ena_seskoulo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 γεια σας έχω ένα θέμα με το Youtube στο Opera για κάποιο λόγο άλλαξε η εμφάνιση του και φαίνεται σαν αν είναι από κινητό τεράστια εικονίδια , δεν βρίσκω από που να το αλλάξω
Mene Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω από macos, αλλά φαίνεται σαν απλά να έχεις κάνει πολύ zoom.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 5 hours ago, Mene said: Δεν ξέρω από macos, αλλά φαίνεται σαν απλά να έχεις κάνει πολύ zoom. Εγώ δεν ξέρω από Opera αλλά αυτή η μπάρα αριστερά με τα close/min/max κάθετα; Σαν να είναι σε άλλο mode.
roughtoof Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, ena_seskoulo είπε γεια σας έχω ένα θέμα με το Youtube στο Opera για κάποιο λόγο άλλαξε η εμφάνιση του και φαίνεται σαν αν είναι από κινητό τεράστια εικονίδια , δεν βρίσκω από που να το αλλάξω CMD + (-) minus
Mene Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εγώ δεν ξέρω από Opera αλλά αυτή η μπάρα αριστερά με τα close/min/max κάθετα; Σαν να είναι σε άλλο mode. Τελικά δεν είναι θέμα browser/λειτουργικού, το youtube το κάνει σε όλους τους browsers αν κάνεις πολύ zoom.
ifaist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δουλευω opera. Oποτε ναι ειναι το ζουμ. Δοκιμασε να πατησεις το [ctrl] , κρατο πατημενο και ζουμαρε - ξεζουμαρε με την ροδελα του mouse.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 11 hours ago, Mene said: Τελικά δεν είναι θέμα browser/λειτουργικού, το youtube το κάνει σε όλους τους browsers αν κάνεις πολύ zoom. Άρα, με ctrl+0 θα πρέπει να πάει στο 100% και να στρώσει. (πράγμα που μάλλον θα έχει ήδη κάνει ο ts αλλά δεν μπήκε στον κόπο να γράψει). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα