icsd08063 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, markos9 είπε Σε Iphone X από wifi μια χαρά φαίνεται. Άλλες εντυπώσεις σε iPhone X κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Την εβαλα σε iphone 8 και αυριο σε ipad 6. Επισης βγηκε ενημερωση ασφαλειας σε συσκευες μεχρι ios12 (αν δεν κανω τεομερο λαθος). Και σε διαφορα αλλα φορουμ δε διαβαζω τα καλυτερα για τη μπαταρια απο τις beta και τη gm (η gm ειναι ιδια ακριβως με τη τελικη εκδοση). Κλασσικα η καλυτερη λυση ειναι restore μεσω itunes και επαναφορα του back up μας για να γινει οπως πριν η συσκευη και υπομονη 2-3 μερες να κανει indexing και μετα θα δουμε τι ψαρια ποιανει. Χρησιμοποιω iphone απο ios3 και νομιζω οτι το 13 ειναι απο τις χειροτερες εκδοσεις σε θεμα μπαταριας που εχω χρησιμοποιησει. Και το λεω τελειως καλοπροεραιτα (apple fan boy) αλλα δεν χρειαζεται να φοραμε παροπιδες. Μαλλον το βαρος της apple εχει πεσει στο ios 14 και ας ελπισουμε και σε θεμα μπαταριας να κανει καλη δουλεια. τελος οπως προαναφερθηκε πλεον ξεκαθαριζει ακομα περισσοτερο στο οτι το ipad παει να χτυπησει και τα laptop/surface κλπ και να γινει τελειως αυτονομο οπως ειχε φανει και απο το διαχωρισμο του ipados. Περιμενω να δω ποσο λειτουργικο θα ειναι αυτο και σε ipad απλα και οχι pro. edit: ας ελπισουμε να δουμε στο προσεχες διαστημα και υποστηριξη apple pay και απο τις ελληνικες τραπεζες ωστε να χρησιμοποιησουμε και αυτο το κομματι της συσκευης μας. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από sotiris123 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 49 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Την εβαλα σε iphone 8 και αυριο σε ipad 6. Επισης βγηκε ενημερωση ασφαλειας σε συσκευες μεχρι ios12 (αν δεν κανω τεομερο λαθος). Και σε διαφορα αλλα φορουμ δε διαβαζω τα καλυτερα για τη μπαταρια απο τις beta και τη gm (η gm ειναι ιδια ακριβως με τη τελικη εκδοση). Κλασσικα η καλυτερη λυση ειναι restore μεσω itunes και επαναφορα του back up μας για να γινει οπως πριν η συσκευη και υπομονη 2-3 μερες να κανει indexing και μετα θα δουμε τι ψαρια ποιανει. Χρησιμοποιω iphone απο ios3 και νομιζω οτι το 13 ειναι απο τις χειροτερες εκδοσεις σε θεμα μπαταριας που εχω χρησιμοποιησει. Και το λεω τελειως καλοπροεραιτα (apple fan boy) αλλα δεν χρειαζεται να φοραμε παροπιδες. Μαλλον το βαρος της apple εχει πεσει στο ios 14 και ας ελπισουμε και σε θεμα μπαταριας να κανει καλη δουλεια. τελος οπως προαναφερθηκε πλεον ξεκαθαριζει ακομα περισσοτερο στο οτι το ipad παει να χτυπησει και τα laptop/surface κλπ και να γινει τελειως αυτονομο οπως ειχε φανει και απο το διαχωρισμο του ipados. Περιμενω να δω ποσο λειτουργικο θα ειναι αυτο και σε ipad απλα και οχι pro. edit: ας ελπισουμε να δουμε στο προσεχες διαστημα και υποστηριξη apple pay και απο τις ελληνικες τραπεζες ωστε να χρησιμοποιησουμε και αυτο το κομματι της συσκευης μας. Βγάλε μια curve (τσάμπα είναι) και πέρασε μέσα όποια ελληνική κάρτα γουστάρεις. Έτσι το χρησιμοποιω εδώ και 2 μήνες σχεδόν χωρίς πρόβλημα. Εχω να κουβαλίσω κάρτα μαζί και εγώ δεν ξέρω πόσο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_ted Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Το πέρασα σε μόλις σε iPad 2018. Από τα καλύτερα update που έχουν γίνει ποτέ για iPad. Σύνδεσα πάνω του το magic keyboard και το trackpad και δουλεύουν άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LynnJames Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δεν ξερω τι εκαναν με το fingerprint sensor (δεν διαβασα αναλυτικα το patch) παντως στο SE στην αρχη δεν διαβαζε καθολου τον αντιχειρα και επρεπε να το ξανα περασω ,ομως επαθα πλακα με το ποσο γρηγορα ξεκλειδωνε μετα απο αυτο!Πιο γρηγορα και απο το 6 που εχω αλλα δεν χρησιμοποιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGOURATION Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε iPhone X το έβαλα από την GM πριν μέρες. Ξεζουμίζει την μπαταρία σε μένα τουλάχιστον, με την Siri να 'δείχνει' ότι έχει ρουφήξει 50-60% χωρίς να κάνει τίποτα. Μέγιστη διάρκεια μπαταρίας (σε εμένα) με σχετικά περιορισμένη χρήση -> 14 ώρες. Έκανα και restore απ την αρχή και έχω πάλι τα ίδια (Siri). Σε iPad Pro 11", διάρκεια μιάμιση με 2 μέρες (με χρήση μισής ώρας το πολύ). Κι εκεί δείχνει την Siri να 'δουλεύει' χωρίς να κάνει τίποτα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από KAGOURATION Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amptel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Σε 8 plus μια χαρά βούτυρο δουλεύει ..από κατανάλωση θα δείξει στις επόμενες 2/3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Είδατε καμια διαφορά στις επιδόσεις ; Η προηγούμενη 13.1.4 ήταν αισθητά πιο γρήγορη ..Επίσης όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο σε dark mode είμαι το space μαυρίζει και μετά γίνετε γκρι .. είναι φυσιολογικό ; 6 ώρες πριν, sotiris123 είπε Μαλλον το βαρος της apple εχει πεσει στο ios 14 και ας ελπισουμε και σε θεμα μπαταριας Δέν είναι τυχαίο που πολλοί λένε ότι iOS 14 θα είναι το “Apple’s last chance” κάτι τέτοιο. Προσωπικά θα δω μέχρι Σεπτέμβριο Οκτώβριο που θα βγει η 14 έκδοση και μετά αποφασίζω αν θα αγοράσω το επόμενο iPhone η θα μείνω σε αυτό αλλη μια χρονιά κλείνοντας 3 χρόνια και θα μεταβώ σε Android κατά προτίμηση one plus Με μπαταρία και αυτονομία δε εχω θέμα εκτός του ότι ειδα στον ένα χρόνο την υγεία της στο 97% και μου σηκώθηκε η τρίχα για εκανα προσεχτική χρήση - φορτιση Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από nosstrom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Το magic mouse 1 γιατί δουλεύει σαν ανάπηρο? Τα gestures δουλευουν σε κανέναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, HateMe είπε Βγάλε μια curve (τσάμπα είναι) και πέρασε μέσα όποια ελληνική κάρτα γουστάρεις. Έτσι το χρησιμοποιω εδώ και 2 μήνες σχεδόν χωρίς πρόβλημα. Εχω να κουβαλίσω κάρτα μαζί και εγώ δεν ξέρω πόσο Ναι αλλα στις ελληνικες καρτες με βολευει γιατι εχω και προγραμμα επιβραβευσης σε βενζινη και supermarket και ειναι ενα αρκετα καλο ποσο για αυτο δεν χρησιμοποιω αλλες λυσεις. 33 λεπτά πριν, nosstrom είπε Είδατε καμια διαφορά στις επιδόσεις ; Η προηγούμενη 13.1.4 ήταν αισθητά πιο γρήγορη ..Επίσης όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο σε dark mode είμαι το space μαυρίζει και μετά γίνετε γκρι .. είναι φυσιολογικό ; Δέν είναι τυχαίο που πολλοί λένε ότι iOS 14 θα είναι το “Apple’s last chance” κάτι τέτοιο. Προσωπικά θα δω μέχρι Σεπτέμβριο Οκτώβριο που θα βγει η 14 έκδοση και μετά αποφασίζω αν θα αγοράσω το επόμενο iPhone η θα μείνω σε αυτό αλλη μια χρονιά κλείνοντας 3 χρόνια και θα μεταβώ σε Android κατά προτίμηση one plus Με μπαταρία και αυτονομία δε εχω θέμα εκτός του ότι ειδα στον ένα χρόνο την υγεία της στο 97% και μου σηκώθηκε η τρίχα για εκανα προσεχτική χρήση - φορτιση Και εγω το ναο iphone περιμενω να δω πως θα ειναι και το νεο apple watch. Για να δουμε που θα ριξουμε τα λεφτα μας φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 820.1 MB σε Ipad 7 ... βαι βαι...αιντε καλο κατεβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Απο χθες σε Air 2 και σε SE...Παει σφαιρα.. κανενα προβλημα... Κατι το οποιο εφτιαξαν (για οσους ενδιαφερει φυσικα) ειναι η σωστη αναπραγωγη της γλωσσας URDU. Μεχρι την 13.3 την απεικονιζε εντελως λαθος.. τωρα εφτιαξε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ότι το insomnia δεν κάνει σωστά refresh (κάνω back από διαβασμένο thread και παραμένει κίτρινη η τελεία μέχρι να κάνω reload τη σελίδα), φταίει το iOS update ή το site? Στο desktop (windows) δουλεύει σωστά. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Πολύ σημαντική η αναβάθμιση στα ipad σχετικά με το mouse και trackpad αλλά θέλει ακόμα δουλειά για να καταφέρει να ανταγωνιστεί το surface της Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Σε Iphone X, Ipad Pro (2018) πάει σφαίρα. Δεν βλέπω κάποιο θέμα. Μάλιστα έπαιξα και 2 γύρους TFT στο Ipad, και έχασε μόνο 5 % Μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα