panos-PARTS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Αγόρασα ένα lenovo 330s και μου πετάει μπλε οθόνη συνέχεια memory management. Εκανα ένα ram test και βρήκε πρόβλημα στην ραμ. επικοινωνησα με την lenovo 25/2 Και μ είπαν θα με ενημερώσουν ποτέ θα έρθει ανταλλακτικό για να γίνει η επισκευή.εχουν περάσει σχεσον 30 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει τπτ.στο site τους γράφει ότι η νόμιμη διάρκεια επισκευής είναι 30 μερες.Ειχε κανείς παρόμοιο θέμα και έχει τπτ κατευθυντήριες πως να μπορέσω να κινηθώ; Γτ το λαπτοπ πλέον είναι πολύ χρήσιμο για την δουλειά μου Αλλά κάθε λίγο crashάρει και δεν μπορώ να δουλέψω.
LaMereda Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το laptop έχει πάει στο service ή το κρατάς ακόμα σπίτι;
Dr.Tesla Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δοκίμασε να κατευθειαν την CPI στον ταυρο-μοσχατο. Θα σου πουν ακριβως τι ισχύει γιατι εχεις πεσει σε περιεργο διαστημα
panos-PARTS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ακόμα το έχω δεν έχουν έρθει να το πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα