Προς το περιεχόμενο

Goodoffer24 - ριβιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

σας παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία με τον διαφημιζόμενο (από insomnia) ιστότοπο www[at]goodoffer24[dot]com για να ενημερώσω όσους σκέφτονται να αγοράσουν από εκεί:

πριν από μερικούς μήνες αγόρασα μια άδεια για Visio 2019 και ενώ η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση (με την άδεια που μου στείλανε μέσω mail) έγινε κανονικά, μετά από 2 μήνες αφού δούλεψα την εφαρμογή, μου ζήτησε εκ νέου ενεργοποίηση προϊόντος, αναφέροντας οτι η άδεια μου έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό κλειδιών

έστειλα αμέσως mail (όπως αναφέρεται στην σελίδα τους και στο insomnia) info[at]goodoffer24[dot]com και service[at]goodoffer24[dot]com, αλλά το mail δεν πήγε ποτέ (Undelivered Mail Returned to Sender που σημαίνει δεν υπάρχει)

τότε άρχισα να φοβάμαι ότι με έχουν εξαπατήσει 

η τελευταία επιλογή μου ήταν να κάνω online chat από την σελίδα τους, αλλά καμία απάντηση...

έπειτα από κάποιες ώρες μου απάντησε ένας εκπρόσωπος τους και μου έστειλε σήμερα νέο κλειδί ενεργοποίησης το οποίο δουλεύει κανονικά (μέχρι στιγμής)

αν έχω άλλα προβλήματα στο μέλλον, θα ενημερώσω το post

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εισαι απο τους τυχερους.
Εμενα σε office home 2016 με το που το αγορασα μου εβγαλε το μυνημα οτι εχει ενεργοποιηθεί από τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό αδειων.
Μιλησα στο τσατ και μου ειπαν να κανω ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου. Απο τα νευρα μου δεν εχω κανει τιποτα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα με το goodoffer24 καθώς χρειάστηκε να κάνω format στο pc μετά από περίπου 1 έτος και προφανώς να ξαναπεράσω το κλειδί που είχα αγοράσει πέρυσι τον Ιούνιο.

Παρότι στους όρους παραγγελίας δεν αναγράφεται πουθενά οτι το κλειδί λειτουργεί ΜΟΝΟ για μία φορά (παραθέτω λεπτομέρειες του email παραγγελίας

Dear customer,

Thank you for your purchase. We hereby send you the following item:

Please note:

1. Cannot be used to directly upgrade from an older Operating System

2. Requires a clean installation, and all prior data must be backed up

3. Does not come with free direct support from Microsoft

4. Will not allow for a change to a different model motherboard once installed

Please note:

All the keys are manually entered into the delivery system, so If there exist problems, please contact our support DIRECTLY, we will check the code IMMEDIATELY and try our best to solve all problem for you.

η απάντηση του support ήταν η ακόλουθη στα screenshots

Goodoffer24scam1.JPG

Goodoffer24scam2.JPG

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikevchq είπε

Τι κλειδί είχες αγοράσει; Windows;

2x Windows 10 LTSC 2019

Τα πήρα πέρυσι που έτρεχε το advertorial του insomnia.

υπάρχει κάποιο θέμα που συζητάνε για αυτό οι insomniacs γιατί δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Καταρχήν πως έκανες format; Δεν έκανες τη διαδικασία για reset του PC (=format); Αν ναι, σου ζητάει ξανά κλειδί;

Τώρα, ήξερες πολύ καλά ότι αγόραζες ένα νόμιμο key αλλά εσύ ήθελες να κάνεις παράνομη χρήση του. Χωρίς μα και μου. Αυτοί που πουλάνε κλειδιά από volume licenses τα πουλάνε σε όσους μπορούν μέχρι να έλθουν τα πρώτα παράπονα για πρόβλημα ενεργοποίησης. Επιπλέον, κατά καιρούς η Microsoft ακυρώνει τέτοια κλειδιά. Καθαρά θέμα τύχης για εσένα. Εγώ είχα αγοράσει πέρυσι τέτοιο κλειδί και δε το χρειάστηκα τελικά. Το χρησιμοποίησα πριν 10 ημέρες και λειτουργούσε. Πάλι καθαρά θέμα τύχης για εμένα. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις αγοράζεις ακόμα ένα κλειδί και τελειώνει η ιστορία. Από 3€ στο ebay. Δε θέλεις να έχεις τέτοια "προβλήματα" (που πάλι τεράστιο κέρδος έχεις); Αγοράζεις ανάλογα με την ανάγκη σου ένα OEM ή retail key στην κανονική τιμή από MS και είσαι κύριος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imvrios είπε

Καταρχήν πως έκανες format; Δεν έκανες τη διαδικασία για reset του PC (=format); Αν ναι, σου ζητάει ξανά κλειδί;

Τώρα, ήξερες πολύ καλά ότι αγόραζες ένα νόμιμο key αλλά εσύ ήθελες να κάνεις παράνομη χρήση του. Χωρίς μα και μου. Αυτοί που πουλάνε κλειδιά από volume licenses τα πουλάνε σε όσους μπορούν μέχρι να έλθουν τα πρώτα παράπονα για πρόβλημα ενεργοποίησης. Επιπλέον, κατά καιρούς η Microsoft ακυρώνει τέτοια κλειδιά. Καθαρά θέμα τύχης για εσένα. Εγώ είχα αγοράσει πέρυσι τέτοιο κλειδί και δε το χρειάστηκα τελικά. Το χρησιμοποίησα πριν 10 ημέρες και λειτουργούσε. Πάλι καθαρά θέμα τύχης για εμένα. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις αγοράζεις ακόμα ένα κλειδί και τελειώνει η ιστορία. Από 3€ στο ebay. Δε θέλεις να έχεις τέτοια "προβλήματα" (που πάλι τεράστιο κέρδος έχεις); Αγοράζεις ανάλογα με την ανάγκη σου ένα OEM ή retail key στην κανονική τιμή από MS και είσαι κύριος.

φίλε δεν είμαι κανένας χθεσινός στους υπολογιστές. με το goodoffer δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και είπα τότε με το advertorial να το δοκιμάσω.

όταν λέμε format εννοούμε format. Ούτε reset ούτε restore. FORMAT.

ήθελα να κάνω παράνομη χρήση του; τι ακριβώς λες; τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου.

δε θα κάτσω να κλαφτώ βέβαια για τα 20ευρώ στα 2 κλειδιά που έχασα. Απλά μου κάνει εντύπωση η λογική χωρίς να αλλάξεις motherboard ενώ είσαι activated μέχρι χθες...μετά το format στο ίδιο μηχάνημα και με ίδιο ID name τρως άκυρο.

Δημοσ.

Όχι, εγώ δεν έχω μπερδέψει τίποτε. Ξέρω απόλυτα τι σου λέω.

Εσύ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μη ξέρεις από που προέρχεται το κλειδί που αγόρασες (και όλα αυτά τα κλειδιά). Τα κλειδιά αυτά προορίζονται για οργανισμούς και επιτρέπουν την ενεργοποίηση σε μεγάλο αλλά συγκεκριμένο αριθμό συσκευών. Πρέπει να αγοράσεις συγκεκριμένο τύπο License για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο κλειδί. Εσύ ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες.

Αν διαφωνείς και ήδη βράζεις και σκέφτεσαι τι να μου γράψεις κάνε κάτι άλλο προηγουμένως: πάρε αύριο το πρωί στη Microsoft Ελλάς και κάνε παράπονο. Windows δεν είναι; Πρόβλημα με το activation δεν έχεις; Με τον developer, δηλαδή τη Microsoft, δεν είναι το λογικό να μιλήσεις;

Και αφού το κάνεις γράψε εδώ την απάντηση που πήρες.

