nickvas19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδες. Εχω vodafone (πρωην πελατης cyta). Μου εστειλαν και αλλο μοντεμ και μου ειπαν να βαλω αυτο. Το παλιο(Τohmson) σκεφτηκα μηπως γινεται με καποιο τροπο να δουλεψει ο repeater,extender δεν ξερω πως λεγεται. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 access point ναι.repeater οχι 25 minutes ago, nickvas19 said: Καλησπερα παιδες. Εχω vodafone (πρωην πελατης cyta). Μου εστειλαν και αλλο μοντεμ και μου ειπαν να βαλω αυτο. Το παλιο(Τohmson) σκεφτηκα μηπως γινεται με καποιο τροπο να δουλεψει ο repeater,extender δεν ξερω πως λεγεται. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 εστω access point... το ενα μοντεμ με το αλλο μεσω wifi και μετα καλωδιο στις συσκευες που θελω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 15 hours ago, nickvas19 said: εστω access point... το ενα μοντεμ με το αλλο μεσω wifi και μετα καλωδιο στις συσκευες που θελω; το ενα modem με το αλλο με ethernet.αυτο ειναι το access point 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 access point.παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα. repeater, extender .παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα client ή οπως το αναφερει .παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα αλλα και με ethernet. λιγα adsl modem router παιζουν και extender.se tp link το εχω δει πιο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα