darkelf98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα τον δίσκο του τίτλου θέλοντας να κάνω backup τα αρχεία που έχω σε ένα παλιό laptop με windows 7. Κατά την πρώτη σύνδεση του δίσκου με το laptop κάτι πάτησα κατά την αυτόματη εγκατάσταση των οδηγών (αυτό δεν κάνει ο υπολογιστής και στην συνέχεια εμφανίζει το μήνυμα "ο δίσκος είναι έτοιμος για χρήση";) με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίσει αυτό το μήνυμα παρ όλα αυτά να έχω κανονικά πρόσβαση στον δίσκο. Αφού μάζεψα όλα μου τα αρχεία σε έναν φάκελο πήγα να τα αντιγράψω στον δίσκο αλλά εμφάνισε ένα μήνυμα σφάλματος. Προσπάθησα να αντιγράψω ένα μικρότερο κομμάτι των αρχείων και το ξαναέβγαλε. Μετά από αυτό έκανα ασφαλή κατάργηση και αφαίρεσα τον δίσκο από το laptop. Όλα αυτά έγιναν χτες. Σήμερα που τον επανασύνδεσα για να καταγράψω τον κωδικό του σφάλματος με ρωτάει αν θέλω να σαρώσω και να επιδιορθώσω τον δίσκο γιατί λέει τον κατήργησα πριν ολοκληρωθεί η εγγραφή των αρχείων. Τί κάνω;
d3v4st4tor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Φορμάτ, χειροκίνητη εγκατάσταση drivers και ξαναπροσπαθείς. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με WD green και Lenovo λάπτοπ. Μου έβγαζε i/o error και σταματουσε την μεταφορά. Δεν μου το ξαναέκανε από τότε.
darkelf98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Για αρχή πατάω ναι στο να κάνει σάρωση και επιδιόρθωση τον δίσκο ή όχι;
d3v4st4tor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Όχι. Δέν έχει νόημα καθώς το φορμάτ θα σβήσει τα πάντα.
darkelf98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Έκανα format στον δίσκο χωρίς πρόβλημα και όταν πάω να τον κάνω εξαγωγή μου λέει ότι "τα windows δεν μπορούν να διακόψουν τη λειτουργία της συσκευής γενικός τόμος επειδή ένα πρόγραμμα συνεχίζει να την χρησιμοποιεί" ενώ δεν έχω κανένα πρόγραμμα ανοιχτό. Επίσης το μόνο που κατάφερα να βρω για τον δίσκο είναι το πρόγραμμα wd drive utilities
sstratos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 antivirus έχεις ? Κάτι γράφει στον δίσκο γιαυτο δεν μπορείς να τον κάνεις κατάργηση. Πήγαινε στην διαχειριση συσκευών και βγάλε το πεδίο που λέει για γρήγορη κατάργηση και ξαναδοκίμασε
darkelf98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Antivirus έχω το avast free Έκανα ένα restart για να αποθηκευτούν οι αλλαγές που μου είπατε, έτρεξα και τα διαγνωστικά τεστ της wd όλα τέλεια και τώρα δοκιμάζω ξανά να μεταφέρω τα αρχεία. Θα επανέλθω σε περίπτωση που εμφανιστεί ξανά πρόβλημα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από darkelf98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα