johndark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Γνωριζετε αν καταγραφονται οι συνομιλιες στην αστυνομια η στη γαδα ; επειδη συνεβη μια αναποδια σε ενα φιλο μου με καποιον υπαλληλο της αστυνομιας ψαχνει τωρα τροπο να αποδειξει ο φιλος μου οτι εκανε μια μεγαλη βλακεια ο συγκεκριμενος υπαλληλος . Οταν τον καλεσε στο τηλεφωνο στην υπηρεσια του ο φιλος μου πριν μερικες μερες ο υπαλληλος απο αυτα που λεει στον φιλο μου παραδεχεται τη βλακεια που εκανε . Ρωταω διοτι σε τετοιες υπηρεσιες σιγουρα θα καταγραφονται οι κλησεις τοσοι απατεωνες μπαινοβγαινουν . Ειναι οπως με τις καμερες που καταγραφουν τα παντα . Μου εχει τυχει να ζητησω απο καταστημα να μου δειξουν τα βιντεο της καμερας για να αποδειξω για παραδειγμα οτι ο υπαλληλος με εκλεψε .χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελεια ; μπορουν απο κει μεσα να ανοιξουν τη συνομιλια ; αν κανει την αναφορα στο διευθυντη του ο φιλος μου ;
papoys1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Νομίζω μόνο στην Άμεση Δράση 100 υπάρχει δυνατότητα καταγραφής κλήσεων αν είναι ενεργοποιημένη. Αν πήρε σε άλλη περιφερειακή Υπηρεσία Α.Τ. Τμήμα Ασφάλειας όχι δεν υπάρχει καταγραφή ούτε υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
G.TH. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πες του φίλου την επόμενη φορά να πει 3 φορές Έσελον. Θα την σιγουρέψει την καταγραφή της κλήσης.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, johndark είπε Γνωριζετε αν καταγραφονται οι συνομιλιες στην αστυνομια η στη γαδα ; επειδη συνεβη μια αναποδια σε ενα φιλο μου με καποιον υπαλληλο της αστυνομιας ψαχνει τωρα τροπο να αποδειξει ο φιλος μου οτι εκανε μια μεγαλη βλακεια ο συγκεκριμενος υπαλληλος . Οταν τον καλεσε στο τηλεφωνο στην υπηρεσια του ο φιλος μου πριν μερικες μερες ο υπαλληλος απο αυτα που λεει στον φιλο μου παραδεχεται τη βλακεια που εκανε . Ρωταω διοτι σε τετοιες υπηρεσιες σιγουρα θα καταγραφονται οι κλησεις τοσοι απατεωνες μπαινοβγαινουν . Ειναι οπως με τις καμερες που καταγραφουν τα παντα . Μου εχει τυχει να ζητησω απο καταστημα να μου δειξουν τα βιντεο της καμερας για να αποδειξω για παραδειγμα οτι ο υπαλληλος με εκλεψε .χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελεια ; μπορουν απο κει μεσα να ανοιξουν τη συνομιλια ; αν κανει την αναφορα στο διευθυντη του ο φιλος μου ; Φιλε πραγματικά που έχεις μπλεξει;Μυνησεις κατά αγνωστων.Γιατροι με φακελάκια.Φιλος με ΓΑΔΑ.Για την αυστηρη γυναίκα άστο . Μια φυσιολογική ερώτηση δεν έχεις κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις