Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας παιδια αγαπητα μου. Κατεβαζω τα Windows 10 απο την Microsoft https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
επειδη θελω να κανω clear εγκατασταση στον υπολογιστη μου την εκδοση Professional αντι τα Windows 10 τα απλα ή τα Home Edition.
Αν πειραξω το αρχειο ή μαλλον αν δημιουργησω το αρχειο ei.cfg στον φακελο  sources τοτε θα μου εμφανιστει η εκδοση Pro καθως και ολες οι εκδοσεις διαθεσιμες ;
Πρεπει να γραψω αυτο τον κωδικα εδω:

[EditionID]
Professional
[Channel]
Retail

ή αυτον εδω:

[Channel]
Retail

https://www.askvg.com/fix-cant-select-windows-10-pro-edition-during-clean-installation/

Το δοκιμασε καποιος απο εσας ; Πετυχενει ή οχι ;
Σας ευχαριστω για τον λιγο χρονο σας για την επεξηγηση.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα δουλευει.
Οδηγιες για οσους ες επιθυμουν να κανουν το ιδιο με μενα ειναι απλο:
Αν θελετε να εχετε ολες τις εκδοσεις των Windows 10 σε ενα USB ή σε ενα DVD ROM τοτε θα πρεπει να δημιουργησετε ενα αρχειο μεσα στον φακελο sources  των Windows.
Ανοιγουμε το iso που κατεβασαμε με το προγραμμα poweriso η με το magiciso. Πηγαινουμε στον φακελο sources οπου βλεπουμε πως το αρχειο που ζηταμε δεν υπαρχει μεσα αρα το δημιουργουμαι εμεις οι ιδιοι για να εχουμε ολες τις εκδοσεις σε ενα dvd ή usb.

1197676132_.png.132fb186598da8c9625b85620c5dc552.png

Μετα ανοιγουμε το σημειωματαριο: οπου γραφουμε μεσα τον κωδικα

[EditionID]
[Channel]
Retail

250493215_.png.d21ce427a7e3c9b3179a2fa51f90a9c2.png

Αφου γραψαμε μεσα τον κωδικα το αποθηκευουμε ως ei.cfg στο αποθηκευση ως δεν βαζουμε txt αλλα ολα τα αρχεια και παταμε αποθηκευη.

Μετα ανοιγουμε το αρχειο iso με το poweriso η το magiciso ή οποιο προγραμμα θελουμε παμε στον φακελο sources  και ριχνουμε μεσα το αρχειο ei.cfg

605873620_3.PNG.ad89c8242818c7dcf50fae40b39ff42c.PNG

Τελος το αποθηκευουμε ξανα.
Το γραφουμε σε ενα usb η dvd ή ακομα καλυτερα το δοκιμαζουμε μεσω του virtualbox για να δουμε οτι οντως δουλευει.

300803822_VirtualBox_Windows10_24_03_2020_18_13_31.png.644a3893a23af965d9bf7e6cb349395d.png

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.

Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης. 😛  Δε χρειάζεται τίποτα απ' όλα αυτά, αυτό το σύστημα έπιανε μόνο στα 7άρια και στα vista. Τα 10άρια σου βγάζουν έτσι κι αλλιώς όλες τις εκδόσεις ΕΚΤΟΣ από την περίπτωση που βάλεις κάποιο κλειδί στην αρχή της εγκατάστασης (οπότε στήνει αυτόματα την ανάλογη έκδοση) ή όταν κάνεις update. Έχω κάνει 10άδες εγκαταστάσεις w10 από τα official iso (σχεδόν σε όλες τις versions) και σε όλες μου έβγαζε επιλογή έκδοσης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης. 😛  Δε χρειάζεται τίποτα απ' όλα αυτά, αυτό το σύστημα έπιανε μόνο στα 7άρια και στα vista. Τα 10άρια σου βγάζουν έτσι κι αλλιώς όλες τις εκδόσεις ΕΚΤΟΣ από την περίπτωση που βάλεις κάποιο κλειδί στην αρχή της εγκατάστασης (οπότε στήνει αυτόματα την ανάλογη έκδοση) ή όταν κάνεις update. Έχω κάνει 10άδες εγκαταστάσεις w10 από τα official iso (σχεδόν σε όλες τις versions) και σε όλες μου έβγαζε επιλογή έκδοσης.

Χμμμ μαλιστα δεν το ηξερα οτι αυτο το συστημα ηταν παλιο και τωρα η Microsoft μας δινει ολες τις εκδοσεις μαζευμενες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...