theblacktownmate Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπερα τσακαλια πριν μια βδομαδα φορουσα τα win10 64 μολις ειχα βαλει +4γβ ραμ μου αναγνωριζε τα 3.98 λυθηκε το θεμα μου το ξαναπαρουσιασε παλι (δεν αποθυκευε ρυθμισεις στο msconfig και με τα 7ρια παλι τα ιδια Καμια βοηθεια μαγκες,,,,,,,,,,,,
Alex-V Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπερα. Τι εννοεις δεν αποθηκευει ρυθμισεις στο msconfig? Τι ρυθμισεις ακριβως? Τωρα ποσα gb σου αναγνωριζει το λειτουργικο? Ποσα gb εχεις συνολικα στο συστημα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Τι εννοεις δεν αποθηκευει ρυθμισεις στο msconfig? Τι ρυθμισεις ακριβως? Μαλλον εννοει -αν οχι σιγουρα- κατι τετοιο: S.O.S.: για το maximum memory αυτες οι ρυθμισεις εκει θελουν παντοτε προσοχη!
Alex-V Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Μαλλον εννοει -αν οχι σιγουρα- κατι τετοιο: S.O.S.: για το maximum memory αυτες οι ρυθμισεις εκει θελουν παντοτε προσοχη! Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου
theblacktownmate Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 απτα 8gb 8192 διαβαζει τα 3.98 ενω βαζω 8192 και κανει ρεσταρτ παλι τα ιδια κανονικα τις διαβαζει στο bios την ram θεμα με το config ειναι και παλια τοχα παθει αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα Λοιπον ακομα 1 φορα καθαρα ( δοκιμασα παλι εβαλα 8192 εκανα ρεσταρτ παλι 3.98 διαβαζει ειπαμε εχω 64μπιτ ενσωματομενα γραφικα κλειστα ( Εχω κολησει και σε SINGLE CHANNEL memory! ενω δουλευαν DUAL) πραγματικα δεν ξερω τι τρεχει........
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, theblacktownmate είπε απτα 8gb 8192 διαβαζει τα 3.98 ενω βαζω 8192 και κανει ρεσταρτ παλι τα ιδια κανονικα τις διαβαζει στο bios την ram θεμα με το config ειναι και παλια τοχα παθει αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα Λοιπον ακομα 1 φορα καθαρα ( δοκιμασα παλι εβαλα 8192 εκανα ρεσταρτ παλι 3.98 διαβαζει ειπαμε εχω 64μπιτ ενσωματομενα γραφικα κλειστα ( Εχω κολησει και σε SINGLE CHANNEL memory! ενω δουλευαν DUAL) πραγματικα δεν ξερω τι τρεχει........ Αλλαγή θέσεων στις μνήμες;
duffyduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωσε τεχνικες λεπτομερειες του υπολογιστη σου: επεξεργαστη, μητρικη, μνημες κλπ. Επισης ποιες ακριβως μνημες εχεις? Φανταζομαι δεν ειναι ιδιες. Εχεις 2 διαφορετικα κιτ? Αν τα ram slots εχουν διαφορετικο χρωμα ανα ζευγη, π.χ. 2 μπλε και 2 μαυρα, βαλε το ενα κιτ στα μπλε και το αλλο στα μαυρα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από duffyduck
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) BIOS update της μητρικής, επίσης δοκίμασε αλλαγή slot στις μνήμες και σιγουρέψου ότι έχουν κουμπώσει καλά και οι 2. Κανονικά η διαδικασία είναι Plug & Play, δεν απαιτεί κάποια επιπλέον ρύθμιση. Η μνήμη φαντάζομαι είναι συμβατή με τη μητρική σου; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από vdanasto
theblacktownmate Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ολα οκ κατι τετοιο με τις μνημες επαιζε ειμαι ΝΤΟΥΑΛ απλα τωρα με κλεβει 500ΜΒ δηλ 7.50γιγα εχω νταξ θα το κανω κιαυτο επισης πηγα τον amd fx6300 απτα 3.5 4.6ghz Επισης οι μνημες και η μητρικη αυτα ειναι σας φχαριστω https://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS FX/index.gr.asp 2 ιδιες μνημες εχω https://www.e-shop.gr/ram-mushkin-991769-4gb-ddr3-pc3-10666-1333mhz-essentials-series-p-PER.553419 https://www.youtube.com/channel/UCzKIRmIjfemQ6NLxQFAnH3A?view_as=subscriber καντε και μια ΕΓΓΡΑΦΗ εδω
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μήπως έχεις on-board κάρτα γραφικών; Αυτό θα δικαιολογούσε την απώλεια των 512ΜΒ της RAM.
theblacktownmate Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 οχι αδερφια ολα καλα ειναι τωρα καποιο θεμα με τα ΣΛΟΤΣ γιατι ειχα βγαλει την μια μνημη για να βγαλω σκληρο και μετα την ξαναβαλα κανονικα στα 8/8 εχω ολα καλα σε ΝΤΟΥΑΛ ειμαι Αυτο κατω απτα σχολια που λεει τα specs TOY pc πως τα βαζεις? επισης αισθανομαι οτι το ΧΙΤΣΙΝΚ της μητρικης ειναι καπως θερμο ολη την ωρα σε σημειο που δεν ακουμπιεται στο προγραματακι της μητρικης λεει 32βαθμους αλλα δε νομιζω να δοκιμασω ναλαξω παστα?? εχω μια arctic silver 5 την οποια εστειλε το παιδι που πηρα την Υδροψυξη και εβαλα στον επεξεργαστη και λιγο στην καρτα γραφκων
50EuroUser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4.6 GHz FX 6300 με την N68C-GS FX με 3-Phase VRM και κάθε φάση να έχει mosfets D472/452 ... πρέπει να τρως γερό throllting και δεν την βλέπω να αντέχει. Δοκίμασες κανά τεστ και είναι σταθερή η CPU στα 4.6GHz ή κόβει και ρίχνει ρολόγια μην πάρει φωτιά ; Άμα σου χάνει το Slot και δείχνει πιο λίγη μνήμη παίζει να τρώει σφαλιάρα το CPU-NB απο το overclocking. Αυτή η σειρά N68 μιας και έχω μια είναι για 95W TDP και το VRM τους είναι τουλάχιστον αστείο, θα την πάρεις στα χέρια. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από 50EuroUser
theblacktownmate Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 ειναι ακριβως σταθεροτατη αλλα δεν αντεχει και το ξερω τωρα που την εχω στα 4.2 με 1.320voltage cpu παει πολυ καλα αλλα σημερα παλι single channel μου πηγεε Στα 4.6ghz ειχα φαει Bsod στα 8λεπτα επισης εχω και μια πατατα 15ΕΥΡΩ τροφοδοτικοοο αππο δω απο insomniaa χαχα οτι ναναι Να δοκιμασω ναλαξω παστα στην μητρικη? arctic silver 5 εχω Την υπογραφη κατω απτα σχολια πως την βαζουμαι που λεει τα specs απτα pc Ενταξει σε DUAL ειναι παλι οι μνημες εβγαλα το secur virtual machine να δω αν υπαρξει διαφορα στα fps Εχω ιντερνετ 24ρι Κατεβαζω με 1.7mbps μεγιστη αλλα αναιβοκατεβενει μονο εγω ειμαι στο ιντερνετ το ρουτερ ειναι TP LINK td w8951nd τι να κανω να ειναι πιο γρηγορο σε φωρτοσεις σελιδων και ΛΗΨΗΣ απο Ms 60 εποιανα στο Fortinte οπου τεσταρα και εποιανα medium-high 90-140fps τωρα θα δοκιμασω στα 4.2ghz fps ( σκετα HIGH Εποιανα 62-78) επισης δεν δουλευει το wi fi κανεις δεν μπορει να συνδεθει (σαν να πατας λαθος κωδικο) Επισης δεν μπορω να κανω apply στα 3D settings TOY Nvidia control panel Acces denied failed to apply selected settings to your system Λοιπον θελω βοηθεια σε 1 πραμα μονον Πως θα βαλω 1GBps κανονικα 10-100-1000 ειναι η καρτα της μητρικης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα