Apostol. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Τι γίνεται ρε παιδιά με τις webcams, δεν υπάρχουν πουθενά.. Στο e-shop έχουν κλείσει και την ενότητα που είχαν για τις webcams. Στο skroutz οι τιμές έχουν πάει στο θεό και δεν υπάρχουν και διαθέσιμες. Ξέρει κανείς από που μπορούμε να παραγγείλουμε μια? Το screenshot είναι από μια Logitech C922. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 είναι που όλοι μα όλοι γκρινιάζουμε για την αισχροκέρδεια (Κάποιοι θα το πουν προσφορά και ζήτηση αλλά ποτέ δε κατάλαβα τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά ) και μόλις μας δοθεί η ευκαιρία θα κάνουμε όλοι μα όλοι τα ίδια. Προσωπικά το έχω αποδεχτεί και δεν έχω πρόβλημα. Όταν όμως βρεθεί κάποιος στην ανάγκη μου, θα τον σκίσω όσο δε πάει. Μη τολμήσει να παραπονεθεί όμως κανένας 1
lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 μπηκα 16 το απογευμα και ημουν αναμεσα στην C270 και την C310 μπηκα 17 το πρωι να παρω και οι τιμες ειχαν τριπλασιαστει κραταω την πααραγγελια στον κοτσοβολο και ελπιζω να την φερουν σε 7 εργασιμες οπως ειπαν παντως δεν βλεπω οι τιμες και το αποθεμα να επανερχονται στα φυσιολογικα πλαισια ειδικα αν συνεχισει η καραντινα
s1mplement Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μηπως έχει να κάνει και με τα σχολεία που έχουν τηλεκπαίδευση; Και ένας μέσος χρήστης που θέλει να επικοινωνεί με τον φίλο/φίλη του θα χρειαστεί μια webcam ίσως 1
Apostol. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, lak10 είπε μπηκα 16 το απογευμα και ημουν αναμεσα στην C270 και την C310 μπηκα 17 το πρωι να παρω και οι τιμες ειχαν τριπλασιαστει κραταω την πααραγγελια στον κοτσοβολο και ελπιζω να την φερουν σε 7 εργασιμες οπως ειπαν παντως δεν βλεπω οι τιμες και το αποθεμα να επανερχονται στα φυσιολογικα πλαισια ειδικα αν συνεχισει η καραντινα Προλαβες... Εχω ψαξει σχεδον παντου δεν υπαρχει τιποτα πουθενα, στο e-shop που τους πηρα τηλεφωνο δεν εχουν ουτε μια, ουτε εχουν οι προμηθευτες τους.
lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, Apostol. είπε Προλαβες... Εχω ψαξει σχεδον παντου δεν υπαρχει τιποτα πουθενα, στο e-shop που τους πηρα τηλεφωνο δεν εχουν ουτε μια, ουτε εχουν οι προμηθευτες τους. κατσε να δουμε αν θα παραλαβω
sstratos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Τις έχουν σηκώσει/παρει ολες τα φροντιστήρια κτλ για να κάνουν ιντερνετικα μαθηματα. Οπως και με τις μάσκες/αντισηπτικά , η ζήτηση εχει ανεβασει τις τιμές και εχει μειώσει την διαθεσιμοτητα
nvel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 αν χρειάζεστε άμεσα webcam, χρησιμοποιήστε την κάμερα ενός κινητού 2
tempes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Spoiler στο κατάστημα μου , εχω προμηθευτεί webcameres μου περισσεύουν 2 , αν τόσο πολύ χρειάζεστε , να βοηθήσω 1
Apostol. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, tempes είπε Απόκρυψη περιεχομένων στο κατάστημα μου , εχω προμηθευτεί webcameres μου περισσεύουν 2 , αν τόσο πολύ χρειάζεστε , να βοηθήσω Οχι δεν την χρειαζομαι τοσο πολυ, θα τις "αφησω" για αυτους που μπορει να τις χρειαζονται πραγματικα, εχω φιλους εκπαιδευτικους που κανουν μαθηματα μεσω skype και αυτοι πραγματικα τις χρειαζονται γιατι παιζεται η οικονομικη επιβιωση τους. Εγω απλως ηθελα μια να μιλαω με φιλους-συγγενεις απο το pc γιατι μονος σπιτι ειναι δυσκολο, και μου εκανε μεγαλη εντυπωση το γεγονος οταν εψαξα για μια. Αλλα προφανως αλλα ειναι τα προβληματα αυτη τη στιγμη..
tempes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δεν υπαρχουν στην αγορα , ουτε στην χοντρικη , ουτε στην λιανικη. Και οσες αναμένονται , αυτη την στιγμη εχουν τριπλασια τιμη
dancer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 η λυση ειναι μια μην αγορασετε τπτ, και θα συμφωνησω με το μνμ πιο πανω οτι και εγω μολις ανοιξουν τα καταστηματα θα ξεσκισω στις τιμες.
elpaso1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 33 minutes ago, dancer said: η λυση ειναι μια μην αγορασετε τπτ, και θα συμφωνησω με το μνμ πιο πανω οτι και εγω μολις ανοιξουν τα καταστηματα θα ξεσκισω στις τιμες. Και νομιζεις θα αγορασει κανεις απο εσενα; Ειδικα απο την στιγμη που και εσυ προτρεπεις να μην αγορασει κανεις τιποτα. Τι λογικη ειναι αυτη;
dancer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Και νομιζεις θα αγορασει κανεις απο εσενα; Ειδικα απο την στιγμη που και εσυ προτρεπεις να μην αγορασει κανεις τιποτα. Τι λογικη ειναι αυτη; Δεν έγραψα ότι θα αισχροκερδισω αλλά σίγουρα δεν θα έχει καλύτερη τιμή σε κανέναν όπως επίσης θα γίνει ανατίμηση στις τιμές για να βγούνε τα σπασμένα. Δε νομίζω να περιμενετε προσφορές.
elpaso1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ποιο μαγαζι εχεις δλδ και να περιμενουμε προσφορες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις