Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Το συστημά μου είναι:

CPU INTEL CORE I3-9100F 3.60GHZ LGA1151

MOTHERBOARD  ASROCK H310CM-DVS RETAIL

RAM CORSAIR VENGEANCE RGB PRO WHITE 16GB (2X8GB) DDR4 2666MHZ DUAL KIT

VGA SAPPHIRE PULSE RADEON RX580 8GB GDDR5

HARD DISK  SSD SAMSUNG 860 EVO SERIES 500GB

PSU  650W

Τι μου προτείνετε για αναβάθμιση υπολογιστή?  Κάρτα γραφικών VGA SAPPHIRE PULSE RX5700 8G GDDR6    ή     CPU INTEL CORE I5-9600KF 3.70GHZ LGA1151

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 

Επεξ/σία από Johny_X21
Δημοσ.

Δέν γράφεις την χρήση που κάνεις... Παιχνίδια ??

εαν ναι , και παίζεις τα τελευταία με full γραφικά θέλεις οπωσδήποτε κάρτα γραφικών...

Μέχρι πόσα λεφτά θές να διαθέσεις ??

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών !

Ο επεξεργαστής αντέχει αρκετά ακόμη , η κάρτα είναι αδύναμη για τα τελευταία παιχνίδια με full extra γραφικα. 

Εαν κάνεις αρκετές  παραχωρήσεις στην ποιότητα, τότε αρκεί και αυτή που έχεις...

Οθόνη ποια έχεις ?

Και γιατί θές αναβάθμιση ?? εχεις χαμηλά frames ?? Πές μας τι παιχνιδια προσπαθείς να παίξεις και σε τι ρυθμίσεις..

με το τσιγκέλι 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδόν όλα παίζουν με 60 fps Ultra settings! Απλα θέλω παραπάνω fps!! Με έχουν επηρεάσει τα βιντεάκια στο youtube με διπλάσια fps!! 😅

Η οθόνη είναι μοντέλο του 2009 μια LG 22 slim flatron 60Hz Πολύ καλή για τότε... τώρα μάλλον όχι απ ότι βλέπω έχουν βγει οθόνες με 140Hz

Τα games που παίζω είναι GTA 5 , Far Cry Primal , Far Cry 4 , Far Cry 5 , Resident Evil 2 remake και Resident Evil 3 Remake , α ξέχασα Doom Eternal και CSGO με 100fps και...

Επεξ/σία από Johny_X21
  • Sad 1
Δημοσ.

Ας πούμε ότι θα πάρεις ένα καλό monitor στα 120, 140Hz. Μετά θέλεις λοιπόν ένα μηχάνημα που να βγάζει 120,140 fps σε full γραφικά στο Doom eternal. Αν αυτό σκοπεύεις να κάνεις, τότε το monitor θα είναι το μικρότερο από τα έξοδά σου. Φυσικά, μιλάμε πάντα για ανάλυση 1920x1080.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα φίλε μου θα πάρω μαζί με την οθόνη και την RX 5700 XT!! Θα τα πιάσω λογικά τα FPS αυτά! 💣

Επεξ/σία από Johny_X21
Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 10:31 ΠΜ, Johny_X21 είπε

Άρα φίλε μου θα πάρω μαζί με την οθόνη και την RX 5700 XT!! Θα τα πιάσω λογικά τα FPS αυτά! 💣

Εξαρτάται και από το παιχνίδι. Δεν έχω πρόχειρα νούμερα, αλλά στα 1920x1080 που είναι το monitor που κοιτάς, ίσως σε κάποια να τα πιάνεις. Αλλά 120fps είναι πολλά!..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...