stamy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το παρακάτω. εχω Windows 10 αγγλικά. Έχω βάλει όλα τα region settings παντού ελληνικά έχω κατεβάσει την ελληνική γλώσσα στον υπολογιστή έτσι ώστε αν θέλω να το κάνω ελληνικά. Και παρόλα αυτά σε ένα πρόγραμμα μου βγάζει ακαταλαβίστικους χαρακτήρες... any idea; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ποιο πρόγραμμα είναι; Αυτό το έβαλες στα Ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Settings - > Time & Language -> Region - > Additional date , time & regional settings -> Change date , time or Number formats απο εκει στο Administrative και στο Language for non-Unicode Programs βαλε Greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 12:06 ΠΜ, stamy είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το παρακάτω. εχω Windows 10 αγγλικά. Έχω βάλει όλα τα region settings παντού ελληνικά έχω κατεβάσει την ελληνική γλώσσα στον υπολογιστή έτσι ώστε αν θέλω να το κάνω ελληνικά. Και παρόλα αυτά σε ένα πρόγραμμα μου βγάζει ακαταλαβίστικους χαρακτήρες... any idea; πιο πρόγραμμα είναι αυτο που δεν μπορει να πάρει το σωστο Encoding; πριν απο δεκα χρόνια ίσως αλλα τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamy Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 SAP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα μου το έκανε στο notepad, πριν λίγο μετά απο format. Η λύση του kyriakidis επάνω λειτουργεί άψογα! Ευχαριστούμε! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Kostas88KG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα