Προς το περιεχόμενο

router Vodafone 300s

padelisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, έχω Vodafone 50 vdsl και το ρουτερακι Vodafone 300s, ενώ οι μετρήσεις μου είναι κομπλέ,στο  online gaming έχω θέματα που με το προηγούμενο ρόυτερ ήμουν κομπλέ,και λίγο που το έψαξα το συγκεκριμένο ρόυτερ έχει κάποια θέματα, ξέρει κανείς να μου πει  αν γίνεται να βάλω το zte zxhn h267n που είχα πριν; το username και το password για το προφίλ της γραμμής πως θα το βρω; στο καινούργιο ρόυτερ μόνο το username φαίνεται, το password είναι με τελίτσες

Επεξ/σία από padelisv
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει λογισμικό cyta, μιλα μαζί τους για να στείλουν την αναβάθμιση της Vodafone στο ρούτερ, όπως κάνουν στις μαζικές μεταφορές πελατών.

Τελικά μου δώσανε τους κωδικούς της γραμμής,έβαλα το παλιό, λειτουργεί το ίντερνετ αλλά το τηλέφωνο λέει unregistered, από τι θυμάμαι voip είναι το ρόυτερ δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό 

Αυτή είναι η αιτία:

14 ώρες πριν, panos- είπε

Έχει λογισμικό cyta, μιλα μαζί τους για να στείλουν την αναβάθμιση της Vodafone στο ρούτερ, όπως κάνουν στις μαζικές μεταφορές πελατών.

Το ρούτερ που έχεις τώρα είναι "προγραμματισμένο" για να παίζει μόνο με τα συστήματα της Cyta. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...