Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έκανα αίτημα φορητότητας σήμερα για να πάω από wind σε cosmote. Εντελώς "τυχαία" το ίντερνετ και το τηλέφωνο κόπηκαν κάτι το οποίο δε γίνεται στο αίτημα φορητότητας. Τους πήραμε τηλέφωνο να δούμε και μας λένε τεχνική βλάβη και ότι θα τη φτιάξουν και ότι δεν χάνουμε το ίντερνετ και το τηλέφωνο για όσο το αίτημα κρατάει. Στο καπάκι έρχεται μήνυμα ότι δε μπορούν να φτιάξουν τη τεχνική βλάβη επειδή κάναμε αίτημα να πάμε σε άλλο πάροχο...... οπότε με αφήσαν χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο για 12-14 μέρες ενώ έξω γίνεται χαμός με τον ιό. Επίσης δε ξέρω αν έχουν κάνει καμία φραγή και δε μπορώ να πάω στον ΟΤΕ, αυτό προφανώς θα ήταν έγκλημα.

Αυτή δεν είναι η μόνη αρνητική εμπειρία μου με τη Wind. Μας στείλανε λογαριασμό 200Ε ο οποίος ήταν αδικαιολόγητα αυξημένος και μετά από παράπονα τον ρίξανε στα 100Ε ωστόσο εγώ είχα ήδη πληρώσει το 200αρι. Είμαι 8 χρόνια πελάτης στη Wind και όλοι οι λογαριασμοί μου είναι πληρωμένοι, δεν έχουμε χρέη στη Wind.

Αυτό που έγινε με το αίτημα ήταν πέρα για πέρα μαφιόζικο, δε περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Ελπίζω ν αμην έχει πέσει στα ίδια επίπεδα και ο οτε.

Δημοσ.

Όλες οι εταιρίες κινητής είναι καρτέλ και συμπεριφερονται όπως γουστάρουν. 

Απλά μερικές φορές (όπως εδώ) το παρακάνουν λίγο. 

 

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω γεγονότα να τα περιγράψεις σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Άμεσα.

Επίσης η μετάβαση στον ΟΤΕ δεν παίρνει 14 μέρες. Πλέον γίνεται σε διάστημα εβδομάδας εύκολα.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικα η εταιρεια ειναι απαραδεκτη. Να αναφερω κι εγω ενα περιστατικο, "υπογραφει" τηλεφωνικα συμβολαιο με παροχη νεας συσκευης. Η παραδοση απο το κουριερ και η υπογραφη του συμβολαιου γινεται σε διευθυνση οπου το μονο που υπαρχει, με αναλογη σημανση στην εισοδο, ειναι μια ψυχιατρικη δομη του νοσοκομειου Ευαγγελισμος. Το παγιο πληρωνεται οσο ο ασθενης εχει την οικονομικη δυνατοτητα, εφοσον ομως υπηρξε υποτροπη του, η πληρωμες επαψαν. Η Wind, ξεκινα τις οχλησεις για εξοφληση των οφειλων, και στον εκπροσωπο εξηγειται ολη η κατασταση. 

Μεχρι εδω, καλως, δηλαδη η εταιρεια (αν εξαιρεσουμε το κουριερ και τον μη ελεγχο της διευθυνσης) λειτουργει σε λογικο πλαισιο.

Τελικα ομως η Wind αναθεται την εισπραξη σε δικηγορικη εταιρεια, αφου εχει η ιδια μεχρι τοτε συνεχισει να ενοχλει τον ασθενη, κατι το οποιο συνεχιζει το δικηγορικο, διαταρασσοντας την προφανως ευθραυστη ψυχικη υγεια του ασθενους. 

Πλεον η οικογενεια του ασθενους, οχι απλα αγνοει τις οχλησεις οπως εκανε μεχρι τωρα, αλλα σκεφτεται να κινηθει νομικα εναντιον της εταιρειας, με αρωγο το νοσοκομειο Ευαγγελισμος, το οποιο αποτελει και νομικα κηδεμονα του ασθενους οσο αυτος παραμενει στην εν λογω δομη.

Οταν αυτο γνωστοποιηθηκε στο δικηγορικο, προφανως επαψε καθε οχληση και μαλιστα εγινε προσπαθεια το θεμα απλα να ξεχαστει. 

Οποτε ναι, οχι απλα μαφια...

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...