limplixos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, RedGL είπε Παιδιά αγόρασα μια TV εχτες από media, πλήρωσα με κάρτα(βλακεια μου) και δε μπορώ να δω εξέλιξη παραγγελίας. Προσπαθώ να επικοινωνήσω αλλά τίποτα. Αρχίζω κ ανησυχω. Στο Facebook group κράζουν όλοι. Έστειλα κ εκεί μήνυμα αλλά καμμια απάντηση μέχρι τώρα. Σκέφτομαι να την ακυρώσω από τη τράπεζα αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση. Το ίδιο με μένα σου συνέβη. Δεν φαίνεται πουθενά η παραγγελία σου σωστά; Αλλά τα χρήματα έχουν χρεωθεί κανονικά στην κάρτα σου; Θα προσπαθήσω να τους ξαναπάρω τώρα τηλέφωνο. Αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.. στην τηλεόραση είναι full διαφημίσεις media markt και στην πραγματικότητα σαν να έχουν κατεβάσει ρολλά......
RedGL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ακριβώς το ίδιο ναι. Η γραμμή όλο πέφτει στα media. Βασικά δε μπορώ να πιάσω καν. Ακόμα και στη Πειραιώς που πήρα για να ακυρώσω τη παραγγελία έχει μεγάλη αναμονή. 1
RedGL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Update: έπιασα γραμμή, μίλησα με υπάλληλο και μου πε ότι πάει μεταφορικη ειδική στις αποθήκες των φυσικων κατάστηματων γιατί είναι εντελώς άδειες οι αποθήκες του online καταστήματος στην Αθήνα, και τα στέλνουν από εκεί απλα υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στις αποστολές και θα την έχω έως τη Παρασκευή. 1
limplixos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, RedGL είπε Update: έπιασα γραμμή, μίλησα με υπάλληλο και μου πε ότι πάει μεταφορικη ειδική στις αποθήκες των φυσικων κατάστηματων γιατί είναι εντελώς άδειες οι αποθήκες του online καταστήματος στην Αθήνα, και τα στέλνουν από εκεί απλα υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στις αποστολές και θα την έχω έως τη Παρασκευή. Οκ.. η παραγγελία σου φαίνεται κάπου όμως; Έχεις αριθμό παραγγελίας;
makis855 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 λογικο ειναι να υπαρχει καθυστερηση σε ολα, ολοι εχουν πεσει στα ηλεκτρονικα καταστηματα
limplixos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, makis855 είπε λογικο ειναι να υπαρχει καθυστερηση σε ολα, ολοι εχουν πεσει στα ηλεκτρονικα καταστηματα Καθυστέρηση ναι, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι κάτι παραπάνω από καθυστέρηση... να σε χρεώνουν στη καρτά σου χρήματα και να μην έχεις παραγγελία ούτε να μπορείς να μάθεις πότε θα σου επιστραφούν τα χρήματα είναι σοβαρό.
RedGL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, limplixos είπε Οκ.. η παραγγελία σου φαίνεται κάπου όμως; Έχεις αριθμό παραγγελίας; Ναι εμφανίσθηκε στις παραγγελίες μου μέσα στο λογαριασμό μου στο media. Κάποιο κόλλημα θα χε φάει το site λογικά. 1
jimdem582 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Έκανα κι εγώ μια παραγγελία (που να μην έκανα) στις 22 του μηνός. Πλήρωσα με κατάθεση. Η παραγγελία λέει «σε αναμονή παραλαβής από προμηθευτή» παρόλο που το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Καταφερα έβγαλα γραμμή και με διαβεβαίωσαν ότι θα είχα την παραγγελία μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν ήρθε. Μετά ξαναμίλησα μου είπαν λογικά θα την έχω αυτή τη Δευτέρα. Δεν ήρθε. Χθες μου είπαν ότι βρίσκεται στην κούριερ και λογικά σήμερα θα παραλάβω. Μαντέψτε. Δεν ήρθε. Τηλεφώνησα ξανά σήμερα και απλά μου είπαν «δεν ξέρουμε που βρίσκεται δεν έχουμε κάποια ενημέρωση». Μιλάμε για ξεφτίλα.
agnostos13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Την πάτησα και εγώ με τους συγκεκριμένους... Έκανα παραγγελία στις 29/3 γιατί βρήκα κάτι που χρειαζόμουν άμεσα ως διαθέσιμο και τους πλήρωσα τραπεζικά για να προχωρήσει το θέμα πιο γρήγορα. Από τότε ούτε φωνη ούτε ακρόαση! Η παραγγελία στο site τους αναφέρει αναμονή παραλαβής από προμηθευτή για προιόν που ακόμα και τώρα εμφανίζεται ως διαθέσιμο! Στα τηλέφωνα 2 μέρες τους ψάχνω και είναι πεσμένες οι γραμμές, σε email δεν απαντάνε, ούτε και στο messenger που δίνουν ως εναλλακτική επικοινωνία... Το κλείσανε το μαγαζί; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από agnostos13
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 1:59 ΠΜ, agnostos13 είπε Την πάτησα και εγώ με τους συγκεκριμένους... Έκανα παραγγελία στις 29/3 γιατί βρήκα κάτι που χρειαζόμουν άμεσα ως διαθέσιμο και τους πλήρωσα τραπεζικά για να προχωρήσει το θέμα πιο γρήγορα. Από τότε ούτε φωνη ούτε ακρόαση! Η παραγγελία στο site τους αναφέρει αναμονή παραλαβής από προμηθευτή για προιόν που ακόμα και τώρα εμφανίζεται ως διαθέσιμο! Στα τηλέφωνα 2 μέρες τους ψάχνω και είναι πεσμένες οι γραμμές, σε email δεν απαντάνε, ούτε και στο messenger που δίνουν ως εναλλακτική επικοινωνία... Το κλείσανε το μαγαζί; Ετσι ακριβως και εγω ενω ελεγε αμεσα διαθεσιμο στο Skroutz εκανα την παραγγελια μετα την επομενη μερα ειχε εξαφανιστει το προιον. Εγω παλι καλα αφου δεν χρεωνει αντικαταβολη τα εβαλα ετσι και δεν πληρωσα και συστηνω αν δεν σας χρεωνει αντικαταβαλη και ειναι μικρο το ποσο να εχετε μετρητα σπιτι.
STELLIOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 να προσεχετε γιατι χρεωνουν και το τηλεφωνο και την αναμονη ( τουλαχιστον η wind ) περιπου 2 ευρω τα 5 λεπτα
hammerd Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 τελικα εμενα μου ηρθε, φυσικα και δεν ξαναπαραγγελνω απο αυτους... 1
Ribopaido Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Παίδες μόλις μ ήρθε μειλ από μίντια για μια τηλεόραση ότι ''πετάει για να έρθει στα χέρια σου'' Είναι χρεωμένη με πιστωτική σε δόσεις κανονικά. Ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι θα έρθει αύριο.
Tsino Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στις 15/4/2020 στις 3:19 ΜΜ, Ribopaido είπε Παίδες μόλις μ ήρθε μειλ από μίντια για μια τηλεόραση ότι ''πετάει για να έρθει στα χέρια σου'' Είναι χρεωμένη με πιστωτική σε δόσεις κανονικά. Ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι θα έρθει αύριο. Ήρθε τελικά ?
Ribopaido Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, Tsino είπε Ήρθε τελικά ? Ναι το πρωί ήρθε , όλα εντάξει ευτυχώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις