Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω δύο tp-link wa901nd και θέλω να χρησιμοποιήσω το 1 σαν extender ενός cyta δικτύου. Στο σημείο που στήνω το tp-link πιάνω 2/4 γραμμές με το λάπτοπ. Αν είμαι συνδεδεμένος απευθείας από το μακρινό router, σερφάρω κανονικά (στο σημείο που θέλω να βάλω το extender).

Στήνω το tp-link, κάνω το αρχικό του setup, επιλέγω extender και ψάχνει τα δίκτυα. Βρίσκει το cyta, βάζω τον κωδικό κανονικά, και πατάω οκ. Σαν ip δοκίμασα και με smart ip που έχει σαν επιλογή και ορίζει αυτόματα, αλλά και με static για το extender στο ίδιο εύρος με το router.

Ό,τι και αν κάνω, δουλεύει σαν extender, και στο λάπτοπ βλέπω μία να χω 4 γραμμές (οπότε είμαι μέσω του extender) και μία έχω 2 (οπότε φαντάζομαι γυρνάει για κάποιο λόγο στο router.

Όση ώρα έχω στην πρίζα το extender, δε μπορώ να σερφάρω με τίποτα, καμιά σελίδα δεν ανοίγει ποτέ.

firmware καινούριο για το wa901nd v5 δεν υπάρχει, έχω πάνω το τελευταίο του 2016 που έχει στο site.

Υ.Γ. Δοκίμασα και το ένα wa901nd σαν client (να δέχεται απλά το wifi), και να το τροφοδοτώ μέσω ethernet στο δεύτερο wa901nd το οποίο ήταν ρυθμισμένο σαν AP, αλλά και πάλι δεν έδινε ίντερνετ ποτέ....

Καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσε να γίνει, πριν πετάξω και τα δύο από το μπαλκόνι;! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...