geoledimi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα macbook pro refubrished από mgmanager ή electroholic. έχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει τίποτα για το θέμα?Είναι έμπειστα ή να το αποφύγω? Ευχαριστώ!
bromiaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Θα δώσεις 650-700 ευρώ για ένα refubrished λάπτοπ ;;;
geoledimi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Σκεφτομουν το μοντέλο του 15 κοστίζει στα 800. Μήπως έχεις σχετική εμπειρία ή απλά πιστεύεις δεν αξίζει? Γιατί δίνεται και η δυνατότητα των δόσεων. Σε ευχαριστώ
pcmasteralex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δεν νομίζω οτι αξίζουν τοσα πολλα χρήματα για ενα παλιο, refurbished laptop. Μονο αν ειναι απαραίτητο να ειναι Apple (και παλι βέβαια η τιμη ειναι υψηλή), αλλιως παίρνεις γρηγορότερο και σύγχρονο με ισως και λιγότερα χρήματα.
geoledimi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω εμπειρία με macbook έχω ένα μοντέλο του 2010 και πάει μια χάρα για καθημερινή χρήση αλλά προφανώς δεν καλύπτει πλέον πολλά απο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ λόγω χαμηλών χαρακτηριστικών (autocad το πιο βαρύ), αλλά και πάλι πάει πιο γρήγορα από ένα DELL του 2016 και έλεγα να πάρω πάλι macbook γιατί στα άλλα θεωρώ θα πάνε πεταμένα τα λεφτά. Ειδάλως σκεφτόμουν το microsoft surface laptop 2 για το ποίο έχω ακούσει ανάλογα σχόλια με τα Macbook λόγω της Microsoft.
KonstantineSt Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Στις 24/3/2020 στις 1:24 ΜΜ, geoledimi είπε καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα macbook pro refubrished από mgmanager ή electroholic. έχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει τίποτα για το θέμα?Είναι έμπειστα ή να το αποφύγω? Ευχαριστώ! εγω πηρα τωρα ενα του 2010 γιατι δεν επαιζε πολυ λαλα , απο το electroholic , ( δε θα σου πω οτι ειχα καλη εμπειρια γιατι εκανε ενα μηνα να ερθει αλλα πες οτι ειναι λογω της καταστασης και δε θελω να σταθεις σε αυτο ) , αν σκεφτεσαι με δοσεις εγω ρωτησα και μου ειπαν πως δεν ειναι ατοκες αλλά αν εχεις καποιον γνωστο ελ. επαγγελματια , μπορεις να το παρεις με τιμολογιο και να γινει αφαιρεση του φπα αμεσα και να εχεις σημαντικη εκπτωση απο την αρχικη τιμη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα