takos03 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να αναβαθμίσω το συγκεκριμένο pc για επεξεργασία video κυρίως, ίσως και λίγο gaming. Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών και μνήμη Ram, να βάλω άλλα 8bg ή 16gb; Έχετε κάποια άλλη ιδέα που μου διαφεύγει; Budget 150-200€ περίπου. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από takos03
LoneSako Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 16gb ram θέλεις σίγουρα για προγράμματα όπως after effects,premier,Vegas,photoshop κλπ γιατί θα σου τρωνε τουλάχιστον 7gb όποτε δεν θα έχεις καθόλου δυνατότητες τωρα στα 150€ για κάρτα γραφικών θα κοιταγα σε μεταχειρισμένα μπας και πετύχω κάποιο καλό deal,αλλιώς θα πήγαινα σε gtx 1650super επειδή είναι gddr6 έχει τρελές δυνατότητες,κοιτά μερικά benchmark να πάρεις ιδέα,για budget build αυτό θα διάλεγα εγώ
adtakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 24/3/2020 στις 1:19 ΜΜ, takos03 είπε Καλησπέρα, θέλω να αναβαθμίσω το συγκεκριμένο pc για επεξεργασία video κυρίως, ίσως και λίγο gaming. Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών και μνήμη Ram, να βάλω άλλα 8bg ή 16gb; Έχετε κάποια άλλη ιδέα που μου διαφεύγει; Budget 150-200€ περίπου. Ευχαριστώ! Μαζεύεις παραπάνω χρήματα πουλάς αυτό που έχεις παίρνεις νέο με πολυπύρηνο 8+CORE , 32GB DDR4 , NVME και νέα κάρτα.
takos03 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, adtakhs είπε Μαζεύεις παραπάνω χρήματα πουλάς αυτό που έχεις παίρνεις νέο με πολυπύρηνο 8+CORE , 32GB DDR4 , NVME και νέα κάρτα. Ευχαριστώ, μπορείς να μου προτείνεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο με συγκεκριμένα πράγματα; Ο δικός μου πόσο πωλείται περίπου; 19 ώρες πριν, LoneSako είπε 16gb ram θέλεις σίγουρα για προγράμματα όπως after effects,premier,Vegas,photoshop κλπ γιατί θα σου τρωνε τουλάχιστον 7gb όποτε δεν θα έχεις καθόλου δυνατότητες τωρα στα 150€ για κάρτα γραφικών θα κοιταγα σε μεταχειρισμένα μπας και πετύχω κάποιο καλό deal,αλλιώς θα πήγαινα σε gtx 1650super επειδή είναι gddr6 έχει τρελές δυνατότητες,κοιτά μερικά benchmark να πάρεις ιδέα,για budget build αυτό θα διάλεγα εγώ Ευχαριστώ! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από takos03
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα