τα πολυλογώ, Ιανουάριο-Μάρτιο, ό,τι είχαμε πει στο chat, αέρας, δεν υπήρχε, δεν καταγράφηκε τίποτε. Περίμενα, το κορόιδο, να λυθεί το πρόβλημα, κι αυτοί μου δίνανε απαντήσεις-κονσέρβα κι όξω από την πόρτα. Εντάξει, δεν γίνεται αυτές τις εποχές, με εργασία εξ αποστάσεως αναγκαστικά, να παίζει η Forthnet με την επαγγελματική μου επιβίωση, χαιρετισμούς και καλή συνέχεια τους εύχομαι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα