Petrchristos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλημερα αγορασα απο pcrama περσι τον ιουνιο ενα υπολογιστη ikarus τον εχουν καταργησει δουλευε για κανα εξαμηνο καλα μετα αρχισε τα προβληματα εκλεινε στα καλα του καθουμενου τελοσπαντων τι προβλημα ηταν στην ψυκτρα ειχαν βαλει μια των 5 ευρω.Προσπαθησα να την φτιαξω μονος εγγυηση τελος...δουλεψε για λιγο ωσπου τωρα τον μαρτη τους τον εστειλα τον κρατησαν τρεις μερες και μετα μου τον.εστειλαν πισω αφτιαχτο (ελειψη του τεχνικου)εναν εχουν!!!!!Παιδια μακρια σε δελεαζουν με τις χαμηλες τιμες αλλα βαζουν οτι πιο φτηνο.υπαρχει και σερβις μηδεν μακρια ευχαριστω
mpentenis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πολλοί το κάνουν έτσι, να έχεις στο μυαλό σου οτι καλό με 200 ευρώ πχ δεν θα πάρεις. Δεν σου λέω οτι έδωσες 200 αλλά να κρίνεις και τι παίρνεις, οχι απλα ειδες μια τιμη και τέλος. Πελάτης μου (μεγάλο λογιστικό γραφείο) έφερε μέσα στην καλή χαρά υπολογιστή φτηνό απο πλαίσιο γιατι αυτα που του δίνω ήταν πολυ πιο ακριβά (500-600 νομιζω για i3 με 8/ssd240/Win10PRO με την εργασία). Έφερε ενα j2900 ο οποίος οταν άνοιγε λογιστική-μισθοδοσία-3 σελίδες το pc εκανε ενα 5λεπτο να ανταποκριθεί...Το πήρε όμως 210€ και ήταν πολύ χαρούμενος! Του έδινα πριν 6 χρόνια υπολογιστές και παίζουν ακόμα, τα άλλα στο 6μηνο τα έδωσε δώρο σε στρατόπεδο (μαλλον γιός φαντάρος...). Σχετικά με τον τεχνικό, μπορεί να έχουν μονο ενα τεχνικό, μπορεί να εχουν μικρό σέρβις και οι τεχνικοί δουλεύουν εναλλάξ. Όσο για το 3ήμερο και την εγγύηση, αν έπαιρνες απο αλυσίδα και έβαζες χέρι (κακώς έβαλες ενώ είχε εγγύηση) δεν θα το έπαιρναν καν για έλεγχο, ενώ για να στο δώσουν πίσω μπορεί να έκαναν και 20 μέρες (βλέπε e-shop πχ...). Κακώς το έδωσαν πίσω χωρίς να το εχουν φτιάξει, παρόλα αυτά αν εσύ έβαλες χέρι χωρίς να ξέρεις και το ενα προβλημα το έκανες 5, τι θες να σου πούν δηλαδή.Θα μπορούσαν να σου πουν εξ΄αρχής έβαλες χέρι, δεν έχεις εγγύηση, ελάχιστον κόστος Χ φτιάχνει δεν φτιάχνει, αν θες το αφήνεις....εγγύηση είχε, μην το πείραζες! αν δεν έβαζες χέρι, απλα δεν θα ήταν δικό σου πρόβλημα, τωρα... Υπόψιν εγώ στους πελάτες μου αν πάρουν κάτι απο αλλού και έχει ακόμα εγγύηση τους λέω μπορώ να στο φτιάξω αλλά καλύτερα δες πρώτα με την εγγύηση για να μην την χάσεις, ενώ αν πάρουν υπολογιστή απο εμενα και εχουν βάλει χέρι δεν τους λέω έχασες την εγγύηση, αρκεί να μην τα εχουν κάνει ...τανα 2
Petrchristos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Σε ευχαριστω πολυ που εκανες το κοπο να μου γραψεις κρατω αυτο που λες ειτε στην εγγυση ειτε οχι επρεπε να τον φτιαξουν !!απαραδεκτοι αλλαξα ψυκτρα μονος μου (you tube) δουλευει τωρα τα στοιχεια του ειναι intel core i5 3 ghz /4gb/240 gb ssd/gtx 1050 σηκωνει αναβαθμιση ?γιατι θα απευθυνθω σε σενα!!!!
kostasSTi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, Petrchristos είπε Σε ευχαριστω πολυ που εκανες το κοπο να μου γραψεις κρατω αυτο που λες ειτε στην εγγυση ειτε οχι επρεπε να τον φτιαξουν !!απαραδεκτοι αλλαξα ψυκτρα μονος μου (you tube) δουλευει τωρα τα στοιχεια του ειναι intel core i5 3 ghz /4gb/240 gb ssd/gtx 1050 σηκωνει αναβαθμιση ?γιατι θα απευθυνθω σε σενα!!!! Κατ'αρχήν θα πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία, όπως, ποιον επεξεργαστή έχεις ακριβώς, ποια μητρική, με ποιες μνήμες κλπ. Είναι πολύ γενικά τα στοιχεία που αναφέρεις.
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, Petrchristos είπε Σε ευχαριστω πολυ που εκανες το κοπο να μου γραψεις κρατω αυτο που λες ειτε στην εγγυση ειτε οχι επρεπε να τον φτιαξουν !!απαραδεκτοι αλλαξα ψυκτρα μονος μου (you tube) δουλευει τωρα τα στοιχεια του ειναι intel core i5 3 ghz /4gb/240 gb ssd/gtx 1050 σηκωνει αναβαθμιση ?γιατι θα απευθυνθω σε σενα!!!! 4GB RAM εν έτη 2020 είναι πολύ λίγα. Έχουν πέσει οι τιμές. Πας στα 16GB. 2
TsoliasGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το αυτό.Ανέβασε RAM και σωστό format και λογικά το πισι σου ΔΕΝ θα έχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα.
mpentenis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναβάθμιση μπορεί αν σηκώνει, το θέμα είναι τι θες να κάνεις και πόσα διαθέτεις? μπορεις να βάλεις 16GB, μπορείς να βάλεις i7, μπορείς να βάλεις υδρόψυξη, μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα γραφικων, αν θες να τα κάνεις με 100 ευρώ ή τα θες για να παιζεις πασιέντζα, μην το κάνεις... ποιες οι ανάγκες, ποιο το budget, τι μητρική έχεις και τι μνήμη Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από mpentenis 1
Petrchristos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μητρικη ειναι μια δικια τους εχει το κωδικο απανω 1155 μου παν οτι ειναι asus και ο επεργαστης intel 3330i 3 gen αυτα τι η καρτα gtx1050 invidia πιο απ ολσ αξιζει να αναβαθμιστει με ενα λογικο ποσο 100-150 ευρω
bromiaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) i5 3ης γενιάς το 2019-2020;;;; Μάλιστα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από bromiaris 1
player_xyz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, Petrchristos είπε 1155 μου παν οτι ειναι asus Εννοείς πως η μητρική είναι κάπως έτσι .... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μηπως ηταν refurbished? Δωσε περισσοτερα στοιχεια. Αν ο επεξεργαστης, ειναι i5-3330 ο,τι cooler και να εχουν βαλει (ειτε στοκ ειτε αλλο) δεν δικαιολογειται να κλεινει απο τις θερμοκρασιες και μαλιστα: να σου εβγαλε ολο το Καλοκαιρι και να εκλεινε στο Χειμωνα..! 🤪 1
HateMe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μιλάς για το "μαγαζί" που πουλάει υπολογιστές με 99 ευρώ εδώ και κάτι χρόνια; Το μαγαζί που το κράζανε στο fb και έσβηναν τα σχόλια ώστε να φαίνονται μόνο τα "αμετρητα" likes; Κλαίω. 2 1
raul7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Τραγικό marketing οι τύποι, και δυστυχώς υπάρχουν άτομα που μάλλον από άγνοια την πατάνε. Δεν είναι κακό να πουλάς παλιά ή αδύναμα συστήματα, κακό είναι να τα πλασάρεις ως σούπερ ουάου για να ξεγελάσεις τους λιγότερο γνώστες. Δεν μιλάμε για το κλασικό φούσκωμα που κάνουν όλοι οι διαφημιστές, μιλάμε οι τύποι πουλάνε συστήματα "gaming" με gt 710. Και τώρα βλέπω το ίδιο κάνει και το pc love και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα τέτοια. Σε σημείο να νιώθεις άσχημα που έκραζες τα gaming pc του πλαισίου δηλαδή 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα