kp1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του Huawei p20 pro. Αξίζει η ανταλαγη με xiaomi Mi note 10 pro το 256 gb.? Ευχαριστώ
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλύτερο soc το Huawei εγώ θα σου έλεγα να μείνεις εκεί που είσαι άσε που πρέπει να δώσεις και χρήματα από πάνω για το minote 10 θα κερδίσεις σε ελάχιστα σημεία αν το αγοράσεις και για εμένα αυτά δεν αξίζουν την διαφορά χρημάτων. Ωστόσο διόρθωσε την ερώτηση σου κάνεις δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση έτσι όπως την διατυπώνεις 1
kp1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Καλύτερο soc το Huawei εγώ θα σου έλεγα να μείνεις εκεί που είσαι άσε που πρέπει να δώσεις και χρήματα από πάνω για το minote 10 θα κερδίσεις σε ελάχιστα σημεία αν το αγοράσεις και για εμένα αυτά δεν αξίζουν την διαφορά χρημάτων. Ωστόσο διόρθωσε την ερώτηση σου κάνεις δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση έτσι όπως την διατυπώνεις Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση σου έχεις δίκαιο μου ζήτησε και διάφορα. Όντως είναι οριακά καλύτερο δεν αξίζει. Αν αντέξει το κινητό μου 2 χρόνια ακόμα είμαι καλά αλλά δν νμζ εσύ τι λες; το έχω 16 μήνες ήδη.
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, kp1 είπε Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση σου έχεις δίκαιο μου ζήτησε και διάφορα. Όντως είναι οριακά καλύτερο δεν αξίζει. Αν αντέξει το κινητό μου 2 χρόνια ακόμα είμαι καλά αλλά δν νμζ εσύ τι λες; το έχω 16 μήνες ήδη. Δύο χρόνια δεν ξέρω να σου πω, σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία τουλάχιστον εγώ που έχω το mi8 λίγο παραπάνω έχω θέματα με την μπαταρία όλα τα άλλα είναι κανονικά όπως όταν το είχα πάρει π.χ οθόνη ηχεία θύρες, βέβαια το έχω και 865 φορτίσεις που είναι αρκετές για μια μπαταρία...o Kirin που έχει είναι καλός επεξεργαστής οπότε μην φοβάσαι τώρα στο θέμα ασφάλειας θα έπρεπε να δώσεις περισσότερο προσοχή αν χρησιμοποιείς εφαρμογές τράπεζας.
kp1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, κουξκουκ είπε Δύο χρόνια δεν ξέρω να σου πω, σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία τουλάχιστον εγώ που έχω το mi8 λίγο παραπάνω έχω θέματα με την μπαταρία όλα τα άλλα είναι κανονικά όπως όταν το είχα πάρει π.χ οθόνη ηχεία θύρες, βέβαια το έχω και 865 φορτίσεις που είναι αρκετές για μια μπαταρία...o Kirin που έχει είναι καλός επεξεργαστής οπότε μην φοβάσαι τώρα στο θέμα ασφάλειας θα έπρεπε να δώσεις περισσότερο προσοχή αν χρησιμοποιείς εφαρμογές τράπεζας. Έχω φίλε μια εφαρμογή τράπεζας αλλά δεν κάνω κινήσεις από εκεί ούτε έχω βάλει κάρτα.. Πάλι παίζει να έχω θέμα; Ή μπαταρία πόσο σου πήγε να τν αλλάξεις; Εμένα μου είπαν στην Huawei αν είσαι εντός εγγύησης κοστίζει 20€..σκέφτομαι λίγο πριν την 2 ετια που τελειώνει η εγγύηση να αλλάξω. Καλά ναι ισχύει το είχα πάρει εγώ 430€ καινούριο πριν 16 μήνες σκυλί βγηκε.. Αλλά δεν θα έδινα πάλι τόσα € για κινητό Μαξ 300€!
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Έχω φίλε μια εφαρμογή τράπεζας αλλά δεν κάνω κινήσεις από εκεί ούτε έχω βάλει κάρτα.. Πάλι παίζει να έχω θέμα; Ή μπαταρία πόσο σου πήγε να τν αλλάξεις; Εμένα μου είπαν στην Huawei αν είσαι εντός εγγύησης κοστίζει 20€..σκέφτομαι λίγο πριν την 2 ετια που τελειώνει η εγγύηση να αλλάξω. Καλά ναι ισχύει το είχα πάρει εγώ 430€ καινούριο πριν 16 μήνες σκυλί βγηκε.. Αλλά δεν θα έδινα πάλι τόσα € για κινητό Μαξ 300€! Δεν έχω αλλάξει ακόμη μπαταρία...εγώ στην θέση σου θα το έκανα ,για την τράπεζα δεν ξέρω να σου πως αν όντως θα υπάρχει πρόβλημα.η δικιά σου περίπτωση με την μπαταρία είναι εύκολη υπόθεση εγώ που δεν έχω εγγύηση πρέπει να την παραγγείλω από έξω και να την τοποθετήσω μόνος με ρίσκο να μην είναι και καλή σκεψου χρόνο/ρίσκο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά.
kp1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Δεν έχω αλλάξει ακόμη μπαταρία...εγώ στην θέση σου θα το έκανα ,για την τράπεζα δεν ξέρω να σου πως αν όντως θα υπάρχει πρόβλημα.η δικιά σου περίπτωση με την μπαταρία είναι εύκολη υπόθεση εγώ που δεν έχω εγγύηση πρέπει να την παραγγείλω από έξω και να την τοποθετήσω μόνος με ρίσκο να μην είναι και καλή σκεψου χρόνο/ρίσκο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά. Πόσο καιρό έχεις το κινητό σου φίλε και δνε εχεις εγγύηση; Και το mi8 είδε και θέμα με την μπαταρία εννοώ δεν αντεχει πολύ φαντάζομαι!! Πάντως πολύ καλό κινητό overall εκτός μπαταρίας.. ΓΤ φίλε βλέπω πολύ καλά κινητά π.χ. Xiaomi mi9 lite, xiaomi mi9 T, realme όλα καλά αυτά αλλά χωρίς ΟΙS δεν γίνεται να έχουν 240-300€
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Πόσο καιρό έχεις το κινητό σου φίλε και δνε εχεις εγγύηση; Και το mi8 είδε και θέμα με την μπαταρία εννοώ δεν αντεχει πολύ φαντάζομαι!! Πάντως πολύ καλό κινητό overall εκτός μπαταρίας.. ΓΤ φίλε βλέπω πολύ καλά κινητά π.χ. Xiaomi mi9 lite, xiaomi mi9 T, realme όλα καλά αυτά αλλά χωρίς ΟΙS δεν γίνεται να έχουν 240-300€ Όχι αυτοί που λένε ότι δεν έχει καλή μπαταρία δεν έχουν ιδέα φίλε ,το κινητό έχει τον 845 όχι σειρά 600 οπότε δεν γίνεται να έχει και την ανάλογη μπαταρία σοτ εγώ με την χρήση που έκανα ήταν 5:30 με 6 ώρες sot ,το έχω από τον Οκτώβριο του 2018 αλλά ήταν αγοράσμενο από κινεζικό σάιτ οπότε είχε ένα χρόνο εγγύηση ..τα κινητά που γράφεις στο μόνο που κερδίζουν είναι στο νέο ντιζάιν αν μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό το mi8 είναι ανώτερο τηλέφωνο,παρακολουθώ τι προτείνουν εδώ σαν επιλογές τα παιδιά σε αυτές τις τιμές αλλά μάλλον βάζουν γνώμονα την δικιά τους χρήση στην δικιά μου mi9lite 9t δεν κάνουν για την δουλειά . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από κουξκουκ 1
kp1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Όχι αυτοί που λένε ότι δεν έχει καλή μπαταρία δεν έχουν ιδέα φίλε ,το κινητό έχει τον 845 όχι σειρά 600 οπότε δεν γίνεται να έχει και την ανάλογη μπαταρία σοτ εγώ με την χρήση που έκανα ήταν 5:30 με 6 ώρες sot ,το έχω από τον Οκτώβριο του 2018 αλλά ήταν αγοράσμενο από κινεζικό σάιτ οπότε είχε ένα χρόνο εγγύηση ..τα κινητά που γράφεις στο μόνο που κερδίζουν είναι στο νέο ντιζάιν αν μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό το mi8 είναι ανώτερο τηλέφωνο,παρακολουθώ τι προτείνουν εδώ σαν επιλογές τα παιδιά σε αυτές τις τιμές αλλά μάλλον βάζουν γνώμονα την δικιά τους χρήση στην δικιά μου mi9lite 9t δεν κάνουν για την δουλειά . Συμφωνώ για μένα παίζει ρόλο η μπαταρία αλλά για την τιμή που έπεσε ξαφνικά το mi8 άξιζε φουλ.. Έπεσε λόγω μεγάλο notch και όχι τόσο καλή μπαταρίας αλλά δεν βρίσκεις κινητα με τέτοια κάμερα και ΟΙS κάτω από 300 € βρισκεις σήμερα... Και τα Huawei χάνουν τιμή πολύ το δικό μ κάνει καινούριο τωρα το dual 420€ και εδώ το πουλάνε 1 χρόνου 240€ πολύ κατω για μένα.. Τα μόνο που κρατάνε oneplus και iPhone Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από kp1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα