stratospr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Διαθέσιμο δωρεάν από την Πέμπτη 26/3 έως τη Δευτέρα 30/3: https:// 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μια χαρά Ελπίζω μέχρι να κατέβει να προλάβω να παίξω 1-2 ώρες 😋
greengr21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Νεα μοδα να μπαινουν τα free weekend?xbox live εχει free weekend τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια,πρεπει καθε εβδομαδα να βαζουμε στις προσφορες ουσιαστικα trial demos? @matrixxx για δες το 2
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, greengr21 είπε Νεα μοδα να μπαινουν τα free weekend?xbox live εχει free weekend τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια,πρεπει καθε εβδομαδα να βαζουμε στις προσφορες ουσιαστικα trial demos? @matrixxx για δες το όχι μόνο o @matrixxx να το δούμε λίγο όλοι μας αν αυτή η αηδία θεωρείται προσφορά. Αν έχει αξία η άποψη μου θα έλεγα να μην μπαίνουν καν 3
andreasece Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, greengr21 είπε Νεα μοδα να μπαινουν τα free weekend?xbox live εχει free weekend τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια,πρεπει καθε εβδομαδα να βαζουμε στις προσφορες ουσιαστικα trial demos? @matrixxx για δες το Τα 2 τελευταία χρόνια δεν ήμασταν σε καραντίνα όμως, οπότε θεωρώ πως θα μπορούσαν να ανεβαίνουν εδώ για αυτό το διάστημα τέτοιου είδους προσφορές. Εγώ πάντως επωφελούμαι από αυτές και δεν θα τις έβλεπα διαφορετικά. 1
katsikoula Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα topic με τίτλο "δωρεάν παιχνίδια ΠΣΚ" όπου θα γίνονται post κάθε εβδομάδα για τα εκάστοτε "trial period demos" 🙂 2
saxos55 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Και βασικά να δούμε λίγο και τη φάση το postάρω πρώτος για να πάρω τα likes, κάνα τρίμηνο πριν. Μέχρι να ανοίξει η προσφορά την έχεις ξεχάσει. Λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί το download νομίζω είναι καλύτερα. 4
vaggos88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, saxos55 είπε Και βασικά να δούμε λίγο και τη φάση το postάρω πρώτος για να πάρω τα likes, κάνα τρίμηνο πριν. Μέχρι να ανοίξει η προσφορά την έχεις ξεχάσει. Λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί το download νομίζω είναι καλύτερα. Στις 18:00 θα ποσταρο πρώτος για τις επόμενης εβδομάδας free games από το επικ στορ. το καπαρωσα μη δω κανενα σας να κανει ποστ
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, andreasece είπε Τα 2 τελευταία χρόνια δεν ήμασταν σε καραντίνα όμως, οπότε θεωρώ πως θα μπορούσαν να ανεβαίνουν εδώ για αυτό το διάστημα τέτοιου είδους προσφορές. Εγώ πάντως επωφελούμαι από αυτές και δεν θα τις έβλεπα διαφορετικά. 17 λεπτά πριν, saxos55 είπε Και βασικά να δούμε λίγο και τη φάση το postάρω πρώτος για να πάρω τα likes, κάνα τρίμηνο πριν. Μέχρι να ανοίξει η προσφορά την έχεις ξεχάσει. Λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί το download νομίζω είναι καλύτερα. Πολυ σωστα και τα 2. Να ανοιγουν θεματα, ΑΛΛΑ μονο οταν ειναι ενεργα, οχι πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις