rafterk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σας, Έχω σκύλο και αναγκάζομαι να στείλω SMS αρκετές φορές την ημέρα για την βόλτα του. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτοματισμό με την εφαρμογή SHORTCUTS σε iPhone για διευκόλυνση και είπα να την μοιραστώ! Πως λειτουργεί: Όταν ενεργοποιείται η εφαρμογή, δίνει μια λίστα με προεπιλογές με βάση τις επιλογές που έχει δώσει η κυβέρνηση. Επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και αυτόματα δημιουργείται το SMS με τα στοιχεία που χρειάζονται για την έξοδο από το σπίτι. Πατάμε αποστολή SMS και τέλος! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την κατεβάσει από το παρακάτω link: https://www.icloud.com/shortcuts/6d30075b6eba418f8749dfce52f10ff8 Όταν κάνουμε την εγκατάσταση, μας ζητάει πρώτα να συμπληρώσουμε το ονοματεπώνυμο και μετά την διεύθυνση. Συμπληρώνουμε ακριβώς όπως θα τα συμπληρώναμε στο SMS. Τα στοιχεία αυτά τα καταχωρούμε μόνο μια φορά στην εγκατάσταση. Μετά σώζουμε την εφαρμογή και τέλος. Τώρα είναι έτοιμη η εφαρμογή. Θα πρότεινα να δημιουργήσετε συντόμευση στην οθόνη και στα widgets για πιο εύκολη πρόσβαση! Εγώ το έχω πάει ένα βήμα πιο πέρα. Έχω προμηθευτεί NFC Chip και το έχω κολλήσει στην πόρτα, έτσι την ώρα που θέλω να βγω, απλά πλησιάζω το κινητό μου στο chip και αυτόματα ενεργοποιείται η εφαρμογή! Αυτό μπορεί να δουλέψει μόνο για όσους έχουν iPhone 7 και μετά. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από rafterk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα