Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεα μοδα να μπαινουν τα free weekend?xbox live εχει free weekend τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια,πρεπει καθε εβδομαδα να βαζουμε στις προσφορες ουσιαστικα trial demos? @matrixxx για δες το

• Thanks 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Νεα μοδα να μπαινουν τα free weekend?xbox live εχει free weekend τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια,πρεπει καθε εβδομαδα να βαζουμε στις προσφορες ουσιαστικα trial demos? @matrixxx για δες το

όχι μόνο o @matrixxx να το δούμε λίγο όλοι μας αν αυτή η αηδία θεωρείται προσφορά. Αν έχει αξία η άποψη μου θα έλεγα να μην μπαίνουν καν 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Τα 2 τελευταία χρόνια δεν ήμασταν σε καραντίνα όμως, οπότε θεωρώ πως θα μπορούσαν να ανεβαίνουν εδώ για αυτό το διάστημα τέτοιου είδους προσφορές. Εγώ πάντως επωφελούμαι από αυτές και δεν θα τις έβλεπα διαφορετικά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα topic με τίτλο "δωρεάν παιχνίδια ΠΣΚ" όπου θα γίνονται post κάθε εβδομάδα για τα εκάστοτε "trial period demos" 🙂

• Like 2
Δημοσ.

Και βασικά να δούμε λίγο και τη φάση το postάρω πρώτος για να πάρω τα likes, κάνα τρίμηνο πριν.

Μέχρι να ανοίξει η προσφορά την έχεις ξεχάσει.

Λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθεί το download νομίζω είναι καλύτερα.

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Και βασικά να δούμε λίγο και τη φάση το postάρω πρώτος για να πάρω τα likes, κάνα τρίμηνο πριν.

Στις 18:00 θα ποσταρο πρώτος για τις επόμενης εβδομάδας free games από το επικ στορ. το καπαρωσα μη δω κανενα σας να κανει ποστ :D

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreasece είπε

Τα 2 τελευταία χρόνια δεν ήμασταν σε καραντίνα όμως, οπότε θεωρώ πως θα μπορούσαν να ανεβαίνουν εδώ για αυτό το διάστημα τέτοιου είδους προσφορές. Εγώ πάντως επωφελούμαι από αυτές και δεν θα τις έβλεπα διαφορετικά.

17 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Πολυ σωστα και τα 2.

Να ανοιγουν θεματα, ΑΛΛΑ μονο οταν ειναι ενεργα, οχι πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...