dimakisk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 H Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο Galaxy A31, το οποίο έχει μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών, τετραπλή κάμερα 48MP και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh. H οθόνη είναι τεχνολογίας Super AMOLED, υποστηρίζει ανάλυση FullHD+ (2400 x 1080 pixels) και ακολουθεί τον σχεδιασμό Infinity-U (διαθέτει μία μικρή εγκοπή στο άνω τμήμα της) για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας που βασίζεται σε αισθητήρα 20MP. Η οθόνη «φιλοξενεί» και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων επίσης. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν τέσσερις κάμερες και ένα αρκετά μεγάλο φλας. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 48MP με εικονοστοιχεία μεγέθους 0,8μm, ο οποίος βρίσκεται πίσω από ένα σύστημα φακών με διάφραγμα f:/2.0. Η δεύτερη κάμερα είναι υπερευρυγώνια στα 8MP και διαθέτει FoV 123⁰. Η τρίτη κάμερα 5MP είναι τύπου «macro» και η τέταρτη, επίσης 5MP, είναι ένας αισθητήρας βάθους. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν αναφέρεται στον τύπο του chipset στην επίσημη ιστοσελίδας του προϊόντος –ενδεχομένως πρόκειται για το MediaTek Helio P65- ωστόσο ξέρουμε ότι διαθέτει επεξεργαστή με δύο πυρήνες Cortex-A75 και έξι πυρήνες Cortex-A55. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις ανάλογα τη ποσότητα μνήμης. Η βασική έκδοση διαθέτει 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και η κορυφαία έκδοση διαθέτει 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το Samsung Galaxy A31 διαθέτει WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, WiFi direct/ hotspot, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C (USB2.0) και μπαταρία 5000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Ινδίας σε χρώματα Prism Crush Black, Prism Crush Blue, Prism Crush Red και Prism Crush White με άγνωστη για την ώρα τιμή. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Rizogalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το φθηνό S20(και καλά) .... Φαίνεται να είναι τίμιο με αυτά τα specs αλλά νομίζω η Samsung δεν τα πάει πολύ καλά με αυτά της τα μοντέλα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Rizogalos
destron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, Rizogalos είπε Το φθηνό S20(και καλά) .... Φαίνεται να είναι τίμιο με αυτά τα specs αλλά νομίζω η Samsung δεν τα πάει πολύ καλά με αυτά της τα μοντέλα Μια χαρά τα πάει.Μια φτηνή συσκευή για την αγορά της Ινδίας
ritchie77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, Rizogalos είπε Το φθηνό S20(και καλά) Και τα Α51 και Α71 τι είναι τότε?
Over_dose Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Και τα Α51 και Α71 τι είναι τότε? Τα ακριβά A31 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Over_dose 1
bahamut_zero Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Rizogalos είπε Το φθηνό S20(και καλά) .... Φαίνεται να είναι τίμιο με αυτά τα specs αλλά νομίζω η Samsung δεν τα πάει πολύ καλά με αυτά της τα μοντέλα Αν δεν τα πηγαινε καλα δεν θα τα ανανεωνε καθε χρονο. 2 1
