Προς το περιεχόμενο

Opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας έχω ένα θέμα με το Youtube στο Opera για κάποιο λόγο άλλαξε η εμφάνιση του  και φαίνεται σαν αν είναι από κινητό τεράστια εικονίδια , δεν βρίσκω από που να το αλλάξω 

Στιγμιότυπο 2020-03-24, 3.04.01 μμ.jpg

Στιγμιότυπο 2020-03-24, 3.04.40 μμ.jpg

Δημοσ.
5 hours ago, Mene said:

Δεν ξέρω από macos, αλλά φαίνεται σαν απλά να έχεις κάνει πολύ zoom.

Εγώ δεν ξέρω από Opera αλλά αυτή η μπάρα αριστερά με τα close/min/max κάθετα; Σαν να είναι σε άλλο mode.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ena_seskoulo είπε

γεια σας έχω ένα θέμα με το Youtube στο Opera για κάποιο λόγο άλλαξε η εμφάνιση του  και φαίνεται σαν αν είναι από κινητό τεράστια εικονίδια , δεν βρίσκω από που να το αλλάξω 

Στιγμιότυπο 2020-03-24, 3.04.01 μμ.jpg

Στιγμιότυπο 2020-03-24, 3.04.40 μμ.jpg

CMD + (-) minus

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Εγώ δεν ξέρω από Opera αλλά αυτή η μπάρα αριστερά με τα close/min/max κάθετα; Σαν να είναι σε άλλο mode.

Τελικά δεν είναι θέμα browser/λειτουργικού, το youtube το κάνει σε όλους τους browsers αν κάνεις πολύ zoom.

Δημοσ.

Δουλευω opera. Oποτε ναι ειναι το ζουμ. Δοκιμασε να πατησεις το [ctrl] , κρατο πατημενο και ζουμαρε - ξεζουμαρε με την ροδελα του mouse.

Δημοσ.
11 hours ago, Mene said:

Τελικά δεν είναι θέμα browser/λειτουργικού, το youtube το κάνει σε όλους τους browsers αν κάνεις πολύ zoom.

Άρα, με ctrl+0 θα πρέπει να πάει στο 100% και να στρώσει. (πράγμα που μάλλον θα έχει ήδη κάνει ο ts αλλά δεν μπήκε στον κόπο να γράψει).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...