Δημοσ.

10 ώρες πριν, imvrios είπε

Τώρα, ήξερες πολύ καλά ότι αγόραζες ένα νόμιμο key αλλά εσύ ήθελες να κάνεις παράνομη χρήση του.

Τι ακριβώς παράνομο έκανε ο TS;

9 ώρες πριν, imvrios είπε

Εσύ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μη ξέρεις από που προέρχεται το κλειδί που αγόρασες (και όλα αυτά τα κλειδιά). Τα κλειδιά αυτά προορίζονται για οργανισμούς και επιτρέπουν την ενεργοποίηση σε μεγάλο αλλά συγκεκριμένο αριθμό συσκευών. Πρέπει να αγοράσεις συγκεκριμένο τύπο License για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο κλειδί. Εσύ ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες.

Γιατί ΔΕΝ έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει; Αγόρασε νομιμότατα ένα license key από το goodoffer. Τι ακριβώς του στερεί το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Τι ακριβώς παράνομο έκανε ο TS;

Γιατί ΔΕΝ έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει; Αγόρασε νομιμότατα ένα license key από το goodoffer. Τι ακριβώς του στερεί το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει;

Έγραψα ακριβώς που είναι το παράνομο της διαδικασίας.

Είναι χιλιοσυζητημένο θέμα και γιατί είναι παράνομο και γιατί το ανέχεται η MS. Μπορείς να ψάξεις κι εδώ να διαβάσεις. Δε θα τα ξαναγράψω.

Θα σου κάνω μόνο μια ερώτηση. Αν δε μπορείς να την απαντήσεις ικανοποιητικά, να αποδεχτείς αυτό που σου λέω: γιατί η MS πουλάει OEM και Retail keys σε full price σε οικιακούς χρήστες αν τα κλειδιά που κάνουν 10€ είναι νόμιμα για χρήση; 

Τι λες; Ψάχνει για κορόιδα; Και στα πουλάει εσένα 10€ γιατί είσαι χρήστης του Insomnia και έχεις και ωραία μάτια;

Ακόμα να πειστείς; Εργάσιμες ώρες είναι στην MS Ελλάς, πάρε και ρώτα. Ακόμα καλύτερα: έχεις επιχείρηση; Πάρε μερικά τέτοια κλειδάκια και γράψε μας το διασκεδαστικό διάλογο που θα έχεις με την εφορία σε περίπτωση ελέγχου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν επιχειρήματα τις δύο ερωτήσεις που έκανες εδώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, imvrios είπε

Έγραψα ακριβώς που είναι το παράνομο της διαδικασίας.

Είναι χιλιοσυζητημένο θέμα και γιατί είναι παράνομο και γιατί το ανέχεται η MS. Μπορείς να ψάξεις κι εδώ να διαβάσεις. Δε θα τα ξαναγράψω.

Θα σου κάνω μόνο μια ερώτηση. Αν δε μπορείς να την απαντήσεις ικανοποιητικά, να αποδεχτείς αυτό που σου λέω: γιατί η MS πουλάει OEM και Retail keys σε full price σε οικιακούς χρήστες αν τα κλειδιά που κάνουν 10€ είναι νόμιμα για χρήση; 

Τι λες; Ψάχνει για κορόιδα; Και στα πουλάει εσένα 10€ γιατί είσαι χρήστης του Insomnia και έχεις και ωραία μάτια;

Ακόμα να πειστείς; Εργάσιμες ώρες είναι στην MS Ελλάς, πάρε και ρώτα. Ακόμα καλύτερα: έχεις επιχείρηση; Πάρε μερικά τέτοια κλειδάκια και γράψε μας το διασκεδαστικό διάλογο που θα έχεις με την εφορία σε περίπτωση ελέγχου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν επιχειρήματα τις δύο ερωτήσεις που έκανες εδώ.

Από όσα έχω διαβάσει τα κλειδιά αφορούν μεταπώληση από εταιρείες που δεν τα χρησιμοποίησαν ποτέ, γι αυτό και είναι φθηνότερα.

Εν ολίγοις λες ότι τα advertorial του Insomnia παραπέμπουν σε αγορές παράνομων κλειδιών. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Από όσα έχω διαβάσει τα κλειδιά αφορούν μεταπώληση από εταιρείες που δεν τα χρησιμοποίησαν ποτέ, γι αυτό και είναι φθηνότερα.

Εν ολίγοις λες ότι τα advertorial του Insomnia παραπέμπουν σε αγορές παράνομων κλειδιών.

Ναι καλά (ότι και καλά το κάθε goodoffer24 αγοράζει 100.000 κλειδιά και μετά λέει ο ιδιοκτήτης "ωχ, είμαστε μόνο 10 άτομα, τι πήγαμε και κάνανε; Γρήγορα να τα μεταπουλήσουμε να περιορίσουμε τη χασούρα). Που και πάλι ποιος σου είπε εσένα ότι έχουν δικαίωμα να τα μεταπουλήσουν;

Επίσης, εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω. Ένα εκατομμύριο άρθρα υπάρχουν στη Google γι' αυτό. Και η MS Hellas είναι ακόμα ανοιχτή και δέχεται τηλεφωνήματα για σχετικές απορίες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imvrios είπε

Ναι καλά (ότι και καλά το κάθε goodoffer24 αγοράζει 100.000 κλειδιά και μετά λέει ο ιδιοκτήτης "ωχ, είμαστε μόνο 10 άτομα, τι πήγαμε και κάνανε; Γρήγορα να τα μεταπουλήσουμε να περιορίσουμε τη χασούρα). Που και πάλι ποιος σου είπε εσένα ότι έχουν δικαίωμα να τα μεταπουλήσουν;

Επίσης, εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω. Ένα εκατομμύριο άρθρα υπάρχουν στη Google γι' αυτό. Και η MS Hellas είναι ακόμα ανοιχτή και δέχεται τηλεφωνήματα για σχετικές απορίες.

Είπα ότι το goodoffer τα αγοράζει από άλλες εταιρείες και τα μεταπωλεί.

Δεν έχω απορίες για να καλέσω την MS Hellas, προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτά που γράφεις. Όπως έγραψα και πιο πάνω, μας λες ότι το site διαφημίζει παράνομα κλειδιά

Δημοσ.

Εδώ όμως δεν είναι θέμα ερμηνείας. Είναι θέμα γεγονότων και δικαιωμάτων βάσει άδειας χρήσης και αρμόδια να σου δώσει την απάντηση είναι η MS Hellas.

Κατά τα λοιπά δε θα μπω εγώ στο παιχνίδι της τρέλας. Πάρε τέτοια κλειδάκια και αν και όταν στα ακυρώσουν πάρε και κάνε φασαρία στην MS. Που δε θα πάρεις γιατί ξέρεις ότι είναι παράνομα και θα παρακαλάς το κατάστημα να σου δώσει άλλο.

Τα κλειδιά αυτά είναι παράνομα για οικιακή χρήση. Και επαγγελματική αν δεν έχει volume license για το συγκεκριμένο κλειδί η εταιρεία. Η ανοχή της MS έχει κάνει πολλές σελίδες μεταξύ των οποίων και το Insomnia να διαφημίζουν τέτοιες υπηρεσίες και να παίρνουν μια μικρή προμήθεια σε κάθε πώληση. Που στέκονται νομικά και πόσο υπόλογοι είναι ελπίζω να έχουν συμβουλευτεί το νομικό τους σύμβουλο (αν έχουν) σε περίπτωση που η MS αποφασίσει να κινηθεί έναντι αυτών των εταιρειών.

Over and out. Αν κατάλαβες, κατάλαβες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...