Sungodra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους, διαθετω το συγκεκριμενο android box και σημερα εγκατεστησα το app της Cosmote TV. Ολα καλα με κωδικους συνδρομες κλπ αλλα οταν παω να δω μια ταινεια μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Σφαλμα Η αναπαραγωγη δεν υποστηριζεται σε συσκευες οπου περιορισμοι στο λειτουργικο εχουν τροποποιηθει απο τον κατασκευαστη ή τον χρηστη". Καμμια ιδεα πως μπορω να το διορθωσω?
d3v4st4tor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μάλλον το box είναι rooted. Αυτό αποτρέπει την αναπαραγωγή υλικού, είναι νομίζω και όρος στο συμβόλαιο που εφτιαξες με τον κοσμοτέ. Μπορείς να αντιστρέψεις την διαδικασία με αυτό https://codecity.gr/εύκολος-τρόπος-για-να-κάνετε-unroot-το-tv-box-σας/
arepatra Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 10:14 ΜΜ, Sungodra είπε Το εκανα αλλα δεν δουλεψε Ουτε και σε μενα δουλεψε με την αλλαγη απο την επιλογη superuser.καμια αλλη λυση;
dj_stefan23s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Και εγω το ίδιο πρόβλημα με Zidoo H6 Pro. Η εφαρμογή δουλεύει κανονικότατα και μόλις πάω να δω κάτι πετάει το μήνυμα δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη διοτι εχει γινει τροποποιηση των περιορισμων στο λειτουργικο απο τον κατασκευαστη ή χρήστη. Καμία λύση;
johnyboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 ούτε σε μένα παίζει σε formuler z8 που δεν είναι ρουτ. βαρέθηκα και το παράτησα γιατί το απ είναι ρεταλι.
day600 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Το ίδιο και σε Digital iQ OEM οθόνη αυτοκινήτου με android 10...
Karmakoma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Κατέβασα την εφαρμογή χθες σε ένα android 10, noname, 4/64 gb (MBOX λέει όταν ανοίγει και επάνω γράφει MX9 5G) και κρασάρει όταν πάω να την ανοίξω. Την ξανακατέβασα, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τίποτε. Υπάρχει ελπίδα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα