Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να αγοράσω άμεσα ένα κατά βάσει gaming tower να τον συνδυάσω για 6 μήνες με την ήδη υπάρχουσα 1060 6gb που έχω.
Τον θέλω για το Cyberpunk 2077 (μαζί με την αγορά 2070s που θα πραγματοποιήσω τον Σεπτέμβρη) για Destiny 2 (και 3 σε 2 χρονια...) και για κάποια στιγμή VR όπως το καινούργιο Half Life.

Ποσό που διαθέτουμε : 700ε χωρις GPU (την 2070s θα την αγορασω με μελλοντικο budget)

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
Οχι, έχω μία φθηνή LG 21:9 Ultrawide στα 75hz OC και σε 3 μήνες αν όλα πάνε καλά θα πάω σε αυτή https://www.skroutz.gr/s/20705475/LG-34GL750-B.html 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λαρισα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
οχι απαραίτητα, αν αλλά έχει μικρή διαφορά στο κόστος ας είναι και από ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
 ισχυει ακριβως το ιδιο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο .
οχι

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!!

αξίζει τα περίπου 150ε παραπάνω ο 3700x για πιο future proof κατάσταση, αφού τα PS5 και Xbox Series X έχουν 8πύρηνους επεξεργαστές;;;
στα 1400p είναι μεγαλύτερη η διαφορά από 1080p αλλά ultrawide;

ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rasmio είπε

κατέληξα εδώ + SSD

τι λέτε;

ευχαριστώ :))

wwww.png

Για gaming διαφορά δεν θα δεις από τον 3600 στον 3700x!

Για την ψύξη του επεξεργαστή αν δεν κάνεις oc δεν χρειάζεται η 212!

Για ram δες κάποιο kit που να έχει 2 dims πχ 2*8GB, τα 3200/16 είναι καλά σαν συνδυασμός! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Για gaming διαφορά δεν θα δεις από τον 3600 στον 3700x!

Για την ψύξη του επεξεργαστή αν δεν κάνεις oc δεν χρειάζεται η 212!

Για ram δες κάποιο kit που να έχει 2 dims πχ 2*8GB, τα 3200/16 είναι καλά σαν συνδυασμός! 

απλα φοβαμαι οτι σε 1 χρονο θα χρειαζονται οι 2 πυρηνες παραπανω

οκ ευχαριστω πολυ και για τα υπολοιπα!

Επεξ/σία από rasmio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...