Προς το περιεχόμενο

TV Box X96 Max και Cosmote TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

διαθετω το συγκεκριμενο android box και σημερα εγκατεστησα το app της Cosmote TV. Ολα καλα με κωδικους συνδρομες κλπ αλλα οταν παω να δω μια ταινεια μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Σφαλμα Η αναπαραγωγη δεν υποστηριζεται σε συσκευες οπου περιορισμοι στο λειτουργικο εχουν τροποποιηθει απο τον κατασκευαστη ή τον χρηστη".

Καμμια ιδεα πως μπορω να το διορθωσω?

Δημοσ.

Μάλλον το box είναι rooted. Αυτό αποτρέπει την αναπαραγωγή υλικού, είναι νομίζω και όρος στο συμβόλαιο που εφτιαξες με τον κοσμοτέ. Μπορείς να αντιστρέψεις την διαδικασία με αυτό https://codecity.gr/εύκολος-τρόπος-για-να-κάνετε-unroot-το-tv-box-σας/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/3/2020 στις 10:14 ΜΜ, Sungodra είπε

Το εκανα αλλα δεν δουλεψε :(

Ουτε και σε μενα δουλεψε με την αλλαγη απο την επιλογη superuser.καμια αλλη λυση;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγω το ίδιο πρόβλημα με Zidoo H6 Pro. Η εφαρμογή δουλεύει κανονικότατα και μόλις πάω να δω κάτι πετάει το μήνυμα δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη διοτι εχει γινει τροποποιηση των περιορισμων στο λειτουργικο απο τον κατασκευαστη ή χρήστη. Καμία λύση;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατέβασα την εφαρμογή χθες σε ένα android 10, noname, 4/64 gb (MBOX λέει όταν ανοίγει και επάνω γράφει MX9 5G) και κρασάρει όταν πάω να την ανοίξω.

Την ξανακατέβασα, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τίποτε.

Υπάρχει ελπίδα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...