Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι να φτιάξω μια κεντρική μονάδα όπου θα αποσκοπεί και σε εργασία αλλά παράλληλα και gaming... θέλω της προτάσεις σας αλλά και την αιτιολογία.

TABANI 1000-1100ε 

Το combo που έχω κάνει ύστερα από δικιά μου έρευνα και κάποιες συμβουλές φίλων και χωρίς να έχω πολλές γνώσεις είναι:

asus prime x470 

ryzen 3600 amd

rtx gigabyte 2070

g skill flare x 3200

samsung evo plus 970 500g m.2 

sharkoon pure steel black 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να πας και σε B450 μητρική, δεν βλέπω τον λόγο για X470, έτσι ώστε να πας σε μεγαλύτερο αποθηκευτικό δίσκο όπως τον MP510 960GB.

+ οι RAM μου φαίνονται πολύ ακριβές, για δες αν κάνει αυτή.

+ ποία έκδοση της 2070; υπάρχουν πολλές, δες αν σε παίρνει για 2070 Super.

Επεξ/σία από Cell_7
Δημοσ.

Η χ470 θεωρείται ανώτερη μητρική στα σημεία από ότι διαβάζω και τρέχει καλύτερα τον 3600 με flare x μνήμες....

σε  αποθηκευτικό  έχω και εξωτερικούς που θα μου κάνουν τα χοντρά και ,εναν hdd μέσα....

Δημοσ.

Μια καλή b450 πx h tomahawk δεν θα έχει διαφορές σε σχέση με μια χ470, να πεις ότι πας σε χ570 οκ αλλά δεν αξίζει τα έχτρα χρήματα, για ram δες αυτές φτάνουν τα ίδια ρολόγια με της flare x και είναι στα μισά λεφτά σχεδόν, για κάρτα γραφικών θα πας σε 5700xt με κίνδυνο να έχεις θέματα με drivers αν και λένε ότι πλέων είναι οκ ή θα πας σε 2070 super αλλά θα είσαι κοντά στα 520-550(ανάλογα την υλοποίηση)! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Tomkas είπε

Ψάχνομαι να φτιάξω μια κεντρική μονάδα όπου θα αποσκοπεί και σε εργασία αλλά παράλληλα και gaming... θέλω της προτάσεις σας αλλά και την αιτιολογία.

TABANI 1000-1100ε 

Το combo που έχω κάνει ύστερα από δικιά μου έρευνα και κάποιες συμβουλές φίλων και χωρίς να έχω πολλές γνώσεις είναι:

asus prime x470 

ryzen 3600 amd

rtx gigabyte 2070

g skill flare x 3200

samsung evo plus 970 500g m.2 

sharkoon pure steel black 

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-03-25_09-38-52.png

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-03-25_09-55-39.png

Και με 32GB RAM με λιγο κόψιμο στα υπόλοιπα.

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-03-25_10-05-56.png

Το τελευταίο το θεωρώ το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. 

Για κουτί μπορείς να δεις όποιο άλλο σου αρέσει ή να κάνεις μείξη των παραπάνω συνθέσεων από τα δυο καταστήματα για να ρίξεις το κόστος ή να κάνεις διαλογή.

Πχ. Αν έπαιρνα το τρίτο σετ, θα κοιτούσα να βάλω το τροφοδοτικό του πρώτου ή και την κάρτα του.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...