Istelios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Rizogalos είπε Το φθηνό S20(και καλά) .... Φαίνεται να είναι τίμιο με αυτά τα specs αλλά νομίζω η Samsung δεν τα πάει πολύ καλά με αυτά της τα μοντέλα Μαλλον το αντιθετο γινεται αδερφε μου.Η σαμι δεν βγαινει πρωτη γτ πουλαει ναυαρχιδες βγαινει πρωτη γτ πουλαει πολλα μιντ κινητα.Ηδη το ουλτρα εχει μεγαλο hardware προβλημα στις καμερες που δεν φτιαχνεται ουτε με updates.Και εχει ηδη μεγαλη κριση γτ ξυπνησαν οι χωρες που τους δινει τους σαπιους εξινος.Απλα για αλλη μια φορα ηθελε να πρωτοπορησει στα νουμερα κατι που θα εχει την πτωση της σε λιγο καιρο.Τα μιντ κινητα της ειναι πολυ καλα.Και για μενα παντα ταπεινη αποψη μου το καλυτερο της κινητο ειμαι το s10 lite λογω το οτι ειναι το μονο με σναπντραγκον αν και οχι 865 τουλαχιστον 855 που ειναι μακραν καλυτερος απο τον τελευταιο εξινος. 2
destron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Rizogalos είπε Το φθηνό S20(και καλά) .... Φαίνεται να είναι τίμιο με αυτά τα specs αλλά νομίζω η Samsung δεν τα πάει πολύ καλά με αυτά της τα μοντέλα
stafaf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, destron είπε Αρχίσανε πάλι τα πινακάκια;
Rizogalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Αρχίσανε πάλι τα πινακάκια; Χαχαχχαχαα θίχτηκαν οι CEO της Samsung 32 λεπτά πριν, Istelios είπε Μαλλον το αντιθετο γινεται αδερφε μου.Η σαμι δεν βγαινει πρωτη γτ πουλαει ναυαρχιδες βγαινει πρωτη γτ πουλαει πολλα μιντ κινητα.Ηδη το ουλτρα εχει μεγαλο hardware προβλημα στις καμερες που δεν φτιαχνεται ουτε με updates.Και εχει ηδη μεγαλη κριση γτ ξυπνησαν οι χωρες που τους δινει τους σαπιους εξινος.Απλα για αλλη μια φορα ηθελε να πρωτοπορησει στα νουμερα κατι που θα εχει την πτωση της σε λιγο καιρο.Τα μιντ κινητα της ειναι πολυ καλα.Και για μενα παντα ταπεινη αποψη μου το καλυτερο της κινητο ειμαι το s10 lite λογω το οτι ειναι το μονο με σναπντραγκον αν και οχι 865 τουλαχιστον 855 που ειναι μακραν καλυτερος απο τον τελευταιο εξινος. Πρώην κάτοχος του s9 Plus S8 s7 s7 edge το καλύτερο που έπιασα στα χέρια μου και πιο τίμιο είναι το s7 edge σε όλα γενικά και εμφάνιση 3 1
KostasKri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, stafaf είπε Αρχίσανε πάλι τα πινακάκια; Όσο υπάρχουν άτομα που σε κάθε ποστ θα λένε για την τιμή και θα υπονοούν ότι υπάρχει ένα τηλέφωνο εκεί έξω με καλύτερη CPU και περισσότερη ram, θα υπάρχουν και τα πινακάκια να δείχνουν ότι τα specs δεν έχουν σχέση με το αν θα πουλήσει μια συσκευή ή όχι. 2
destron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, stafaf είπε Αρχίσανε πάλι τα πινακάκια; 25 λεπτά πριν, Rizogalos είπε Χαχαχχαχαα θίχτηκαν οι CEO της Samsung Πρώην κάτοχος του s9 Plus S8 s7 s7 edge το καλύτερο που έπιασα στα χέρια μου και πιο τίμιο είναι το s7 edge σε όλα γενικά και εμφάνιση Η samsung πουλάει εκατομμύρια συσκευές και η σειρά Α της έδωσε αύξηση πωλήσεων το προηγούμενο έτος Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από destron
stafaf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, KostasKri είπε Όσο υπάρχουν άτομα που σε κάθε ποστ θα λένε για την τιμή και θα υπονοούν ότι υπάρχει ένα τηλέφωνο εκεί έξω με καλύτερη CPU και περισσότερη ram, θα υπάρχουν και τα πινακάκια να δείχνουν ότι τα specs δεν έχουν σχέση με το αν θα πουλήσει μια συσκευή ή όχι. Δεν κατάλαβες γιατί έγραψα αυτό που έγραψα και είσαι εκτός θέματος.
KostasKri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Δεν κατάλαβες γιατί έγραψα αυτό που έγραψα και είσαι εκτός θέματος. Μια χαρά στο θέμα είμαι και δεν ήταν επίθεση προς τα σένα αλλά γενικό συμπέρασμα οπότε άραξε.
Rizogalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, destron είπε φαε κανένα ρυζόγαλο Πως με πετσοκοψες έτσι ρε άτιμε ατακαδορε 38 λεπτά πριν, destron είπε Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Rizogalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα