Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να αναβαθμίσω το συγκεκριμένο pc για επεξεργασία video κυρίως, ίσως και λίγο gaming. Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών και μνήμη Ram, να βάλω άλλα 8bg ή 16gb; Έχετε κάποια άλλη ιδέα που μου διαφεύγει;  Budget 150-200€ περίπου.

Ευχαριστώ!

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από takos03
Δημοσ.

16gb ram θέλεις σίγουρα για προγράμματα όπως after effects,premier,Vegas,photoshop κλπ γιατί θα σου τρωνε τουλάχιστον 7gb όποτε δεν θα έχεις καθόλου δυνατότητες 

τωρα στα 150€ για κάρτα γραφικών θα κοιταγα σε μεταχειρισμένα μπας και πετύχω κάποιο καλό deal,αλλιώς θα πήγαινα σε gtx 1650super 

επειδή είναι gddr6 έχει τρελές δυνατότητες,κοιτά μερικά benchmark να πάρεις ιδέα,για budget build αυτό θα διάλεγα εγώ 

Δημοσ.
Στις 24/3/2020 στις 1:19 ΜΜ, takos03 είπε

Καλησπέρα, θέλω να αναβαθμίσω το συγκεκριμένο pc για επεξεργασία video κυρίως, ίσως και λίγο gaming. Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών και μνήμη Ram, να βάλω άλλα 8bg ή 16gb; Έχετε κάποια άλλη ιδέα που μου διαφεύγει;  Budget 150-200€ περίπου.

Ευχαριστώ!

Χωρίς τίτλο.jpg

Μαζεύεις παραπάνω χρήματα

πουλάς αυτό που έχεις

παίρνεις νέο με πολυπύρηνο 8+CORE , 32GB DDR4 , NVME και νέα κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, adtakhs είπε

Μαζεύεις παραπάνω χρήματα

πουλάς αυτό που έχεις

παίρνεις νέο με πολυπύρηνο 8+CORE , 32GB DDR4 , NVME και νέα κάρτα.

Ευχαριστώ, μπορείς να μου προτείνεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο με συγκεκριμένα πράγματα; 

Ο δικός μου πόσο πωλείται περίπου; 

19 ώρες πριν, LoneSako είπε

16gb ram θέλεις σίγουρα για προγράμματα όπως after effects,premier,Vegas,photoshop κλπ γιατί θα σου τρωνε τουλάχιστον 7gb όποτε δεν θα έχεις καθόλου δυνατότητες 

τωρα στα 150€ για κάρτα γραφικών θα κοιταγα σε μεταχειρισμένα μπας και πετύχω κάποιο καλό deal,αλλιώς θα πήγαινα σε gtx 1650super 

επειδή είναι gddr6 έχει τρελές δυνατότητες,κοιτά μερικά benchmark να πάρεις ιδέα,για budget build αυτό θα διάλεγα εγώ 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από takos03

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...